Sevgilimin arkadaşı beni taciz etti?

Uzun bir ilişkim vardı. Sevgilim mükemmel bir insandı. Ama Bigün beni aradı arkadaşı benm olduğum şehre gelcekmis. isi varmış. Bende taniyorum çocuğu arkadaştık onun aracılığıyla. Konuşmuştuk daha önce. bende biraz rahatsızdm depresyon ilaçları kullanıyordum. Ama idare ederim diye tamam dedim. Görüştuk işini hallettikten sonra benim okuldan geçerken konser vardi gördü gidelim beraber dedi. Sevgilimde tek gitmeme izin vermemişti aradı o var beni korur diye izin verdi. ama çocuk bana sürekli sarlmaya kalkiyor kalabalık yerlerden gecerken tutuyor omzumu gelen gecen sevgilim sandi napıyosun diyorum kalabalikta olduğunu bilse sevgilin ne der biliyomusun seni korumaya çalışıyorum üstüne geliyo kalabalık dedi. Gunduz de baska turlu tanissak nolurdu demisti. Gene kardes olurduk dedm ama huylandim. Sonra konsere girdik ben baya kotu oldum hem ses kalabalık ilaçların etkisi sersem gibiyim gitmek istedim bu beni resmen taciz etti boynumdan öptü. Neye uğradığımı şaşırdım adam gibi tepki bile veremedim çıktım konserden o da arkamdan geldi hiç konuşmadık. Eve gittim sevgilime anlatmak istiyorum ama zaten kötüyüm ona dedim bu çocuğa ne kadar güveniyosun çok kardeşim gibi dedi o kadar güvenme dedim ne diyosun sen ya falan daha anlatamadan bağırdı korktum bişey diyemedim. Zaten pek de kendimde değildim yattım uyudum. Konuyu acamadm. Aradan 2 ay geçti facebookta yorumlarda falan bu çocuk benle muhabbete girmeye çalıştı sevgilim de var yorumlarda kısa bir muhabbet döndü orda sonra ben çıktım ama içim rahat değildi dayanamadım sevgilime durumu anlattım. Kıyamet koptu tabi bu şimdi mi söylenir diye haklı da. O anda tokati yapıştırıp gitmem gerekiyodu biliyorum. sevgilimin gözünde de çocuğun gözünde de cok kotu bir duruma düştüm. Ama kendimde değildim o an ve durumu anlamicagi icin sevgilime demeye korktum oyle pismanimki anlatamam ama cocuk onu kandirmis denemek içindi demis o kim beni deniyo dedim ona da kzdm zten ama ilk denemeden kaldın dedi ne yapmalıym szce
Sevgilimin arkadaşı beni taciz etti?