En yakın arkadaşımın sevgilisi tarafından taciz edildim ne yapmalıyım?

Arkadaşım bir aylığına yakın bir akrabasının cenazesi için yurtdışına gitmek zorunda kaldı iki gün önce. Bugün de ben sabah otobüsten inerken arkadaşımın sevgilisini gördüm, selamlaştık sonra yoluma devam ettim. Akşam mesaim bittiğindeyse eve gitmek için durağa yürümeye başladım. Daha sonra bir el beni tenha bir yere çekip duvara yasladı. Çığlık atmaya çalıştım ama eliyle ağzımı kapatmıştı. Yüzünü Allah'a şükür ki görebilmiştim sokak lambasının ışığından, arkadaşımın sevgilisiydi. İğrenç bir ses tonuyla "Seni ne kadar süredir arzuluyorum biliyor musun?" diye sordu ve elini ağzımdan çekip beni bir anda öpmeye başladı. Çok korkmuştum. Hayatımda hiç bu kadar gücümü kullanmamıştım ama kurtulamıyordum. Kusmak istiyordum. Sonra "Yakında benim olacaksın güzelim," diyip çekip gitmişti ve ben de yere yıkılıp ağlamaya başlamıştım. İğrençti, çok fazla iğrençti. Saat geç olduğu için kimse de yoktu, görmemişlerdi. Eve nasıl bir psikolojide geldiğimi tahmin edemezsiniz. Şu an kafamı duvarlara vurmak istiyorum. Ne olursunuz bir akıl verin, ne yapacağım ben şimdi?
Güncellemeler
+1 yıl
Polise ihbar etmeye gidiyorum ablamla. Görüşleriniz için hepinize çok teşekkür ederim, Allah'a emanet olun.
En yakın arkadaşımın sevgilisi tarafından taciz edildim ne yapmalıyım?