Erkek kardeşim eşimle kavga etti eşim kovdu onu evden ne yapacağım?

kardeşim eşimi sevmez di sonra kavga ettiler kardeişim eşimin annesine küfür etti eşim kardeşime vurdu kardeşim de boks biliyordu sinirlendi dövdü eşimi bende daha önce annemin 2. eşine ve ablamın eşine de öyle yapmıştı annem 3 senedir konuşmuyor onla şimdi eşimide dövdü daha 14 yaşında, eşim de kovdu git diye oda gitti babamla kalıyordu, ben annem ve ablam evliyiz diye bizi sevmiyor ama böylede yapması hoşumuza gitmiyor, bende eşimin yanındayım çünkü kardeşim hep kavga çıkartıp bize laflar ederdi, sigaraya başlamıştı zar zor bıraktırdık daha da sinirlendi, annem ablam ve babama söyledim annem ve ablam eşime üzülürken babam kardeşimi savunuyor :( çok üzülüyorum mutlu olmak istiyoruz ama kardeşim yüzünden olamıyorum eşim de kararlı yurt dışına taşınmaya kardeşim yüzünden taşınmak istiyor ama bende ailem den uzaklaşmak istemiyorum, kardeşime hiç vurmadık sevdik şımartmadan ilgilendik ama olmadı ayarları değişti, çevresini değiştirdi şu an büyük yaşta insanlar ile takılıyor bize ezik gözüyle bakıyor

Erkek kardeşim eşimle kavga etti eşim kovdu onu evden ne yapacağım?