Ailemle aram çok kötü?

annem olacak o kadından da babam olacak o adamdan da nefret ediyorum. beni sürekli kendi istedikleri şeyleri yapmaya zorluyorlar. kendilerinden nefret ettirmek için ellerinden geleni yapıyorlar. geçen gün bir konu yüzünden -ki tamamen benim haklı olduğum bir konu-ikisi birden ağzımı yüzümü paramparça ettiler kendi istediklerini yaptırmak için. şu an her yerim mosmor. hayatta illa hep kendi dedikleri olacak asla özgür kararlar almama izin vermiyorlar ki onlardan izin alan da yok 18 yaşındayım. mesela şu an ertesi gün tatile gidecekler ben gitmek istemiyorum ama zorla götürüyorlar bundandolayı kavga çıkarsa yine beni dövecekler biliyorum. tatil de bok gibi geçiyor zaten birbirimizin yüzüne bakmadan aynı evin içinde sürekli dip dibe 15 gün korkunç. sizin de böyle aileniz var mı? bundan kurtulmanın bir çözümü yok mu? üni kazan şehir dışına git diyenler olacaktır asla izin vermiyorlar hatta geçenki dediğim kavga da bu yüzden çıktı istanbula gitmek istediğim için. bu sene tekrar sınavlara hazırlanacağım anca boğaziçini falan kazanırsam gidebilirmişim... yoksa gidemezmişim. yani benim mutlaka ilk bine girmem lazım o zamana kadar ben bunlara nasıl tahammül edicem nolur yardım edin
Ailemle aram çok kötü?