Arkadaşlar benim en yakın arkadaşımın bir flörtü vardı ve bunlar küsmüştü. Küs oldukları süreçte ben hep yanındaydım hatta arkadaşım bile çocuğun geri döneceğine inanmıyordu ama ben hep geri dönecek umudunu kaybetme diyordum ve geri döndü de.
Neyse 3-4 önce arkadaşım ablasına fal baktırmış ve ablası falda kıskançlık görüyorum herkese ilişkinden bahsetme demiş. Arkadaşım da "zaten bunu 3 kişiye söyledim birisi Ayşe birisi Fatma birisi de sensin. Ayşe ve Fatma'dan böyle bir şey asla beklemem ama sen de arkadaşımsın zaten kıskanırsan da sorun olmaz." dedi resmen o an şok oldum bana dolaylı yoldan kıskanıyorsun dedi gözüm doldu ama ağlayamadım bile.
O bahsettiği kişileri bir kaç aydır tanıyor ama beni 4 yıldır tanıyor 😔😔
Neyse 3-4 önce arkadaşım ablasına fal baktırmış ve ablası falda kıskançlık görüyorum herkese ilişkinden bahsetme demiş. Arkadaşım da "zaten bunu 3 kişiye söyledim birisi Ayşe birisi Fatma birisi de sensin. Ayşe ve Fatma'dan böyle bir şey asla beklemem ama sen de arkadaşımsın zaten kıskanırsan da sorun olmaz." dedi resmen o an şok oldum bana dolaylı yoldan kıskanıyorsun dedi gözüm doldu ama ağlayamadım bile.
O bahsettiği kişileri bir kaç aydır tanıyor ama beni 4 yıldır tanıyor 😔😔
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer