Bir insanı serefsizliginden vurmak haince veya iğrenç bişey mıdır
Geçenlerde arkadaşım sevgilisiyle kavga etti sonra konu bir anda bana geldi olan bana oldu bende arkadaşıma cikistim benimle ne alakası var sizin kavganizin dedim
Bu hayat böyle canım bir anda tokatı yersin dedi bende gittim bunun başka heriflerle olan yazışmalarını sevgilisine yolladım arama geçmişini falan attım oğlana numaraları aradı benim yanımda meğer kız 4 oğlanın numarasını alıp bir hepsini isletmis
Sonra kız bana geldi senin bu yaptığın şerefsizlik falan dedi
Bende bu hayat böyle canım bir anda tokatı yersin dedim
Haksız mıyım?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Siz dert dinlemek istememişsiniz bu kişi ise zaten doğru biri değilmiş ve konuşmaları size güvenerek atmış ben burada demiyorum size asla konuşmaları güvenerek attı ve sen ona böyle yaptın diye çünkü yaptığı doğru değil hiçbir şekilde sevgilisi var ve başkalarıyla konuşması emin olun bu ona büyük ders olmuştur ama bu konu içinde kalmamanız daha doğru olacaktır nekadar bu konu içersinde kalırsanız okadar size daha fazla konu yansır yani gerek yok bu konudan uzaklaşmaya bakın kendinizi çekmeye siz ne derseniz diyin veya yapın fark etmiyor konu uzamaması önemli burada onun yaptığı kesinlikle yanlış sevseydi zaten sevgilisine bağlı kalırdı asla ama asla başkalarıyla konuşmazdı.
İyi demişsin☺️
Senşn bu tatlılık gerçek mi
Tatlı olduğumu pek sanmıyorum bende yilanlik var jhdgfhd
Olsunnn yılanı deliğinden çıkarırız