Arkadaşım tacize uğradığını söyledi ona nasıl yardım edebilirim?

Arkadaşım ben ailemle ilgili saçma bir şeyden dolayı söylenirken bana küçükken cinsel tacize uğradığını söyledi ne yapacağımı bilmiyorum onu uzun zamandır sadece kardeşimin arkadaşı olarak tanıyorum ve daha ortaokula gidiyor. Ailesine söylemem gerektiğini biliyorum ama söylersem intahar edeceğini söyleyip durdu ve kendine daha önce zarar verdiğini biliyorum, bana anlattığında ne yapamacağımı bilemeden ve korkudan hüngür hüngür karşısında ağladım, bana güvenip ilk anlattığı kişi olduğum için güvenini kırmak istemiyorum ama babasının yüzüne nasıl bunu bilmiyor gibi davranıp susabilirim? Babası kendi babam kadar severim. Kendi çocuğum olsa ve böyle bir şey yaşayıp bana anlatmamış olsa ne kadar kötü hissederim bilemiyorum bile, doğru olan ne bilmiyorum ve o kadar çaresizim ki bunu buraya yazıyorum nolur yardım edin. Çocuk o kadar duygusuz ve güçlü bir şekilde duruyorduki karşımda kendimden utandım, doğru olan ailesine söyleyip bu işi yetişkinlere bırakmak ne de olsa bunu liseli biri olarak çözemem, ama bunu yaparsam ve gerçekten öldürürse kendini? Bu suçlulukla asla yaşayamam, lütfen yardım edin
Arkadaşım tacize uğradığını söyledi ona nasıl yardım edebilirim?