Arkadaşlar şu anlık paraya ihtiyacım var bir kız arkadaşım bana Ankara'da masaj salonunda çalışmayı teklif etti. Masaj falan yapmayacakmışım güzel kızsın güzelliğinle müşteri çekeceksin dedi. Müşterileyi odaya soktuğum an da salonun sahipleri müşteriyi dövüp çıkaracakmış. Polis de dinlemiyor zaten adamları. Günlük 1000 tl alacakmışım. İlişkiye girmek falan kesinlikle yok. Tek yapacağım şey yüzümle ve fiziğimle müşteri çekmek. Sizce kabul edeyim mi? Başım belaya girer mi? Kafamda biraz soru işareti var aslında... Bu işleri bilen var mı? Güvenebilir miyim?
Cevabın nedir?
+1 yılbazı istemediğin şeyler olabilir inanma öyle şeylere belli olmaz Sana müşteri cekiceksin sadece derler başka şey çıkar ve ne iş olursa olsun günlük hiç kimse 1000tl vermez sen tek yakalayıp istemediğin şeyler yaptıra bilirler zorla Ve Bakire kizsan hiç girme bu riske git garson ol başka bişey ol ama Millete güvenme çok
00 Yorumla
+1 yılBen prof. masorum. dövme filan yok ayak yapmasin kimse. Bu gibi salonlar masaj salonu degil randevu evidir ve kesinlikle saglikla vs ile ilgisi yoktur. Seni baska sekilde kullanacaklarindan emin olabilirsin. Sakin ama sakin bu gibp pezv... lere inanma uzak dur
42 Yorumla
Soran+1 yılNasıl ya konuyu biraz açar mısın
- +1 yıl
ya belli ki bunlar bildigin ahlaksizliklari yapacaklar oyle sana sen musteriyi cek demeleri de hikayenin diger kismi. Bir yorumunda poliste biliyor demen suc teskil ediyor bilgin olsun. Sakin ama sakin uzak dur. Seni pazarlamanin derdindeler sakin
+1 yılBulaşma o işin sonu eskortluk vesikalı olmak istersen de tercih senin.. kimse kimseye bu kadar kolay bir işe günlük bin lira vermez Ankara da ikamet edip dediğin işin içeriğini daha evel başkalarından da duydum insaniyet namına seni sadece uyarıyorum tercih senin..
00 Yorumla
+1 yılYapma benim arkadasim calisiyo orda erkek. Kizilayda yeri hic gerek yok. İffetini koru. Bedenin uzerinden para kazanduirma millete. Fuhustan baska bisi degildir bu. Kendine nasil yakistiriyosun bunuu kardesim?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
16Cevap
Arkadasın bile olsa güvenme yinede ne olur ne olmaz
20 YorumlaMutlu son dedikleri yerlere gitme sakın asdasdasd 😂😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmüşterileri neden dövüyorlar ben o kısmı anlamadım?
04 Yorumla
Soran+1 yılMüşterileri göndermek için, sadece paralarını alıyorlar
Cevap sahibi+1 yılmasaj yapmadan parasını çalıp gönderecekler. doğru mu anladım? bu hırsızlık değil mi?
Soran+1 yılAynen. Hırsızlık değil ş*erefsizlik. Ama oraya gelen adamın amacı da s*ks zaten. Bir nevi bizi koruyorlar. Polis de her şeyi biliyor. Yasal olmayan bir şey yok...
Cevap sahibi+1 yılonların yaptığı ahlaksızlığı anladım. bu onları bağlar. ama ucu biryerde sana da dokunur. kimsenin yaptığı yanına kar kalmaz. kendini bu riske sokma. ilahi adalet diye birşey var. sen de buna aracı oluyorsun sonuçta. bulaşma yani. para için herşey yapılmaz.
dikkat et masaj salonları genellikle mutlu sonlu oluyor,,,
00 Yorumlamüşteriye vermezsin güzelliğine patron alır senden :D
00 YorumlaGünlük 1000 tl? Sikerler 🙄
04 Yorumla
Soran+1 yılİlişki yok.
Soran+1 yılKızılay
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,2b cevap paylaştı. sen manyakmisin bu nasil bir is.
00 Yorumla
+1 yıldelik deşik olursun demedi deme
00 Yorumla
+1 yılKabul etme iyi bir yere benzemıyor.
10 Yorumlao adamları parası için döven sana ne yapmaz.
00 Yorumla
+1 yılYap da gör. Ebeninkini. :/
10 Yorumla
+1 yılYüzün ve fiziğin nasıl
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 928 cevap paylaştı.
+1 yılne iş yapacaksın peki
00 Yorumla mutlu son masaj da mı
00 Yorumla
+1 yılBence güvenme
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMüşteriyi dolandıran sana ne yapmaz
00 YorumlaŞakamı
00 Yorumla
+1 yılMesajdan anlarmısın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz