Sevgilimin Arkadaşı beni taciz ediyor, ne yapmalıyım?

Sevgilimin arkadaşı ile aynı sınıftayız sürekli bana bakıyor gördüğümü fark edince gözlerini bacaklarıma doğru indiriyor beni fark etmesine rağmen, ilk olarak böyle başlamıştı ancak o dahada ileriye götürdü.
İlk ileriye götürdüğünde ben sıranın üstünde oturuyordum o sırada arkadaşım bana bir video izletiyordu bende bakabilirmiyim diyip cinselliğini bana bastırıyor. Daha geçen gün öğretmenimiz bize bilgisayardan çıkmış soruları gösteriyordu sınıfça kürsüye toplanmıştık bende kürsiye dirseğimi koyup elimi çenemin altına koydum birazcık eğilmiştim oda bunu fırsat bilip arkama geçmiş ilk başta kalabalık olduğu için öyle oluyordur diye düşündüm ancak kalça ve bel bölgemin birleştiği yerden iki eliylede tutup arkaya doğru çekti, sert bişey hissettiğimde anlamıştım arkama hafifçe baktığımda o vardı, resmen utanmadan ileri geri yapıyordu bende etrafımdaki arkadaşlarıma rezil olmamak için sesimi çıkarmadım...
Bu durumda ne yapmalıyım ve bu gibi durumda olan var mı, varsa önlemek için ne yaptınız?
Sevgilimin Arkadaşı beni taciz ediyor, ne yapmalıyım?