Kadınlar
Erkekler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Dikkatli ve kuralcı olduğunu sanan kadınlar, memur ve az araba kullanan erkekler sadece trafiği alt üst ediyor. Kadınlar kadınsal düşünce ile trafiği ayırt etmede güçlük çektiği için kazaya ve özellikle sıkışık trafiğe neden oluyor. Bunun aynısını çok araç kullanmayan ve cesaretsiz erkeklerde yapıyor.
Ehliyeti öyle herkese vermemeleri gerekiyor. Kadınlara önce sinyal verince geçiş hakkı olmadığını, sinyal verdiği yönde araç yoksa geçileceğini, sol şeridin sollamak için kullanılacağını, radar ve kamera yoksa trafik hızınıza göre şeridin belirleneceğini ve özellikle bazı erkeklerde dahil sollama yaparken frene değil gaza basılması gerektiğini öğretmek gerekiyor.
tabiki erkeklerinde acemisi var ama kadınlardaki kadar değil? mesela 100 erkek şoförün 10 tanesi acemiyse dikkatsizse bu sayı kadınlarda 100 üzerinden 35-40 falan
mesela bugün gece nöbetinden iş çıkışı e-5 te ilerliyorum araba jeep kadın 3 sertlik yol kullanıyor
kadını bi türlü geçemedim
sol şeritle sağ şerit arasındaki şerit çizgisini ortalamaş gidiyor
neyse en sonunda tersane köprüsüne girdide yoluma devam edebildim
ama şunu söylim böyle bi acemiliği ve dikkatsizligi yapan Bi erkek şoföre daha rastlamadım
bence hatayı çocuklarımızı büyütürken yapıyoruz? nasıl mı? kız çocuklarının eline hemen bebek tutuşturuyoruz erkek çocuklarının elinede hemen araba veriyoruz
sonrada kız çocukları en erken 20 yaşında direksiyon başına geçiyor
ama erkek çocukları daha 5-6 yaşındayken babasının kucağında direksiyon çeviriyor bence babaların en büyük hatası bu
eğer birgün bi kızım olursa ona yürümesini öğrenir öğrenmez direksiyon dersi vericem
bakın bide park etme olayı var bu konuda erkeklerde çok başarısız?
geçen hastanenin park alanında rahatlıkla bi arabanın sigacagi bi yere kadın şoför 15 manevrayla zoru zoruna bide etrafındaki 3-4 kişinin sesli yardımıyla anca park edebildi sonra araca yanaştım park asistanı bile vardı kameralı yani arabadaki sistem zaten tek başınıza ne kadar acemi olsanız bile aracınızı park etmenize yardım ediyor Yani
bu örneği tersine çevirirsek eğer çocuklarımız büyürken erkeklerin eline bebek kız çocuklarının elinede araba verirsek ve kız çocuklarımıza küçük yaşlarında araba sürmeyi öğretirsek işte o zaman trafikte kızlardan daha çok acemi erkek sürücü dolaşabilir
bu arada şoförlügüm gayet iyidir
kurallara uyan dikkatlidir arkadaşım, ben bu aradan geçerim diyerek iki taraflı yolda üç taşıtı yanyana getiren kişi usta şoför değildir ama kendini usta görür
Kadınlar dikkatli. Erkekler fazla özgüvenli davrandıkları için hata yapmaya çok daha meyilliler ve umursamazlar.
Cevap
29Cevap
Kadınlar bence
Tabii ki kadınlar. Gerçek trafik kurallarına %100 riayet etmeye çalıştıkları için de kendi kurallarını oluşturmuş erkekler tarafından beğenilmezler. Bizim erkekleri gönder Avrupa'ya %90'ı araba kullanamaz. Ters şeride girmek mi dersin, emniyet şeridini ihmal mi dersin, makas atmak mı dersin aklına ne gelirse. Bir de Türkiye gibi kuralsızlığın kural haline geldiği yerde bunları iyi araba kullanmak olarak kakalamaya çalışıyorlar ya işte o insanı deli ediyor.
Kadınlar daha dikkatli. Kadınlar erkekler gibi çabuk sinirlenen ve detaydan uzak bir yapıya sahip olmadıkları için, detaycı oldukları için erkeklerden çok daha iyi arabalar kullanırlar. Trafikte küfreden, bağıran, hakaret eden kadın şoför hiç yoktur. Zaten 2013 yılında yapılan bir araştırmaya göre kadınlar erkeklerden çok daha iyi araba kullanır. Trafikte kaza yapanlara, cinayet işleyenlere, dövenlere bakın. Hepsi erkek.
Erkekler daha dikkatli demek doğru olmaz, daha çok kişisel olaydır. Ben şahsen araba sürerken her zaman aynaları dikkatli bir şekilde kontrol ederim, ve yine şerit çizgisini sağ aynadan daha iyi kontrol ederek, arabayı yolda tam olması gerektiği çizgide tutarım. Bir de arabayı park ederken özellikle geri geri giderken her zaman temkinli bir şekilde davranarak birçok çarpışmayı engellediğim olmuştu.
Merhaba
Trafikte kadınlar dikkatli olmak ile tedirgin olmak arasında ki çizgide şaşabiliyor. Bu yüzden kadınlar daha dikkatli olmaya çalışıyor diyebilirim.
Erkekler genellikle kendilerinden emin oldukları için dikkatli olmak değil de cahil cesareti ile hareket ediyor desem sanki daha doğru olur.
Cinsiyet ayrımcılığı vs yapmıyorum sadece gördüğümü söylüyorum.
Bazı istisna olanlar hariç, kadınlar trafikte ömür törpüsü. Her tarafları dikkat olsa ne yazar. Trafiğin ritmini bilmiyor, anlamıyor bizi sinir sahibi yapıyorlar.
İkisinde de trafiği alt üst eden insanlar var. Ne kadar dikkat ederseniz eden, dikkatsizin biri gelir yine seni bulur...
Cokmkompleks soru cevap uzun kadınların dikkatli olanları erkeklerden daha dikkatli ama kadının dikkatsizi makyaj yapanı telefon kullananı erkeklerden tehlikeli
Kadinlar daha dikkatli olsada en çok arkasından korna çaldıran da kadınlar dır ahaha
Erkekler daha dikkatli. Frene basacağım diye gaza basan yayayı ezen trafik kazasına karışan kadın sürücü mevcut
Trafikte kaza yapan, cinayet işleyen, döven, küfreden şoförlerin hepsi erkek. Eminim ki çoğu erkek gibi kötü araba kullanıyosundur. Uzmanlar yanılıyor olamaz. 2013’te yapılan bir araştırmaya göre kadınlar erkeklerden daha iyi araba kullanıyor. İyi erkek sürücü yoktur, Allah’a emanet araba vardır.
Gidin başka yerde ağlayın. Burası ağlama duvarı değil.
www.ntv.com.tr/.../kadin-surucu-kaza-yapti-direksiyona-erkek-gecti,mxHCRVfM2keIaGvCb3N07w
Kadın sürücülerin kazalar hakkındaki incelemeleri diye pdf var alın okurunda feministlik yapmayın. En azındansa makale okuyun bilginiz artar.
Ben ağlamıyorum ki sen ağlamışsın yazdığına bakılırsa. Ben sadece yanlışını düzelttim. Kaza yapan çok az kadın sürücü var neredeyse hepsi erkek. Bu link erkeklerin daha iyi araba kullandığıyla ilgili pdf değil kaza yapan nadir kadın sürücülerden biri. Feministlikle alakası yon bu dediklerimin. Ben makale okuduğum için biliyorum kadınların daha iyi araba sürdüğünü. Sen de okusan bilirdin. Makalenin ne olduğunu bilmiyosun anlaşılan koyduğun linke bakılırsa😂
@Gece__Meleği koyduğum link makale değil haber 😂 Hani kadınlar araba sürerken ne kazaya nede başka bir şeye karışmıyor ya.
Ayrıca 25 sayfalık pdf yi buraya atmadığım için özellikle belirttim. Pardın kadın olarak onu algılayamayacağını akledemedim. Bu tamamen benim kusurum. Siz anlamazdınız bu gerçeği gözardı ettim
amp.onedio.com/.../arastirmalar-yillarin-tartismasina-son-noktayi-koydu-kadinlar-erkeklerden-daha-iyi-araba-kullaniyor-864736
m.haberturk.com/.../1078971-kadinlarin-erkeklerden-dahaiyi-sofor-oldugu-ortaya-cikti
https://www.indyturk.com/node/537611
Oku da öğren.
İstisnai örneklerden bahsetmek hiçbir işe yaramaz ve saçmalıktır. 1 tane kötü kadın sürücü tüm kadınların veya çoğunun kötü sürücü olduğu anlamına gelmez. Bir sürü kaza yapan erkek haberi var. Onları neden görmezden geliyosun?
Haber olduğunun farkındayım ben de o yüzden makale değil diyorum zaten. Makale gibi koymuşsun ya ondan bahsediyorum. 25 sayfalık pdfden bahsetmedin ve atmana da gerek yok çünkü gerçekler gün gibi ortada ve o pdfnin yalan olduğunu kanıtlar nitelikte makaleler var. Sen erkek olduğun için kadınların üstünlüğünü anlayamıyosun çünkü o kadar aklın yok bilime göre. Kavga etmek için hakarete başvurmuşsun. Normal bir insan buna gerek duymaz ama cinsiyetine veriyorum kalitesizliğini ve saçmalamanı.
Haber örneğiyle kadınların kötü araba kullandığını kanıtlamaya çalışman tamamen saçmalık ve komedi😂 Seviyene inmeden beni anlamazsın bu yüzden iniyorum ve bu haberi paylaşıyorum www.sondakika.com/.../
Senin verdiğin örnek bilime göre istisna.
Amacım kadın haklarını korumak değil. Yanlış anlıyosun. Gerçekleri söylemek ve yanlış düzeltmek istedim sadece. Kadın olduğum için üstüme alınmam gayet normal. Makaleden bahsedip haber linki koymuşsun bu durumda makale sanıp koymuş olduğunu düşünmem normal. Ben zaten araştırdığım için biliyorum kadınların daha iyi araba kullandığını. Ben de sana kaza yapan erkek sürücü haberi gönderdim anca ondan anlarsın diye.
Google amca yapıştırdığım linklerdeki gösteriyor 25 sayfalık pdf değil. O pdfyi senden başka bilen yok.
Diyecek şeyler bittiği için uzatmam zaten ama sen ufaklık deyip bana sataşarak uzatmaya çalışıyosun. Şöyle bir acı gerçek var ki ben senden daha olgunum ve bilime göre ufaklık değilim. Kadınlar erkeklerden daha erken olgunlaşırlar. Bir üstünlük daha:) Yazmazsan sevinirim. Bu kadar cahil olarak kendini kültürlü insanlara rezil edersin hep.
Engelleyip tekrar açmakta ayrı komik. Ne kadar dokunduysa.
Hem googlede arama bile yapamıyorsun. Bunu bile anlamış olduk. Bak bakalım yok muymuş. Erinmedim uğraştım.
https://hizliresim.com/l9qpzxw
Ben seni engellediğim hâlde yazıyosun diye ve ben yazamıyorum diye engeli geri kaldırdım. Kendim yazabileyim diye kaldırdım yani. Seni engelleyemiyorum yazabildiğine göre. Google’da arama yapamasam yazdığım makaleleri bulamazdım. Sinirden saçmaladın yine. “Sen benim görüşüme atladın.” diye bir şey demedim. Bu durumda bu isyanda bulunman saçma. Hakaret etmeden kendini ifade edemediğine göre baya dandiksin.
Hanımlar detaycı olması nedeniyle dikkatli ama daha panik ve acemi. Erkekler yaşadığı özgüven patlamasından dolayı saygısız ve kural ihlalcisi.
kadınlar aşırı dikkatli olduğundan tedirgin kullanıyorlar erkeklerse tam tersi dikkatsiz kullandıklarından fazla özgüvenli kullanıyorlar.
kadın sürücü şeridi küt ihlal eder bazen üstüme sürer acayip tehlikeli şeyler yapabilir, belli olmuyor
Daha dikkatli ve kuralcı oldukları için Sürüşlerde kadınlar park etme konusunda da erkekler daha başarılı oluyor
Bu biraz sorumluluk iç güdüsüyle alakalı bir şey. Çok dikkatli kadınlar da erkekler de gördüm kıyaslama yapamam
evet kadınlar sinir bozuyor ama erkekler daha tehlikeli çünkü ölümle sonuçlanan kavgaları erkekler çıkarıyor
Kadınlar dikkatli bir o kadar da heyecan yapıyorlar ve kazaya sebebiyet verebiliyorlar
Kadınlar çok dikkatliler ama en akıl almaz hataları yapanlar da yine kadınlar oluyor..
Ben genelde trafikde kadinlarin çok büyük hata yaptıklarını gördüm antifeminist değilim bayanlardan iyi kullanan nadir oluyor ama kesinlikle çoğunun arabaya hakimiyeti yok
Erkekler dikkatli bence kadinlar dikkat daginikligindan cok hata yapiyor
Kadin araba kullanmayi Bilmiyor
Erkekler daha dikkatli
Kadınlar daha dikkatli (ben hariç)
Kadınlar daha dikkatli
Tabikide erkekler kadınlar çok evhamlı
Yanı kadınlar cok dıkkatlı oldukları ıcın daha cok hata yapıyorlar tedırgın oldukları ıcın
kadınlar sürekli tedirgin
ve refleksleri zayıf
Kadınlar tabikide
Kadın
Erkekler bence.
Kadin
Erkekler
Kadinlar
beyin önemli
Erkekler 😅
Kadınlar
Biz bence