Eşim babamın önünde kardeşimle çok sert kavga etti ve çekti gitti 2 gündür aramıyor ne yapmam gerek?

Arkadaşlar eşim böyle çok sabırlı sakin bir insandır kardeşimede bu zamana kadar yapmadığı iyilik yok yani biraz babasından dolayı maddi durumu iyi çevreside geniş birisi kardeşime iş buldu önceden kovuldu sonra kendi şirketleri var inşaatla ilgili orda iş verdi ordada yine çalışmayıp serserilik yapınca işten kovmuş mecburen diğer çalışanlarını kötü etkilediği için felan neyse işte kendisi çine gidicekti benide annemlere bırakmaya geldi felan ordada kardeşim tabi artık gururunamı yediremedi naptı geldiği gibi eşime saygısızlık yapıyor felan ki 8 yaş büyük ondan işte saçma sapan muhabbetler yapıyor bizim şirketimiz yokki kovalım birilerini felan laf sokmaya çalışıyor eşimde bişey demedi demedi en son sinirlendi işte ulan nankör ben sana iş buldum beceremedin kovuldun iş verdim yine bir bok beceremedin 500 tane şikayet aldım napıyım seni babamın oğlumusun felan bissürü laf söyledi kardeşimde ne diyosun lan sen felan diye böyle üzerine yürüdü duvara felan yumruk atıyor çık git lan evimden benim evimde bana artislik yapıyor denyo felan böyle ağır konuşuyor yani sonra eşim de sinirlendi yumruk attı kardeşime kardeşimde kalktı onun bacağına tekme attı felan öyle kardeşimin burnu kırılmış bide dudağında yarık var haketti ama acımıyorum eşimde çine gidicekti gidiş o gidiş bidaha aramadı napayım sizce annem babamda kardeşime hak vermesede evlatları sonuçta onlarda kocamı suçluyor arada kalmaktan bıktım birde siz kime hak veriyosunuz böyle bir durumda ya? eşim gelince aralarını bulmaya çalışıyımmı sizce?
Eşim babamın önünde kardeşimle çok sert kavga etti ve çekti gitti 2 gündür aramıyor ne yapmam gerek?