Halamdan nefret ediyorum, çok kötü bir insan?

Aynı anne babadan nasıl böyle kardeşler doğuyor anlamıyorum
Bize çok kötülükler etti halam, ablamla ben daha çocuktuk 7-8 yaşında hep bizi itip kaktı çocuk aklı bilmiyorduk
Biraz daha büyüdük ablam 14 yaşındayken iftira attı sonra gerçek açığa çıktı yine mecburen affettik ki o sıra ablam sbsye giriyordu sınavdan 1 gün önce ablam ağlayarak sınava girdi yine affettik bu sefer ben üniversite sınavına girecektim yine huzursuzluk çıkardı ben ağlayarak üni sınavına girdim kendi kızına olsa dünyayı yıkar daha bunlar sadece ablamla bana yapılanlar annemle 20 yıldır uğraşıyormuş annem hep göz yummuş sineye çekmiş ama yaptıkları canımıza tal etti böyle huysuz biri görmedim babaannemde bunun huyunu bildiğine rağmen halamı tutuyor dedemse bize hak veriyor huzurumu bozuyor takıntılı bir insan
Babamda yazık hiç kıyamaz yapar eder elinde avucunda ne varsa verir gereksiz fedakar ve iyidir
Halam da yok yoksul değil pisliğinden cimrinin teki tam varyemez şöyle örnek vereyim jipi var kapının önüne koyar milletten araba gezer,1 şeftaliyi 100 kişiye böler, evleri arsaları bağı bahçesi doluyla ama mutlu değil hayatı hem kendine hem çevresine zehir ediyor herkes huyunu bildiğinden yaklaşmıyor
Halamdan nefret ediyorum, çok kötü bir insan?