Erkekler
Kadınlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bana geçtiğimiz 10 yılda gerçekleşen ölümlü trafik kazalarının yüzde kaçında erkek, yüzde kaçında kadın şoför olduğunu söyleyin desem… Oran yüzde 99’a yüzde 1’dir herhalde. Kadınlar genellikle sonradan öğrendiği için, onlara kimse çocukken öğretmediği için park etmek gibi konularda acemilik çekiyor, evet. Erkeklerse hayatın diğer alanlarında olduğu gibi şoförlükte de hormonlarıyla hareket ettikleri için, binlerce insanın ölümüne sebep oluyorlar ve trafiği güvenilmez, tehlikeli hâle getiriyorlar. Kadınlar bariz daha dikkatli, bilinçli, akıllı.
Bakış açısı 👍
Kadınlar yakın mesafeye çok dikkatli. Erkekler ise uzak mesafe çok dikkatli.
Kadınlar ortalama hızın 80-85 km/sa olması gereken yolda yakın mesafeye hakim olmak İçin 60 ile giderek kaza yaptırır. Ama bu kadınların kaza hanesine yazılmaz.
Erkekler, kadınlara göre daha dikkatli kullanıyorlar..
Cevap
62Cevap
Bence bu kişiye göre değişiyor ama bence kadınlar daha dikkatliler çünkü erkekler zaten iyi kullandıklarını düşündükleri için aslında çok da dikkat etmezler. ama kadınlar araç kullandıkları zaman genelde dikkat ediyorum sürekli panik yapıyorlar gergin oluyor bu yüzden de aslında yavaş araç kullandıkları için ben daha dikkatli olduklarını düşünüyorum çünkü hata yapmak istemiyorlar bu yüzden de sağ sola daha iyi bakarlar ve trafikte oldukları zaman da insanlar ile anlaşmazlık ya da sorun yaşama gibi dertlere de girmezler ama herkesin düşüncesi tabi ki de farklı olacaktır bu konuda.
Kadınlar daha dikkatlidir. Çünkü 2 arabanın park edilebileceği bi yere 2 saatte park ederler risk almaya gerek yok deyip bazen park etmekten bile vazgeçiyorlar 🤨 geçen bi kadının 2-3 Metre önüne arabayı park ettim meğersem çıkacakmış, bana ne zaman çıkacaksınız dedi? Meğer çakmak için geri gelmemi bekleyecekmiş 🤦🏻♂️
😂😂😂
bence kadınlar daha dikkatli
biz erkekler arabayı çok agresif sürüyoruz ayrıca trafikte sabırsızız
her erkek böyle değildir elbette bende öyle değilim ama agresif olan bazı erkekler diyeyim en iyisi
İşin özeti; Erkekler kaza yapar, kadınlar yaptırır❗️
Kadından duyacağınız tek ses ayyyyyyy dır🙂 Sonra bammmmm. Kadınlar fazla dikkatlidir.
Çok şükür şu ana kadar kazam olmadı... Kadınlar daha dikkatli ama trafikte çok sıkıcı ve gerginler.
Ben araba süren 10 kadının 4 sünü kedi ezip birde durmayıp kaçarken görmüşlüyüm var siz fazla kurallara uyduğunuz için trafiğe ayak uyduramıyorsunuz esas olan trafiğin %85 i erkek olduğu için düzenide değiştirmişiz biz, siz ondan göze batıyorsunuz Trafik poliside bizden :)
erkekler demek isterdim ama
Diyemiycem
öyle kadınlar gördüm ki
Bir çok erkekten daha iyi
Ustalığa göre ve kafa dalgınlığına göre değişiyor
Ah kadınlar bi araba kullanmadığınız kalmıştı onada el attınız ya helal olsun. Ama virajlarda çok kötüsünüz sölüyüm geçen sene arkadan tıklattı arabaya bu indim kadın sürücü 😂 bişey demedim çünkü biliyorum kendini haklı çıkarır benide haksız çıkarır baş edemem korkuyorum bayanlardan 😂
Cinsiyet çok farketmiyor bazı kadınlar çok dikkatli bazıları çok dikkatsiz, erkekler için de bu böyle. Karşıdaki şoförün hatasını da tolere edebilmek gerek yoksa kurallara uymak yetmiyor.
Kadınlar dikkat ettiği için erkekler tarafından yavaş ve acemi olarak algılanırlar.
Kadın yapısı daima panik atak olduğu için erkekler bu konuda daha dikkatli
Onlar,
Kadınlar haddinden fazla derece dikkatliler bu yüzden tereddut ve endiseli surusleri trafiği kitler hep
Kadınlar daha dikkatli kullanıyorlar. Çünkü kullanırken içinde korku ve endişe oluyor buda daha dikkatli kullanmasına sebep oluyor. Ama erkekler öyle değil ufak bir viraj görsem yeterli 😂😂😂
Valla kadını erkeği yok dikkat etmeyen çok fazla insan var net bir şey diyemiyorum. Kadınlara oy verdim bir tık daha detaycıyız diye.
Kadınlar söför olarak korkarak araç kullanıyor kendini geliştiren kadın şoförlerimiz var tır otobüs kullanan !!
Kadınlar daha dikkatli bana göre dikkatli olduklari icin yavaş sürerler o yüzden kadınlar diyorum ben
Kadınlar dikkatli kaza yapmazlar ama yaptırırlar.. :D
Kadınların Trafiğe Çıkması Yasaklanmalı :D (Özgür Bir Ülkede Yaşıyoruz, Bu da Benim Şahsi ve Özgür Fikrimdir
Çelişkili bir görüş yapmış gördüm sizi 😀
Biraz öyle oldu çaktırmaaa PUAKLDHASKLAKLHAKLHBNAKLR
Kadınlar ayna ile gözgöze geldiğinde işler değişiyor
Türkiye deki erkekler taşfırın keko ya da agresif olduğundan (KADINLAR:)
Erkekler daha dikkatli
Kadınlar arabada 3 ayna olduğu için odaklanamıyorlar :)
Kadjnlqr çok daha dikkatli detaycı, Bide paniklemeseler
Beynini gerçekten kullananlar daha harika araba sürüyor! :)
Kadinlar trafikte cok asiri bencil ve umursamaz araba kullaniyor maalesef.
Erkekler hayvan gibi suruyor sonra kadınlara laf ediyor ehliyetlerini kasaptan aldılar sanki ak
Dikkatli olmaya çalışan kadinlar. Kurallara uyan ve uymaya çalışan kadınlar, kaza yaptiran yine kadınlar. Kaza yaptirdiginin farkinda olmayip yoluna giden kadin gördü bu gözler 🙈
Maalesef her iki cinsiyet de eşit derecede dikkatsizlik yaşıyor. Gün içinde defalarca dalgın bir şekilde araba süren insanların hatalarına denk geliyorum.
Bunun ayrımını yapamazsın insanın soğuk karlılığı ve becerisi ile alakalı erkek mi daha iyi yemek yapar kadın mı gibi birşwy bu¿
Selektör+4 lü sinyal+dikiz aynası üçgenini kullanabilecek kapasiteye sahip herkes dikkatlidir.
Tabii ki erkekler daha dikkatli, kadınların ehliyet alırken çift sınavdan geçirilmesi gerekiyor. :D
Erkekler çok iyi kullandıklarını sandıkları için hataya daha meyilliler, aslında kadınlar daha iyi ve dikkatli kullanır
Kesinlikle erkekler daha dikkatli kadınlar maalesef iyi araba kullanamıyor benim denk geldiklerim öyleydi en azından
Kadın şoför yoktur Allaha emanet giden araba vardır derler
Dikkat konusunda kadınlar çünkü erkeklerin doğasında bu yetenek var sanki
Erkekler, tartışmaya kapalı bi konu
O niyeymiş 🙄
Trafiğe çıkınca anlarsin
Erkekler daha hızlı dikkatli, kadınlar daha yavaş dikkatli. 😂
Kadınlar fazla dikkatli olduğu için araba kullanamıyolar :)
Cinsiyet ile alakası yok, iyi süren dikkatli kullanır
Çişinı istikrar ile tutabilen şanslı ve dıkkatlı
kadınlar çok dikkatli ama bir o kadarda beceriksiz :D
Kadınları seçtim yanlışlıkla 🤭 erkekler dikkatli bence
Kişiye göre değişiyor da sanırım erkekler daha hakim
Kadınlar erkeklere göre daha iyi araba kullanıyorlar
Erkeklerde özgüven yuzunden. Ben yaparım en iyi ben kullanırım düşüncesinde oldukları için daha dikkatsizler. Kadınlar daha dikkatliler. Hele dengesiz arabasını seven koca varsa ekstra dikkatli. Çenesini cekecegime dikkat ederim diyor.
Yau adam bakiyor önündeki acemi basıyor kornaya durmadan yanina geciyor kufur hakaret. Ulan sen ona heyecan yaptirdin diye o kadin acemilik ediyo be adam anla iste acemiyse firsat ver cesaretlensin acemiligini atsin kurtulsun acemilikten
Benim arabanın kapısı bozuktu yanımda kızlar yavaşlayıp kapınız açık diye uyarırlardı bende kapatıp gibi yapardım bozuk kapı yine açılırdı
Kadınlar daha dikkatli ama sadece dikkatli 😂
Tabisi kadınlar bu da soru mu
Kadınlar daha dikkatli
Ne yazık ki erkekler
Erkekler daha dikkatli
kadınlar dikkatli ama dikkat edicem diye trafiğin içine ediyorlar.
kadınlar daha acemi erkekler yolda drift atıyo hsjxnx
Kadinlar bu konuda daha dikkatliler heyecan pek aramiyorlar kurallara uyuyorlar
Kqdinlar araba kullanmayı dahi bilmiyorlar çoğu cahil
Kadınlar trafik kurallarına uyar bu konuda dikkatlidirler
Kadınlar daha kuralcı ve dikkatli
Kadılar
Erkekler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?