Ailemin çok kötü olması?

Merhaba ailemle hiçbir şekilde anlaşamıyoruz ne annemle ne de babamla babam şiddet yanlısı bir insan kimsenin seçimlerine saygı duymayan kaba ırkçı ve çocuguna bile şiddet uygulayabilen geçimsiz bir insan. O kadar geçimsiz ki mahallemizde kimse babamla muhattap olmak istemiyor. Bende dahil. Ailem yüzünden kaç kere psikologa gittim çünkü benim psikolojimi birçok kere bozdular. Babam bana küçükken çok kötü travmalar yaşattı ve izlerini hala taşıyorum. Beni arkadaşımın yanında 2 kere dövdü ve aşağıladı. Şu an 23 yaşındayım hala dövmekle tehdit ediyor üstüme yürüyor saçımı çekiyor. En yakın arkadaşımın yanında üstüme yürüyüp tokat atmıştı bana. Babam bana ve çevresindekilere çok kötü ve kaba davranır ama anneme melek gibidir ne isterse yapar ve alır bir dediğini iki etmez. Annem ise babamı 2 kere aldattı ilk aldattığında ben 15 yaşındaydım ve annemle babam konuşurken onları duydum çok kötü şeyler konuşuyorlardı ve bu da benim için büyük bir travma oldu. Babam annemi affetti fakat annem bir daha babamı aldattı. Son aldatışında ben 22 yaşındaydım yani 1 sene oldu. Ve babam yine annemi affetti. Ben bütün bu olanlara şahit oldum bende büyük derin travmalar yarattı fakat annem ve babam sanki hiç böyle bir şey olmamış gibi çok mutlular. Babamla geçinemediğimiz gibi annemle de geçinemiyoruz özellikle yaz tatillerinde 3 ay memleketime geldiğimde resmen evde durmak istemiyorum çünkü evde durursam sürekli kavga ediyoruz. Annem çok sosyete ve kendini beğenmiş bir insandır resmen instagram için yaşar. Ben küçükken benimle 1 dakika bile ilgilendiğini hatırlamıyorum ve elinde bilgisayar arkadaşlarıyla konuşurdu doğru düzgün benimle ilgilenmezdi bile. Annem evde ne yemek yapar ne başka bir şey. Sadece gezer ve alışveriş yapar gerçekten başka hiçbir şey yapmaz. Aşırı pasaklıdır yazın bile 4-5 gunde 1 duş alır. Ve ben her gün duş aldığım için kavga ederiz. Genç kız gibi görür kendini herkesin onu kıskandığını düşünür. Geçen yaz annemle tartıştığımızda telefonla babamı arar babam eve beni dövmek için gelirdi. O yüzden artık ne suratlarına bakıyorum ne de onlarla konuşuyorum aynı evin içinde yabancı gibiyiz muhatap bile asla olmuyorum. Çok özeniyorum keşke benimde düzgün bir ailem olsa, ya da en azından ikisinden birisi iyi olsa... Annem kapalıdır ama hiçç kapalı gibi değildir resmen. Zorla kapatıldığı için ve babamın laf söyleyeceğini bildiği için bu şekilde geziyor. Ama babama yaptıklarını duysanız mideniz bulanır. Ve bende bunlara hep şahit oldum. 3 senelik bir ilişkim var tek destekçim o. Ama yinede başkalarından da fikir almak istedim. Kendimi onlara karşı nasıl koruyabilirim nasıl bir yol çizebilirim lütfen tavsiye verir misiniz? bu evde her geçen gün psikolojim bozuluyor. Bir an önce kış gelsinde üniversitemin olduğu şehire döneyim diye dua ediyorum.

Ailemin çok kötü olması?