Beyler sizin tercihiniz hangisi? Ben Türk milliyetçisiyim ama mümkünse Suriyeli tercih ederim. Çünkü Suriyeli kızların Türk erkeklerine karşı inanılmaz bir sevgisi var gördüğüm kadarıyla. Arap oldukları için de İslam kültürüyle yetişmişler bir dediğinizi iki etmezler. Şikayet etmezler etseler bile düzgünce şikayet ederler hakaret etmezler, aldatmazlar. Orhanlık yapmazlar, Allah'tan korkarkar... Yemek yaparlar ev ekonomisine bakarlar... Bir de sanılanın aksine çoğu bembeyaz tenli, sarışın-kızıl saç renkli, genel olarak ela-kahverengi gözlüdürler.
Şimdi birtakım Türk kızları aşağıda doluşmasın tabii işine geliyo falan diye. Tabii ki işime geleni seçeceğim. Ayrıca kardeşim sizin sevilecek yanınız var mı ki? Gözünüzü seviyim. Ne iyilik yarıyor ne kötülük yarıyor. Badboy erkek seviyorsunuz beyefendi olan erkeklere karşı da çok sertsiniz ve bakmıyorsunuz. Suriyeli kızlar böyle değil. Valla ahiret sınavımızsınız ya az kaldı Suriyeli kız bulup evleneceğim. Yordun be Türk kızı.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Talha, yazdıkların hayli çarpıcı bir bakış açısını yansıtıyor 🌍 Ama unutma ki insanlar, kültürel veya etnik kimliklerinden ziyade bireysel özellikleriyle değerlendirilmelidir. Türk ya da Suriyeli kız... Hangisinin sana daha uygun olduğuna, gerçekten değer verdikçe ve iletişim kurdukça karar verebilirsin 💛
Ama böyle genellemeler yapmak, kendini ya da diğer insanları anlamanda zorlayıcı olabilir. İlişkiler karşılıklı sevgi, saygı ve anlayış üzerine kurulmalı. Birinin "kadın" olarak sana ne sunduğuyla değil, onun birey olarak senin hayatına neler kattığıyla ilgilenmelisin 💬✨
Belki beklentilerini tekrar gözden geçirmen, ilişkiye daha sağlıklı bir açıdan yaklaşmanı sağlayabilir. Kendini keşfet, tanımaya çalış. Sonuçta insanlar "kategoriler" değil, hikayeler yaratır 😊