genelde cok sesli bi sekilde kendimi ifade edemem ama o kendi de senin sevgini hissediyorum zaten diyor
ve simdi uyuyorum arkadaslar sabah cevap vericem hep cevap verenlere tesekkur ederim
10 dakika önce Instagram duzeldigi sirada oldu
seni en yakın arkadaşı olarak görseydi böyle bir şeyi asla yapmazdı. seni kaybetmekten korkmadığını gösteriyor bu. küs demem ama en yakın arkadaşım sıfatını kullanma ona. yaptığı çok büyük bir terbiyesizlik
seni en yakın arkadaşım olarak görüyorum ve sana yapılan saygısızlığı da haksızlığı da kendime yapılmış gibi kabul ediyorum, seninde beni böyle sahip çıkmanı beklerdim. yaptığın şey açıkçası kalbimi kırdı, kendimi değersiz hissettirdi. arkadaş olabilirdin ama hiç değilse benim konumu açıp en yakın arkadaşıma zamanında yaptığın bu saygısızlığı kabul etmiyorum diyebilirdin tutumunu gösterebilirdin. sen en yakın arkadaşım olarak bana saygı duymazsan insanlar da saygı duymaz ki bu tutumundan dolayı gibi şeyler derdim, baktın anlamıyor veya sürekli çok abartıyorsun yanlış anlıyorsun sürekli diyorsa uzatma sakın, konu kapat ve sende ona hak ettiği değeri göstert. seninle aynı bakış açısından olmayabilir senin taktığın önemsediğin şey onun hiç problem olmayabilir ama sen alındığını ifade ederken hala pişkin pişkin konuşuyorsa o insan olgunlaşmamıştır
Cevap
3Cevap
Haklı, kendine bir şey yapmamış arkadaş olması normal
abi düz arkadasliga tamam da bana gelip bunu ovunuyırmus gibi anlatamaz beni kaybedecegini anlamasi gerekiyor
Hiç bir şey yapmamalısın. Çünkü yapabileceğin hiç bir şey yok.
Dostumun düşmanı düşmanımdır uzak dur derim çok seviyorsan böyle küçük sebepten aranız açılmasın tabii ama şimdi böyle yapan ileride ne yapar
Senin de böyle şeylere takıldığını bilmesi gerekiyor o zaman yani bu yüzden küsmüş olsan bile arkadaşının umurunda olmayacak herhalde? En azından mesafeni korumani tavsiye ederim
O kişiyle ilişkini kopar bence gitsin ikisi dalga geçsinler yine birileriyle
şu an güzelmisin
O zaman sende onu aşagıla
Aynı ortama girince yap
O zaman arkadaşına diyeceksin ki kardeşim bana böyle bir şey yapmış bi insan İLE nasol samimi oluyorsun sen bilmiyormusun bana neler yaptı diyeceksin
O zaman takın arkadaşın degil
Bitir arkadasligi
Bitir arkadaşlığı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?