Arkadaşım beni dolandırdı?

Benim bu arkadaş eski iş yerimden, şimdi ben iş yerinden bir süre önce çıkarıldım, ama bu kız ile buluşmaya devam ettik ben tatlı ve iyi biri olduğunu düşündüm ve onunla arkadaşlığımı devam ettirmek istedim, daha sonra hep aynı kafede buluştuk iş yerinin yanında kıza onca kanka başka kafeye gidelim hep aynı yere geliyoruz dememe rağmen cevabı (knk yemek kartım bir burada geçiyor param yok blah blah blah) ben sadece bir kez kahve içtim kendi isteğim ile onla daha sonra buluştuğumuz da hep dedim ki yok ben kahve sevmiyorum içmiycem kız ısrarla bana kahve almaya devam etti ak oedı, yani kızın yüzüne resmen kahve sevmiyorum cidden gerek yok kanka dedim kız lafımı dinlemedi aldı, daha sonra iban at borcu atıyım dediğimde yok benden diyip durdu, daha sonra bir kaç saat önce 10'da mesaj attı kanka sen benim borcumu ne zaman ödersin 8 kahve bir o yemek diye sayıyor işte restoranda masada para açığı varmış onu kapatması gerekmiş, BANANE, sen ödemen gereken borç olduğunu bile bile bana niye benim isteğim dışında kahve alıyorsun özürlü arkadaşım? Ben zaten işten çıkarılmışım senin aldığın paranın yarısını alıcam ben birde benden para istiyor, hani sorun para istemesi bile değil madem restorana borcun var sıkışıksın bana ne kahve alıyon aq slk, bende dedim bende sen bana yemek ısmarladığın da oyun parasını ben ödemiştim ayrıca sigara almıştım sende onun parasını gönder knk bir zahmet dedim kız gelmiş bana ama ama şu ama o bu blah blah blah bir şeyler anlatıyor, sizce ben bir daha bu kişi ile aynı masaya otururmuyum? Kahve içermiyim? (Zaten içmiyorum aldığı kahvelerden bir yudum alıp bırakıyordum sevmiyorum) hayır tabiki de, ben böyle slklarla arkadaşlık yapmam bir daha.
Arkadaşım beni dolandırdı?