Tehlikeyi ortaya çıkartan dikkatsizlik değil, sizin süratinizdir. Dikkatsiz olmaktan değil, duramamaktan korkun. Trafikte her şey hızla ilgilidir. Fizik hareket halinde çalışır. Eylemlerinizin sonuçları olur. Kurallar ise vereceğiniz zararı minimize etmeye yarar. Kavşaklarda yavaşlayın. Işıklardan geçerken yavaşlayın, yeşil dahi yansa ! Şehir içinde hız yapmayın. Yayalara yol verin. Aracınızı durdurun. Durmaktan değil, duramamaktan çekinin. Duramamaktan korkun. Her zaman yavaşlamayı ilk seçeneğinize alın. Göreceksiniz gün içinde ne kadar dikkatsiz de olsanız hiç bir zarara uğramadan varmanız gereken hedefe ulaşacaksınız. Kullandığınız mekanizma sadece bunu sağlayan için bir araç. Sık sık durmanız, bazen ilerlemeniz ve hep yönlendirmeniz gerekiyor hepsi bu. Kazalar dikkatsizliğinizin değil, süratinizin bir sonucu. Dünyayı siz kontrol edemezsiniz. Her şeye siz dikkat edemezsiniz. Hiç bir şey ezberlediğiniz gibi olmaz. Ama süratinizi ayarlayabilirsiniz. Ölümle yaşamı dikkatiniz değil, süratiniz belirleyecek.
Dikkat cinsiyetten ziyade gün içinde sürekli değişen bir olgu. Zaman zaman dağılır, zaman zaman odaklanır. Hiç bir şeye sürekli dikkat edilemez. Ama süratimizi biz belirleriz. Sürat ise her şeye son sözünü söyler.31 Yorumla- +1 yıl
Sıkılmadan sonuna kadar okudum vallahi haklı ve güzel görüşün için teşekkürler 🙏👸🌿
En İyi Cevaplar
+1 yılBak şimdi kanayan yarama bastın, birinin çıkıp kadınların araba kullanmasını yasaklaması gerekiyo, birgün verem olup gididem dövsen dövülmez sövsen sövülmez her sabah her akşam hepmi bana denk gelir ya, abi önü boş gitmiyo bildiğin yürümüyo ya, bak yine sinirlendim.
06 Yorumla- +1 yıl
Woww bayağı kurulmuşsun kıyamam haha teşekkür ederim görüş belirttiğin için 👸🙏🌿
- +1 yıl
Madem kıyamıyosun, kurma beni😀
- +1 yıl
Kurma beni ne demek 😂
- +1 yıl
Sinirlerime dokunacak sorular sorma 😃
- +1 yıl
Sen de hemen sinirlenme alla alla 😂
- +1 yıl
İyi tamam tamam öyle olsun yine suçlu benim😂
+1 yılKadınlar dikkatli olalım derken trafikte panik yapabiliyorlar , erkekler ise trafikte saygı namına hiç bir şey yok yani kadını erkeği değil de dikkat daha çok hangi tarafta ise o daha dikkatli ve unutmayalım ki araba sürerken dikkat saygı ve sevgi daha çok önemli.
31 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle haklısın katılıyorum teşekkür ederim görüş belirttiğin için 🌿👸🙏
- Arabalar konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYani ben genelleme yapmak istemiyorum ama hemcinslerim daha arıza bu konuda ya :D Objektif yorum yapmam gerekiyor kimse kusura bakmasın.. Aslında dikkatsiz de demeyelim de bir tık daha yeteneksiz gibiler sanki.. Keyifli geceler..
49 Yorumla- +1 yıl
Objektif görüşün ve güzel yorumun için teşekkür ederim şekerim sana da keyifli geceler 🌸👸🙏
- +1 yıl
Teşekkür ederim bebeim 🖤
- +1 yıl
işte platformda görmek istediğimiz o taze ve dürüst kan :D
- +1 yıl
Ahsh burdada mı sen 😂
- +1 yıl
ayıpsın :D gözüm üstünde :P
- +1 yıl
😂😂 Bi o eksikti zaten tam oldu
- +1 yıl
hahaha onu gruba darbe yapmaya kalkamadan önce düşünecektiniz hanfendi :P
- +1 yıl
Daha bişey yapmadım beyfendi siz grubun sözcüsü müsünüz 😃
- +1 yıl
geçen ele geçirmeye kalkmamış mıydınız hanfendi :D hoş ortaya attılar sonra gittiler orası ayrı bir konuda :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
90Cevap
- Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılkadınlar daha dikkatli
12 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum kesinlikle görüşün için teşekkür ederim 🙏👸🌿
- +1 yıl
Rica ederim gerçekler 👸🌺
+1 yılGenelleme yapmayı sevmesem de bu soru için yapmam gerekiyor. Genelde kadınlar araba kullanmayı erkeklere göre daha az biliyor. Acemiliğin verdiği korku onlara dikkatli olmaya sevk ediyor. Tehlike anında ise tam tersi erkekler daha soğukkanlı oluyor ve durumu kurtarabiliyor. Toparlayacak olursam, kadınlar gündelik kullanımda daha dikkatli ve kurallara daha çok riayet ederken, erkekler tehlike anında daha soğukkanlı olarak kaza riskini düşürebilmektedir. Sürç-ü lisan ettiysek affola...
12 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel değinmişsiniz kesinlikle katılıyorum teşekkür ederim görüş belirttiğin için 🙏👸
- +1 yıl
Rica ederim kankacımm
+1 yılKadınlar çok daha dikkatli tabiki 😇😇 geçen başıma geldi neredeyse iki arabanın park edeceği yerden çıkamadı kadın ben önüne park etmiştim önde arkada bir sürü boşluk..
Bana ne zaman çıkacaksın dedi 🙄🤷🏻♀️ Yol verdim neredeyse arabadan indirip ben çıkaracaktım arabasını 🫣 bu kadar dikkatlı olmayın lütfen 🙄 dün de yine sol lu sağlı arabalar park edilmiş.. karşı karşıya geldik kadının biriyle..
yol verdim geç diyorum nasıl geçeyim diyor 🙄🙄12 Yorumla- +1 yıl
Bize de geçen bir kadın denk gelmişti yan tarafa sinyal verdi biraz da kararsız kalmıştı neyse bize erken davrandık geçtik bize yol vermek zorunda kaldı yani yavaşlamasa çarpardı sence burada kim haklı 😂😂o da kadın bizde kadınız hahha
- +1 yıl
Eğer iki tarafta kadınsa ben korkarım 😱 ikisi de haklıdır, haksız birisi varsa o da erkektir… 🙄 bi kadınla tartışmaya girip haklı çıkan erkek yoktur 🤷🏻♀️
Önce yolların tozu yutmak lazım, en az bir kere lastik değiştirmek, vurdurarak araba çalıştırmak, yakıtı biten arabaya bidonla yakıt taşımak gibi konularda deneyimli olmak lazım kadınlarda maalesef bunu goremiyoruz, serit benim bana kimse yaklasmasin mantığından kurtulmaları lazım bir an önce
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle haklısın katılıyorum güzel görüşün için teşekkürler 🙏👸🌿
+1 yılBu bilimsel olarak yapılan kazalara kanıtlanmış gerçek. Kadınlar erkeklerden daha fazla kaza yapar ve kazalarının çoğu ufak çaplı insanlar zarar vermeden kaza yaparlar, erkeklerse daha az kaza yapar yaptıkları kazaların çoğu daha ölümle biten sert kazalardır. Yani bu bilgilerle hangisi daha dikkatsiz siz karar verin.
12 Yorumla- +1 yıl
Vay be bunları bilmiyordum okuması keyifli güzel bir görüştü teşekkür ederim 👸🙏🌿
- +1 yıl
🙏
Kadınların aşırı dikkati trafigin içine ediyo😀
Direksiyona ve önüne kilitlenip trafigi kilitliyorlar.
Ben trafikte agresifim.
Nerde beni rahatsız eden bir şöför görsem açarım camı bağırmak için.
Bakarım şöför kadın usulca kaparım camı😀😀😀12 Yorumla- +1 yıl
Ya hassasiyetin çok iyi teşekkür ederim güzel görüşün için 👸🌿🙏
+1 yılKadinlar kusura bakmayin ama anadolu tabiriyle töysüz bir sekilde kullanabiliyorsunuz. Genelleme degil buyuk bir oran icin diyorum. Benden cok daha iyi araba kullanan birini taniyorum o da kiz kardesim. Rallici cunku 😂
12 Yorumla- +1 yıl
Güzel bir tespitte bulundunuz katılıyorum teşekkür ederim görüş belirttiğiniz için 👸🌿🙏
- +1 yıl
Ben tesekkur ederim beni linclemediginiz icin 😊
+1 yılBariz kadınlar bugün bir tanesi sola dönmek için sağ şeride kayıp öyle dönmeye çalıştı. Üstüme çıkıyordu böyle kaç tane şoföre denk geliyorum. Erkeklerde yok mu var ama trafikte gördüğüm kadar kadınlarda daha fazla
12 Yorumla- +1 yıl
Verdiğin örnek ve görüşün için çok mersi dankeşön 👸🙏🌸
- +1 yıl
bana standart cevaplarla gelme :)))
+1 yılişin cinsiyeti yok ki?
mesela instagramda milyonlarca takipçisi olan bir kızı takip ediyorum.
sabah akşam yolda 240 250 km hızla giderken story ler atıyor.
bakalım ne zaman duvara yapışacak da onu spatula ile kazıyacaklar !12 Yorumla- +1 yıl
245 mi arabasının markası ne acaba onun teşekkür ederim bu arada görüş belirttiğin için 🌿🙏👸
- +1 yıl
rica ederim.
araç audi
+1 yılBence erkekler Çoğu tartışmaktan sövmekten gidecekleri yönü şaşırır
32 Yorumla- +1 yıl
Haklısın kuzum doğru bir tespitte bulundun teşekkür ederim görüşün için 👸🌿🙏
- +1 yıl
Rica ederim bebeğim saol 🌺🌺
Kadınlar daha dikkatli davranır genelde , erkekler daha rahat davranırlar ama kadınlardan daha iyi kullanırlar 🤪 sanırım biz fazla kasıyoruz 🤨
11 Yorumla- +1 yıl
Evet her şey yeterince soğukkanlı olamamaktan paniklemekten hata yapmayı doğuruyor teşekkür ederim görüşün için 🌿👸🙏
Kadınlar tabiki robot gibi kullanıyorlar kadın görünce biraz uzak ve kornaya falanda hiç basmıyorum heyacan yapmasın diye
11 Yorumla- +1 yıl
Evet katılıyorum teşekkür ederim haklı görüşün için 🌿👸🙏
+1 yılismail yk-çekilin yoldan bir bela geliyor çalarken dikkatli olamıyorum onun dışında dikkatliyim ama erkeklerin daha dikkatli olduğunu düşünüyorum
12 Yorumla- +1 yıl
Hahah o şarkı insanı gaza getirir valla haklısın teşekkür ederim görüş belirttiğin için 👸🙏🌿
- +1 yıl
ben teşekkür ederim 🌸
- Arabalar konusunda 519 cevap paylaştı.
u +1 yılMotosikletim ile bu güne kadar 3 kazaya karıştım 3'ü de kadındı.
Bu durumdan dolayı taraf tutmak doğru olmaz ama kadınlar daha dikkatsiz bence.12 Yorumla- +1 yıl
Geçmiş olsun allah beterinden saklasın teşekkür ederim görüşün için 🌿👸🙏
- +1 yıl
Ricalar Ricalar Ricalar
Kadınlar erkeklere göre daha dikkatliler kendimden biliyorum 😅 belkide erkekler hata yapmaktan korkmadıkları için böyledir 🤔👍
12 Yorumla- +1 yıl
Belki de erkeklerden daha dikkatli olan kadınlar var evet bunu es geçmemek gerek erkekler daha çok sert daha büyük kazalar yapıyorlar haklı ve güzel görüşün için teşekkür ederim 👸🌿🙏
+1 yılPark ederken mezurayla ölçen kadınlar bile var ama en saçma kazaları kadınlar yapıyor. Bi Kadın Park ederken kendi çocuğunu defalarca ezmişti. Ulan 😅
18 Yorumla- +1 yıl
Doğru bir yaklaşım ve haklı bir tespit teşekkür ederim güzel görüşünüz için 👸🙏🌿
- +1 yıl
Niye abartılı cevap yazıyon mkk
- +1 yıl
Keyfimin kahyasının veliaht prensesi öyle istiyor çünküüü
- +1 yıl
Sanırım yeterli bir neden oldu
- +1 yıl
😅😅 Sıradaki soruma da beklerim dersin şimdi
- +1 yıl
Beklerim ben her zaman 😂
- +1 yıl
Pp de ayakta mı işiyon
- +1 yıl
Erkek miyim ben beyefendi ayakta işiyim ne alakasız görüş yorumları bunlar ya
Adı üstünde dikkatsizlik. Kimin daha dikkatsiz olduğunu bilemeyiz. Kaza yapan sürücülere baktığımızda hepsi "iyi şoförüm" diye yola çıkanlardır.
12 Yorumla- +1 yıl
Objektif ve haklı yorumun için teşekkür ederim 🌿👸🙏
Tabiki siz kadınlar bırakın şu aynaya bakma sevdanızı 2. İse telefon hiç ayırmıyorlar gözlerini genelleme yapmayım ama her gördüğüm kadın aynı 😂
12 Yorumla- +1 yıl
Hahaha keyifli ve güzel görüşün için teşekkür ederim katılıyorum 🌿🙏
+1 yılKadınlar bu işte vasat şimdiye kadar ki gözlemlerim hep bu yönde oldu. Genel oranda erkekler daha iyi.
12 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum teşekkür ederim haklı ve güzel görüşün için 🙏👸
- +1 yıl
Erkeklerin daha fazla kaza yapmasının sebebi trafikte erkek sürücünün çok daha fazla olması bu yanıltıyor insanları. Rica ederim. 🙂
+1 yılKadınlar trafik de gerçekten çekilmez oluyor. insan kadın şoför görünce bile korkuyor. acaba bir sakatlık yapacak mı diye. :D
11 Yorumla- +1 yıl
Evet teşekkür ederim görüşün için mersi 🙏🌿
+1 yılCinsiyet fark etmez ama dikati dağılan olursa kaza yapar 👍
22 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum odaklanmak ve dikkatli olmak çok önemli teşekkür ederim görüş belirttiğin için 🙏👸🌿
- +1 yıl
Rica ederim 🌸
+1 yılMlsf hemcinslerim her konuda sizi savunamam, kadınlar
21 Yorumla- +1 yıl
Evet doğrudur görüşün için teşekkür ederim çok mersi 🌸🙏👸
Cinsiyet ayrımı yapmak istemiyorum her iki cinsinde dikkatsiz olduğu zamanlar oluyor
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum objektif ve haklı görüşünüz için teşekkür ederim 🌿👸🙏
+1 yılErkekler dikkatsiz. Kadınlar da aşırı dikkatli bu bazen hata yapmalarina neden oluyor bana göre
12 Yorumla- +1 yıl
Evet doğru bir noktaya değindin katılıyorum görüşüne teşekkür ederim 🙏🌿👸
- +1 yıl
🌷♡)
Kadınlar çünkü malum kafaları bi milyon 😅 Benim araba olsa eşime korka korka verirdim
12 Yorumla- +1 yıl
Değişik bir bakış açısı teşekkür ederim görüş belirttiğin için 🙏👸🌿
+1 yılErkeklerden de dikkatsiz olanları var ama kadınlar çok panik yapıyor.
11 Yorumla- +1 yıl
Evet haklısın katılıyorum teşekkür ederim görüş belirttiğin için
Kadınlar daha dikkatli bide virajı dönerken Bi geniş dönerler sanki tir çeviriyor hahaha
11 Yorumla- +1 yıl
Evet kursta da bana öyle öğrettiler genişten dön dediler teşekkür ederim görül belirttiğin için 👸🤷♀️🙏
+1 yılÇok iyi şoförüm diyen kimse dikkatsiz oluyor genelde fazla özgüven iyi değil
11 Yorumla- +1 yıl
Haklısın katılıyorum teşekkür ederim görüş belirttiğin için 👸🙏
Arabalar konusunda 15,6b cevap paylaştı. Erkekler dikkatsizdir. Aşırı hız, makas atmalar... hepsi erkeklerde var.
12 Yorumla- +1 yıl
Evet büyük kazaları hep erkekler yapıyor çoğunlukla kadınlar ufak tefek teşekkür ederim görüş belirttiğin için 🌿👸🙏
Belli olmaz. Hem kadınlar hem erkekler diyorum ben.
11 Yorumla- +1 yıl
Doğru söylüyorsun ben de öyle diyorum teşekkür ederim görüş belirttiğin için 🙏🌿👸
+1 yılKadınlar. Bu konuda hiç tarafsız olamam çünkü oranlar, yaşantılar belli.
12 Yorumla- +1 yıl
Doğrudur teşekkür ederim görüş belirttiğin için 👸🙏🌿
- +1 yıl
Rica ederim
Kadınları görsem hep elinde telefon otomatik olunca araba tabi rahatça bakıyorlar kaza yapınca da masum takliti yaparlar biraz
11 Yorumla- +1 yıl
Onu erkeklerde yapabilir telefon u her iki cinste çok sık kullanıyor ya hani😂
Erkekler daha dikkatsiz olur ama kadınlar daha çok hata yapar 😃
18 Yorumla- +1 yıl
Nasıl becerdik böyle olmayı acaba haha teşekkür ederim görüş belirttiğin için 🙏🌿👸
- +1 yıl
Ben de öyle olucam 😂🤪
- +1 yıl
Evet madem oturuyoruz o koltuğa hakkını verelim 😂😌
- +1 yıl
Hahah tamam acımam 🤪
+1 yılçocuklar,, iyice bir kelepçelemen lazım bazılarını..
12 Yorumla- +1 yıl
Hım değişik bakış açılı görüşün için teşekkür ederim 👸🙏🌿🤭
- +1 yıl
trafik öncesi canavarlara dikkat çekmiyor kimse.. 😲
Önemsiz 🧸
+1 yılKadınlar dikkatsizlikten değil de ne bileyim kaza yapmaya daha çok meyilliler diyelim.
12 Yorumla- +1 yıl
Haklısın katılıyorum yorumuna teşekkür ederim görüş belirttiğin için 🌿🙏👸
- +1 yıl
Rica ederim ☘️
+1 yılDikkatsiz olanlar çünkü her iki cins dede dikkatli kullanıcılar var
11 Yorumla- +1 yıl
Evet objektif ve haklı yorumun için teşekkür ederim 🌿👸🙏
+1 yılErkekler çünkü kazalarda en çok ölen maalesef ki erkekler. Sende hata olmasa karşıda da olabiliyor ona göre kurallı ve dikkatli sürmeli insanlar.
14 Yorumla- +1 yıl
Doğrudur bır kısmıda alkollü araç kullanmaktan teşekkür ederim görüşün için 🙏😂
- +1 yıl
Hız öldürür sakince gidelim. 🙂 Alkol yasak ve insan vücudundaki refleksleri zayıflatır. Ah bu ricalar 🤦♂️😀
- +1 yıl
Evet kontrollü hız en iyisi 🥳
- +1 yıl
İyi geceler. 🕐🌛😎
Erkeklerde de var dikkatsizlik ama kadınlarda daha çok dikkatsizlik, sebebi de panik yapmaları.
12 Yorumla- +1 yıl
Haklı ve güzel yorumun için teşekkürler 🙏👸🌸
+1 yılBazen hepimiz dikkatsiz olabiliyoruz kadın erkek olarak değilde ruh haline bağlı bence :)
11 Yorumla- +1 yıl
Evet katılıyorum teşekkür ederim haklı görüşün için 🌿👸🙏
+1 yılKadınlar daha dikkatli oluyorlar ama buna rağmen daha çok hata yapıyorlar..
Nasıl beceriyorlar anlamıyorum..11 Yorumla- +1 yıl
Demek ki yeterince dikkatli olamıyorlar belki de panik yapmalarından ya da kararsız kalışlarından teşekkür ederim görüş belirttiğin için 🙏🌿👸
+1 yılkadınlar detaycıdır..
doğal olarak dikkatleri çabuk dağılıyor..11 Yorumla- +1 yıl
Doğru bir tespit haklısın teşekkür ederim görüş belirttiğin için 👸🙏🌿
Ankara da erkekler kadınlara fırsat vermiyor sıkıştırıyor ve kazaya neden oluyor bu konuda önemli olan toplumun saygili olması ama yok maalesef o yüzden bu soru Almanya da olmalı
12 Yorumla- +1 yıl
Demek kadınların kaza yapmasında ki diğer bir sebepte buymuş teşekkür ederim görüş yaptığın için 🙏🌿👸
Arabalar konusunda 370 cevap paylaştı. Kadınlar gereğinden fazla dikkatli olmaya çalışıp başka şeyleri kaçırıyor, erkekler de genelde gerektiği kadar dikkatli değil. İkisi de farklı sonuçlar yaratıp saçma sapan bi trafik yaratıyor.
01 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle evet katılıyorum bu görüşe teşekkür ederim 👸🙏🌿
Kadınlar ama dikkatli olmayı da fazla abartıyorlar mesela şoförlere verilen bazı durumlarda istisna ve öngörüye dayalı kuralları hep en alt düzeyde kullanıyorlar hız sınırları mesela
01 Yorumla- +1 yıl
Evet kesinlikle katılıyorum görüşüne teşekkür ederim yorum yaptığın için 👸🌿🙏
Erkeklerde hic saygi cevre dikkati hic yok kadinlari panige sokan diger suruculer oluyor genelde trafik adabina uyulsa dikkatsizlik ortadan kalkacak
14 Yorumla- +1 yıl
Doğrudur yok ama kadınlar da az değil saygı konusunda çirkefleşen 3 kadına denk geldim trafikte erkeklerden aşşağı kalır yanları yok teşşekür ederim görüş yaptığın için 🌿🙏👸
- +1 yıl
Aynen yoksa olay büyür yani soğukkanlı olmakta fayda var panik yapmak hata doğurabiliyor
Kadınlar dikkatli olmaya çalışıyor ama daha tehlikeli sürüyorlar bence daha güvensiz erkekler ne yaptığını biliyor
12 Yorumla- +1 yıl
Haklısın katılıyorum teşekkür ederim görüş belirttiğin için 👸🌿🙏
+1 yılKesinlikle kadınlar kötü bu konuda istisnalar vardır eminim ama dün karşıdan karşıya geçerken az daha ölüyordum o kadar dikkatsizler yani 😁🤦
11 Yorumla- +1 yıl
Allah korudu desene geçmiş olsun dediğin gibi görüşüne katılıyorum istisnalar var ama kadınlar daha dikkatsiz teşekkürler 🙏👸🌿
+1 yıltrafikfe kingsong 16x tekteker kullaniyorum trafikde dikkatliyim
11 Yorumla- +1 yıl
Umarım aynı yolundaki sürücüler de dikkatli olur teşekkür ederim görüş belirttiğin için 🌿👸🙏
+1 yılkadın erkek olduğuna bakmaz bu kadınların dikkatsiz olduğuna dair rivayet varsa da ben kişinin deneyimine tecrubesine trafikte geçirdiği zamana bağlı olduğuna inanıyorum.
00 YorumlaKadınlar daha dikkatsiz, ışıklarda duruken dikiz aynasında makyajına ayar verenler oluyor, denk geldim bir kere, aksama oluyor, ve birde çok panik oluyor kimileri
00 Yorumla
+1 yılHer konuda dikkatli olanlar kadınlardir.
Biz erkekler onumuzde ki seyi gormuyoruz 😄
Arac kullanirken cesurca gidiyoruz01 Yorumla- +1 yıl
Evet öylr oluyor genel de hehe çok mersi görüş attığın için 👸🌿🙏
Kadınlar çok dikkatli olduğu için erkeklere engel olular
11 Yorumla- +1 yıl
Doğrudur teşekkür ederim görüş belirttiğin için 🙏🌿👸
+1 yılKadınlar birazcık dikkatsiz ya da tehlike seviyorlar
11 Yorumla- +1 yıl
Evet kesinlikle katılıyorum sana teşekkür ederim görüş belirttiğin için 🙏🌿👸
+1 yılErkekler çünkü kadınlar acemi oldukları için daha da dikkatli olurlar bence 😅
11 Yorumla- +1 yıl
Farklı bir bakış açısı hiç bu yönden düşünmemiştim teşekkür ederim görüş belirttiğin için 🙏👸🌿
kadınlar gereğinden fazla dikkatli olduğu için erkeklere göre daha dikkatsizdir.
12 Yorumla- +1 yıl
Değişik bir bakış açısı görüşün için teşekkür ederim 👸🙏🌿
+1 yılmaalesef genelı kadınlar ama cok canım erkek lerde var.. kadınları gecen
19 Yorumla- +1 yıl
Evet istatistikler ne der bilemeyiz lakin haklı doğru bir görüşte bulundun teşekkürler 🙏🌸👸
- +1 yıl
kadınlar cok yenı kullanmaya baslıyolar ve kornadan bıle korkuyolar .. ondan cogunluk kadın
- +1 yıl
Aynen buna ben de şahit oldum arkadan korna çalınınca sinirleniyorlar panik oluyorlar bir an önce kurtulmak istiyorlar soğukkanlı olmakta fayda var
- +1 yıl
pekı sen kullanıyomusun bence sen ıyısınya oyle hııssettım
- +1 yıl
Direksiyon hakimiyetim iyidir hocam da söylemişti ama dar yollarda biraz tırsıyorum yan yana iki araba aynları kırmadan nasıl geçer düşüncesi geriyor 😂
- +1 yıl
kapatarak.)
- +1 yıl
Anlamadım hahaha
- +1 yıl
tatlım aynanı kapat..
- +1 yıl
Yav hahahahaha
+1 yılArabada küçük çocuk varsa kadınlar daha tehlikeli olabilir. Erkekler de sinirli ya da uykusuz olursa belki daha tehlikeli olabilirler.
00 Yorumla
+1 yılAyıramayız cinsiyete göre.
İkiside.👍🏻31 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum görüşün için teşekkür ederim 👸🙏🌿
Ah ahh tabikide erkekler 🙄
22 Yorumla- +1 yıl
Tabii ki yani ıhaha teşekkür ederim güzel görüşün için 🙏👸🌿
+1 yılerkekler ehliyeti bakkaldan alıyo diyolar
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen kimisi de kasapdan falan diyorlar katılıyorum teşekkür ederim görüşün için 👸🌿🙏
- Devamını Gör (65)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat