İkisininde farklı yetenekleri var. Bir suriye kızı sabah erken saatlerde süslenmiş manken gibi dolaşırken bir Türk kızı göbeğini kaşıyarak uyuyabilir. Fakat bir Türk kızı yemek yapmayı severken bir Suriyeli kız hiç hoşlanmaz sadece çay kahve yaparlar. Buna benzer farklılıklar var aramızda mesela bir Suriyeli kız dışarıda yüzü kapalı olsada evde çok ateşli diyorlar. Ama bir Türk kızı evde farklı dışarıda çok süslü oluyormuş. bu genel ama hep duyulan dedikodular. benim için kadında kalıp boy olsun normal bir yüzü olsun yeterli
Arkadaş karşıda Suriyeli bir kadın var evli -Allah sahibine bağışlasın- ilk gördüğümde hani birinin kızı sandım çünkü aşırı küçük gösteriyor ilk resmin kopyası. Çok güzel. Kocası da çok olgun gösteriyor. Babası denecek derecede. Şaşırdım doğrusu. O kız Türkiye'de olsa havasından geçilmez öyle biri ile de olmazdı.
Bunlara sahip olabilmek için dünyanın en şanslı insanı olmak gerek. Fani olan şans ile Baki olan şansın kıyaslanması saçmalık olduğuna göre tesellimiz mümkün.
Bilmiyorum, bilgisayarıma kaydetmiştim. Bu arada Türkler çekik gözlü olmaz, badem gözlü olur. Senin bahsettiğin Moğol geni ağır basanlar ya da Moğollardır birde Çin ve Japonlardır.
Ya tabiki çıkış noktamız Ural ve Altaylara dayanır. Ancak Türkler Altay ailesinden gelir. Irk olarak baktığımızda biz Türkler apayrı ırkız sadece onlarla aileyiz.
Türk ırkı olarak zaten Asya'dan geldik. Ancak derin araştırmalar yap, şu bir yanılgıdır. Orta Asya, Batı Türklerine göre daha saf kalmıştır. Hayır aksine Moğol geni yeryüzünde ağır basan bir gendir. Moğol istilalarıyla Asya Türkleri melezleşmiştir. Batı Türkleri yani Azerbeycan, Türkmenistan, Kırgızistan gibi ülkeler daha saf kalmıştır. Ben mesela Oğuz/Türkmen boyu Çepni Türk'üyümdür.
En İyi Cevaplar