Kendimden nefret etmemi sağlayan biri?

Tanışalı 3 ay olucak ilk tanıştığımızda bana göre fazla yakışıklı olduğunu düşünmüştüm zaten ne o benimle ne ben onunla ilgileniyordum neyse aradan biraz zaman geçti bana karşı hareketleri konuşması bakışı bile değişti. Hissediyordum kıskanmaları da vardı ufaktan ama sonra çalıştığımız yerden aniden çıkması gerekti ve o akşam beni evime bırakırken bilereke mesafeli ve uzak davrandı. Beni kendimi kandırdığıma inandırdı bir süre. Gittiğinde bir süre toparlanamadım yemek yemedim su içmedim ağladım günlerce. Aradan 3 hafta geçti bi gün işe geldi çıkışını vermek için geldiğini sanmıştım. İçim acıyordu dayanamadım 2 gün içinde instagramdan ekledim ama eklerken asla başka bir adım atmayacağıma yemin ettim çünkü beni yine aptal yerine koymasından korkuyordum deli gibi. Bu süre zarfında hiç konuşmadık o zaten instagramda çok gönderi ya da hikaye paylaşmaz kendini falan hiç. Geçtiğimiz gün hikaye paylaşmış beni yakın arkadaşlara eklemiş ve kendi fotoğrafını paylaşmış. Hiçbir şey yapmadım ama niyetini de çözemedim. Beni öfkelendiren şey hiçbir şey yapasım gelmiyor ama zihnimi ondan uzaklaştıramıyorum. Düşünüyorum nasıl olduğunu iyi mi kötü mü ya mutsuzsa ya üzgünse ya yorgunsa. Ve ne düşünmem gerek bilmiyorum
Kendimden nefret etmemi sağlayan biri?