Yakın arkadaşım sevgilimin yanında beni rencide etti?

22 senelik bi arkadaşım var bugün onu sevgilimle tanıştırdım aynı ortama getirdim 4 kişiydik biri de onun işten arkadaşıydı sohbet muhabbet ediyoruz. Konu onun sevmediği bir kıza geldi ama o kızla da ben yakınım daha dün kaldım onlarda kızı sevmemesini anlıyorum 8 sene önceki ufak bir meseleden kinli. Biz daha sevgilimle o ortama gelmeden önce yakın arkadaşımla kız hakkında konuşuyorduk bir şey öğrenmiştim onu söylüyordum gayet normal tavırla konustu etti. Sonra ortamda da ben konunun devamını anlatayım mı dedim diğerleri başka sohbet ederken tamam olur dedi yine normal konuşuyor. Sonra kıza bi anda o*** o kız zaten diye seslendi. Ben de boş ver yine de öyle deme dedim daha sabah kızın evinde ailesinin tabağından yemek yedim sonuçta ve orada sevgilim de var o da yanlış düşünüp bu kızın çevresi o*** onlarla mı takılıyor diyebilirdi. Baktım arkadaşım sinirlendi etti sesini yükseltti ben de mesaj attım ama susuyorum hala bir şey demiyorum. Böyle şeylere girme çocuk var yanımda ben sevgililerinin yanında sana böyle davranıyor muyum dedim. O ben gidiyorum ya söyle böyle dedi. Sonra iyice ses yükseltti yan masa baktı artık ben de sinirlendim ben de konuşmaya başladım. Uzadı da uzadı. Bu yakın arkadaşım böyle bi olayı başka sevgilimin yanında da yaptı ve haklı olduğumu biliyordu. Böyle şeylerde hassas olduğumu da biliyordu ona rağmen saygısızca ses yükselterek bağırdı sevgilimin yanında oysa benim amacım onları tanıştırmak güzel sohbet etmekti madem sinirlenecekti kıza bana kanka sinir olurum ben boş ver deseydi. Ortamda gelip öyle hakaret edilmez. İşin ucu bana da dokunuyor orada diyebileceğim tek şey böyle deme boşverdi. Ona orada evet haklısın bu kız o*** desem yanımda sevgilim var beni de öyle sanacak. Ve kızı sadece sevmediğinden öyle konuşuyor. Kızın karakterinde sorun yok yani. Arkadaşımın 1 hafta sonra doğum günü var. Kutlama hevesim bile kaçtı ben 5-6 gündür çalışıp para biriktiriyordum onun doğum günü için. O yanındaki iş arkadaşı da ben olsam ağlatarak gönderirdim seni masadan tarzı konuştu. Kıza da ayrı kuruldum. Normalde hep beraber kutlama yapacaktık şu an gidesim bile gelmiyor artık. Siz ne düşünüyorsunuz

Yakın arkadaşım sevgilimin yanında beni rencide etti?