Hangisini kendinize ve kafa yapınıza daha yakın görürsünüz? Hangisini tercih edersiniz?
Solcu , özgürlükçü, devrimci kız
Sağcı, milliyetçi, Türkçü katun
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Solcu , özgürlükçü, devrimci kızı alır evlenir yurt dışına çıkarır hristiyanlığa geçirir domuz etini yedirir kıskançlığını yok edib karım yaparım :D
Katun milliyetçı banane la dünyada ki, aptallar zaten sağcılardır -_-
Genelde ateist olduklarından hristiyanlığa geçmeyi kabul edeceklerini sanmıyorum. Müslüman olan da kabul etmez zaten."çıkarırım , ederim , yaparım, yediririm " gibi emirvari kelimelerden de muhtemelen rahatsız olacaklar. Senin hayaller suya düştü :D
Şaka yapıyordum zaten kendimde hristiyan değilim Deistim yurt dışında yaşıyorum sevgilim de var :D üstelik asla bir Müslümanla evlenmem.
Ben de müslüman değilim. Sanırım ben de evlenmem :d
Makarna ve kömür karışımı kızları neden koymadın? 😒😒 belki ben onları tercih ediyorum
Ezici bir üstünlük yaratacakları için orantısız güç kullanmak istemedim
Aynen haklısın katılıyorum 😑
Bu nasıl bir ayrım? Devrimciler Türk olamaza getirmişsin lafı. Saçma milliyetçi olan devrimci de olur Türkçü de olur. Bu kafayı sevmiyorum.
Nerde devrimciler Türk olamaz dedim güzel kardeşim? Kendin öyle anlamak istediğin için oraya çekmişsin. Türkçü ve Türk aynı şey demek değildir. Bilmiyorsan aydınlatayım
sağol bilmiyordum :D kolay gelsin.
Önemli değil. Sağolasın
Var olsun ırkımın Turan ülküsü!
secure.static.tumblr.com/.../...c_filename_640.gif
Cevap
37Cevap
solcusu hdp sempatizanlığına kayıyor atatürk düşmanı oluyor
sağcısı yobaz oluyor atatürk düşmanlığına kayıyor
ne sağcı ne solcu en güzeli müslüman atatürkçü
Sağcısı nasıl Atatürk düşmanlığı oluyor? Milleyçiler Türkçüler Atatürk düşmanı mı?
dinciler sağcı ya o bakıma
gerçi milliyetçi geçinen ülkücülerin türkçülerinde Atatürk'ü ağzına aldıklarını da göremedik
Her sağcı dinci değil. Mesela ben.
Milliyetçiyim Atatürkçüyüm ve müslüman değilim.
bu arada gerçekten atatürk ü anlamış özümsemiş bir insan hem milliyetçidir hem türkçüdür hem de devrimcidir... sol sağ ayrımı çok saçma.. ne sağcıyım ne solcu
Devrimlerini bu milletin lehine yapan devrimciye canım feda zaten. Teröristle kolkola yürüyen terör örgütüne özgürlük savaşcısı diyen de kalleştir
ankete dokunmadım bile. bence siyasi politik konular boş. En güzel kadın kendi ayakları üstünde parası olan kimseye eyvallahı olmayan kadındır.
Bu devirde herkes öyle zaten
parası olan bu ikisini üst üste koyar aynı yatakta https://www.youtube.com/watch?v=u2KIvVT86aA&t=47s
Bir ideolojiye bağlı kız boş gezecek diye bir şey yok ki. Hatta okumuş mesleği olan insanların büyük çoğunluğu idealist kesimden çıkıyor.
Solcu, özgürlükçü, devrimci kız tercihimdir. İnkılapçı ve devrimci bir kız, yeniliklere açık bir kız her zaman düşünce yapısı olarak bir adım öndedir.
Bir Türk Türkçülük ve Milliyetçilikten başka hiçbir yabancı görüşü benimsememelidir. Bir Türk kendi kültürünü kendi özünü iyi bilmesi gerekir aksi halde yok olur. Arap kültürünü İslamiyet sanmakla Batıyı medeniyet sanmak aynı şeydir. Milliyetçilik milliyeti olmayanlar için faşizimdir. Hüseyin Nihal Atsız
Ne sağcı ne solcu Türkçü Turancı olsun yeter
Türk kadını, milliyetçiliği kadar özgürlüğünede düşkündür, devrimlerde yapar, devrimlerin de ulusununda menfaatlerini her daim korur.
polisle karşı karşıya gelen benim gözümde teröristtir
Ikiside insana yarar saglamayan gereksiz seyler sagci olunca yasadigin ulke kurtulmaz ayni devam eder solcu oluncada
Istedigin kadar eylem yap hukumet ne isterse onu yapar
Sözde "türkçü" yani mhp'li kızları hiç sevmem ama solcu teröristlerle kıyaslarsak mhp'li kız candır <3
Müslüman olup, rızkı ve hakikati yalnızca Allah'tan bekleyen, namuslu kadın. Bu şıklara sığmayacak kadar ağır.
Aman aman yaktın buraları. 2 dk mı alırdı bir şıkka sığdırmak çok da abartma derim :D
milleytiçerden nefre ediyorum hiçbiri olmasın bu dediklerinden insan olsun yeter
Sağcı, milliyetçi, Türkçü katun dedim, @Hatikvah sen ne diyorsun kanka?
Ortası olup, hiç bir "izm" yanlısı olmayan aklı başında yok mu?
güya gezi parkı kırmızı fülarlı kızmı ne varya ona bakın pis geziciler
Devrimci kız candır
Sağcı tabii ki ama fazla da Türkçü olmasın. Yani ırkçılık derecesinde
Özgürlükçü tabii ki de.
sesi cırtlak değilse solcu rica edicem
bu cok sacma bir soru
devrimmi kaldi ya.. hepsi kapitalist...
Şu soldakinden işte...
Elbette Solcu Devrimci bir kız
Sağcı, milliyetçi, Türkçü hatun.
Bozkurtça baktım sana
Yaktın beni Asena 🐺
Türkçü tabi ki bu da soru mu
Baksana devrimci diyen de az değil
Polisle karşı karşıya gelmek demek devlete karşı gelmek demek bu yüzden sevmem solcuları
Türkçü kız 💪
Türkçü 🇹🇷🌹
Solcu olduğum için devrimci diyorum
devrim iyidir...
Devrimci dover
sen Devrimcimisin?
A tabiki.
Solcu , özgürlükçü, devrimci kız
Milliyetçi kadın
Özgürlükçü
Türkçü kız tabiki
solcuları mikeyim gitsin
solcuyum
Neden
@Yengec7000 özgürlük istiyorum
Mesela
@Yengec7000 haksız yere herhangi birine atılan bir tokadın acısını yüzünde hissettiği ve sessiz kalamayacak bir vicdanı olduğu için"
Kimse haksız yere tokat yemez
@Yengec7000 emin misin güldürme beni kadınlar eşinden tokat yerken suçlu muydu
Herşeyin bir sebebi var diyorum ama bu kadınlara tokat atılmasını onayladığım sayılmaz
@Yengec7000 senle sağcı solcu tartışmasına girmiyecem
Bende seninle sen kadın erkek kafasına göre düşünüyoree judo dersi öneriyorum sana😘😘
@Yengec7000 canım ya bana yasak dövüş sporları
Özür dilerim özürlü olduğunu anlamıştım ama beyin özrü Zanettim
@Yengec7000 aptalaşma zekasız
Peki canım 😘
@Yengec7000 benimle düzgün konuş
Gel bira içelim gerginsin sen 😂
@Yengec7000 istemez
B dedim
Solcu kız. Net..
Türk müsün?
Evet tabiki türküm. Sağcı milliyetçi türkçü yazmışsın ama yanlış yazmışsın. Solcularda en az sağcılar kadar türk. Sadece yenilik için mücadele verirler hep. Oturup ''bu sistem iyi yeniliğe gerek yok'' demiyorlar. Çaktınmı?
Ben solcular Türk değildir yazmadım?
Ne biliyim türkmüsün diye sorunca...
manipüle etme
Ne alaka
Türkçü💪
çevrem hep solcuydu. nefret ettim onlardan
Solcular takip etsin
B dedim 😏😊
bu nasıl bir soru ya
ikisi de
Ülkücü Kızlar Candir
turk