Suriyeli kızlar mı türk kızları mı?
suriyeli
türk
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tabi ki Suriyeli kızlar.
Çünkü Suriyeli kızlar dinlerine daha düşkün, muhafazakar ve kocalarına ve ailelerine hürmet konusunda kusursuzlar. Türk kızları gibi batı özentisi olup önüne gelenle mikişmiyorlar. Edep, ahlak, iffet ve iman hepsi suriyeli kızlarda türk kızlarında ahlak ve namus diye bir şey yok artık yeni nesil için diyorum. Ayrıca kendilerine bakım yapmalarını biliyorlar ve türk kzıalrı gibi evlendikten sorna kıçım başım ağrıyor demiyorlar her gece ve gerçekten sıfır tripsiz ve özgüvenli hatunlar. Herkes Suriyelileri sevmediği için türk kızlarını işaretlemiş ama bir gerçek var ki türk kızları asla ne bir rus kızı, ne de suriyeli kızlar gibi asla olamazlar bu saatten sonra. Evleneceğim hatun inşallah suriyeli bir hatun olacak ve o iğrenç, bakire olmayan, her türlü çirkefliği bulunduran türk kızlarıyla işim olmaz evlilik konusunda.
Şimdi Türk kızlarına kesinlikle laf atmıyorum ve genellemiyorum da fakat bizim kızlarımız gerçekten çok havalı. Bazen hayret ediyorum. Hani neyine güvenerek bu kadar hava yapabiliyorlar diye. Tanıdığım yabancı kızlar, genelde ne kadar güzel olursa olsun hep sıcakkanlı ve gerçekten hoş sohbetli oldu. Sonuçta güzel/yakışıklı ya da zengin/fakir olmayı kimse seçmiyor. Neden hava atıyorlar anlamıyorum. He bir şey demiyorum tabiki. Ne yazıkki kendimde de ego var. Bu ülkede kız erkek herkeste bu var. Soruna gelince din, dil, renk, ırk hiç biri umrumda değil. Beni sevdiğinden emin olduğum ve gerçekten sevdiğim kız için her şeyi yaparım arkadaş.
Doğru diyosun
Allahım yarabbim kendi ırkımızdan nefret eder hale nasıl geldik. Genelleme yapmayın bari. Tripsiz filan diyorsunuz da geceleri uyutmuyor şllklar bizleri.
Suriyeli kızların bazılarıda cidden güzel iri masmavi gözleri var
Cevap
22Cevap
Şu an Suriyelileri mi aşağıladığını zannediyorsun ahahaha diyerek? Her ırkın milletin güzeli de vardır çirkini de vardır Arap kızlarının güzelleri buradaki kızlara taş çıkartır ayrıca Suriyeliler sizler gibi süse püse para bulamıyor karınlarını doyurmanın derdindeler siz de gelin böyle saçmasapan sorular sorun
Bir kere bu ahaha rus kızlariyla kıyaslayanlaraydi ayrica evet karin doyurma derdinde çoğu ama saçlar boyali boyali
Kıyaslasınlar Rus kızlarıyla yasak mı kıyaslamak? Ruslardan güzel Türkiyeli kızlar da var Arap kızlar da var güzellik görecelidir. Benim gördüklerimin hiçbirinin boya yok saçlarında olursa da ne güzel işte zengin sünepe kızlara taş çıkartırlar belki de. Zaten çoğu da boya değil kına
Boya kardeşim burdakiler hep öyle rus kızların a yaaa değilse Suriyeli kizlarada yasak degil
Neresi orası? Burası Mersin ve burada ev bile vermiyorlar adamlara doğru düzgün rezil rüsfa haldeler kimse umursamıyor onları onlar da insan evladı ve evleri malları mülkleri sevdikleri orada patladı vuruldu kimse sahip çıkmıyor neymiş efendim pisler. Bizim de her şeyimizi bombalasalar biz de kaçsak mülteci olsak görürüm herkesi. Neyse bunun tartışmasına girmeyeceğim sadece dayanamıyorum zor durumda olan insanlarla dalga geçilip onlara ayrımcılık yapılmasına. Her milletin güzeli çirkini vardır bu kadar
İstanbul bayrampaşa otogar burada işide evide veriyorlar fazlasıyla yalan degil
Iş arkadaşım iş sen her şeyi anlamak istediğin gibi anliyorsun
Nasıl böyle bir kıyaslama yaparsın? Suriyeli'den sonra okumadım.
zor falan ama bir türk erkeği olarak yine türk kızından şaşmam. ruslarıda geçtim de kıçı kırık suriyelilere mi bakacağız ahaha
Türkler değer bilmiyor ben bunu öğrendim Turk kızlarından daha iyisini buldumu ona kaciyorsunuz...
hangi açıdan neyi kıyaslıyoruz? insan olduktan sonra ne fark eder
Türk Kızları > Rus Kızları > Suriyeli Kızlar :D
Ahahaa
onların da güzel kadınları var türklerin de.
İnsan olsun da ırkçılık yapmam.
Katiliyorum
Neden Suriyeli'nin S'si büyük, Türk'ün T'si küçük?
Kusura bakma arkadaş görmemişim
Soruyor musun bide tabi ki TÜRK KIZLARI <3 :)
Yine biz erkekler Suriyeli butonuna abanmisiz
Insan olsun gerisi önemli değil.
ahaha Türkler daha mı güzel yane. s. s
oha o kadarda düşmedik be :D
Halis mulis TÜRK KIZI.
Algi da secicilik rus diyorum :D
Türk kızı tabikide suriyelide kimmiş 😔
suriyeli kızlar çok güzel. üstelik tripsiz.
Hiç suriyeli kız ile tanışmadım
Türk!!!
İbnelik olsun diye suriyeliyi oylayan erkekler B|
Türk Kızları <3
türk tabiki
Suriyeli tabikide
Ooo niye
Türkiye kızları.
Tabikide türk ler :d
türk
Türk tabi ki de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?