Madem Suriyeliler'in daha güzel olduğunu düşünüyosun, o halde gidin güzelliğinizi kendi ülkenizde sergileyin. Kendini türk kızlarıyla kıyaslaman bile başlı başına bir hata zaten. Türk kızı hem sizden daha güzel, hem de sizin en delikanlı bildiğiniz erkeklerinizden bile daha delikanlıdır. Asaleti vardır bir kere asaleti...
34 Yorumla
Soran+1 yılGüzellik olarak bizden geride kızlarınız..
Soran+1 yıl@dostumbee Amacın ne?
En İyi Cevaplar
+1 yılKızım güzellik ile asalak insanları kandırırsın sadece tek sen degil tüm kendini güzel sananlara diyorum yani..
Bir kız en ufak nefsine düşmüş ve sevgili mevkili işlere girmiş oyuncak kukla kız ise ne yazar ki
Bir kadın attığı adımı bilir onun icin boş10 Yorumla
+1 yılGuzelik alginda badana yapmak acayip derecede acik giyinmek bulent ersoy yan sanayisi gibi ortaliklarda dolasmaksa aman siz guzel olarak kalin bizde he he deyip geceriz aman guzelik bes para etmez onemli olan insan olabilmek su guzel bu guzel diyerek ne kimseleri zan altinda birak nede kaf daginda kamp kur
40 Yorumla
Ente suri kara kara kaşların gözlerinle bizimkilerin tırnağı olmazsın bizler en azından korkak değiliz
420 Yorumla
Soran+1 yılKara kaş kara göz zaten insan güzelleştiren şeyler deği mi?
Soran+1 yılEminim senle yan yana gelsek yanım da hiç kalırsın avrupa erkekler bile bize bayılıyor
Soran+1 yılKes!
Soran+1 yılأشعر بالملل من سلوكك العنصري السخي...
- +1 yıl
تأتي إلى القطاع الخاص, دعونا نرى كم من جمالك يستحق.
- +1 yıl
yani
Soran+1 yılcandylady Size haharatı biz öğrettik sefil!
Soran+1 yıl@45likdelikanlı جمالنا محجوز شخص الحلال الوحيد الذي يمكن أن نرى أن لدينا الجمال، زوجنا
Soran+1 yıl@45likdelikanlı نحن لا نمشي عاريا مثل فتاة تركية
Soran+1 yılلدينا آداب السلوك
Soran+1 yılcandylady Teharatı biz öğrettik size sefil neden bahsediyorsun sen nalet olsun?
- +1 yıl
candylady onların kaşıntısı var ama biz onlara kucak açtıkca onlar hırçınlaşıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
+1 yılHayda suriyeliler burayida isgal etmis anam birde su ozguvene bak. Hiçte guzel ve bakımlı degilsiniz tesettüre burunmussunuz yuzunuzde 10 kilo makyaj başıniz deve hörgücü ve cok igrencsiniz az instagramdan ZEYNEP KARADENIZI ornek alinda insana benzeyin. Birde turklere kurban olun tatar suratlilar
14 Yorumla- +1 yıl
Birde edepli diyenlere gülmüş hanfendi sizin icinizde ne firtinalar esiyo biliyoruz cocuklariyla birlikte evli adamlara kacani mi ooo say say bitmez erkekleriniz zaten tam bir serefsiz
- +1 yıl
+1 yılSayın soran gelmişsin burada kıyaslama yapmış yetmemiş dinden imandan gem vurmuşsun sizler acınacak durumdasınız her pislik sizde var sizden ricam ülkemizde tavşan gibi üremeyin ve ülkemizden defolup gidin
20 Yorumla
+1 yılTabi sigindiginiz ulke kendi halkindan cok size deger veriyorsa cok dogal. Nice bursa ihtiyaci olan ogrenci varken o paralar sizin guzelliginize bakimina gidyorsa suç siz de değil zaten. :) o yuzden devam 😇
00 YorumlaBen suriyelilerin çingene elbise ve makyajını beğenmiyorum ama beyaz olanlarının yüzü güzel ama burada gördüğün suriyeli kızların %100 ü hintli çingeneliğinde dolaşıyor. Bu yüzden türk kızı diyorum.
20 YorumlaSuriyeli misin, GO AWAY.
Öyle bir şey yok dostum, Türk kızları her zaman daha iyidir, hepinizden, alayınızdan.
İnsanları kendinizden tiksindirdiğiniz yetmedi mi, bence yetti?20 YorumlaTürk kızına kurban olurum, yüzünüzü görebildiğimiz yokki kıyas yapabilelim. Tribiyle neşesiyle yaşasın Türk kızları.
40 Yorumla
+1 yılUlan kendi toprakların da yaşamak yerine sığıntı gibi yaşayıp bir de gelmiş kim daha güzel kıyaslaması yapıyorsun sem git kendini sorgula ben kendi ülkemde niye yaşayamıyorum derdini s i k e y i m
30 YorumlaBizim manitalarimiz daha güzel.. Biraz şinanay yavrum şinaşinanaycalar ama olsun 👍
22 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım şinanay ne türkçe de böyle bir kelime bilmiyorum?
Soran+1 yılاللعنة عليك
+1 yılBence türk kizlari daha güzel sadece bakimda biraz geride kalmis olabilirler ama haleplilerde cok güzeller
03 Yorumla
Soran+1 yılBende halepliyim teşekkür ederim canım
- +1 yıl
Rica ederim canım , benide cok benzetirler haleplilere 😁
- +1 yıl
Halepli göster kendini oylayalım
+1 yılBunlara iyilik yapınca da kendilerini birşey sanmışlar, bundan sonra ırkçı olacam zihniyete baksen.
40 Yorumla
+1 yılBakım olayını aşmışlar Suriyeliler. Türk kızları sadece özel gunlerde buluşmalarda felan insan icine cikilacak zamanlarda yapiyor bakimini evde felan görmeyin. Suriyeliler her zaman bakimlilar
00 Yorumla
+1 yılben güzelliğe değil temizlik ve bakıma bakarım. türk kızlarını değişmem onlara. kendi kızlarımız daha güvenilir daha temiz
10 YorumlaHerkes kendi ülkesinde güzeldir :) geri dönerek güzelliğini arttırabilirsin
20 Yorumla
+1 yılŞöyle yapalım gizli olmadan çık ve bir resim ekle bizde görelim soruyu ileten güzeli ve kararımızı verelim. Hodri meydan
00 YorumlaSavaştan kaçan masum Suriyeli kadına bakın. Neyse işe yarıyorsununuz bir yerde, abazaların kolay lokması sizlersiniz, biz rahat ediyoruz.
00 Yorumla
+1 yılSuriyeli kızlar Türk kızlarının saç tokası bile olamaz net.. 👊
10 YorumlaYav Türk kızlarının bokunu yesinler susun hele sbsb
21 Yorumla
Soran+1 yılİğrençleşme
Guzel olmalari onemli değil suriyelilerin turkler bas tacidie turk kizi varken suroyeliye bakilmaz
10 YorumlaTürk tabiki 🇹🇷🇹🇷🇹🇷 suriyelileri yollayın be yeter
25 Yorumla
Soran+1 yılTürklere misafirperver derler birde avrupalıların insanlığı size tercih ederim ben avrupalı insanlar sizden daha adamlar!
- +1 yıl
Kızım sende burdaki yorumlara bakıp da kendi kendine söylenme kafan güzel mi senin..
Hangi devlet Suriyedeki insanlara bu kadar yardım etti hangi devlet kapısını actı kızım türkülerden başka degil
Ve hangi devletin insanları misafirperver Yaşın küçük galiba burdaki yorumlara bakıp da düşünmek komiklik acıkcası
Soran+1 yıl@Aydınlıkbirgůn Dışarda da durum aynı ev bile veren olmuyor insanlar suriyeli olan apartmana oturmak istemiyor arapları sevmediğiniz bir gerçekamma velaken bizim de sizler çok seviyoruz söylenemez
- +1 yıl
Sevmiyorsanız burda işiniz ne?
- +1 yıl
Bunu vicdan ve Türk toplumu hepsini bir tutma..
Sevmeseler de sonucta kafanıza silahı dayanıyor mu
bence türk kızları namusuna daha düşkün ve daha bakımlılar. Suriyeli kızlar kokuyo be
30 Yorumla
+1 yılkonsolosluktan buraya fotokopi için en az 10 tane geliyor çok nadir güzelini gördüm.
20 Yorumla
+1 yılYallah Suriyeye. Esad suri bum bum demeyi çoktan bıraktın herhalde.
00 YorumlaSen o Murat'ın nişanlısı değil misin? Hani zengin diye nişanlanıp parsını sömürdükten sonra kaçmayı planlayan? Ha oysan tırnağım senden güzel bilesin.
00 Yorumla
+1 yılKürt kızları sana bin basar canım ayrıca suriyeli olduğuna inanmadim😂
30 YorumlaTürk Kızı... Türk Olması Yeter Asaleti yeter ve senin bunu anlicagini sanmiyorum..
40 Yorumla
+1 yılkızdan kıza değişir o her Türk kızının güzel bakımlı olmadığı gibi her suriyeli kızda güzel değil
00 YorumlaYa türk kızlarımız varken. Banane elalemin kızından 🤗 öyle degil mi?
30 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 455 cevap paylaştı. Boş yapma türk kızı çirkin değil davranışları tuhaf sadece
02 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi tuhaf?
+1 yılIrkimdan başka kızla isim olmaz çocuğumu başka ırk kanı taşıtmam bu yüzden Türk
10 Yorumla
+1 yılValla sürüyle geldiniz ben birtane bakımlınızı güzelinizi göremedim?
20 Yorumla
+1 yılbu soruyu sormanın beyini yanmış tabiki Türk kızı güzel 😍😊
00 YorumlaTabiii cok guzelsiniz geldiniz ulkemize it gibi kunluyosunuz igrendik be sizden bir gitseydinizzzz
213 Yorumla
Soran+1 yılTürklere misafirperver derler birde avrupalıların insanlığı size terxih ederim ben daha adamlar!
Soran+1 yılKürt müsün?
Soran+1 yılAsıl siz kürtler biz arapların tırnağı olamaz
Soran+1 yılBende ARABIM elahamdullah!!!
- +1 yıl
Araplar medeniyet nedir bilmiyor, toplum kurallarından haberleri yok, 50 yıl gerideler. Otobüste, metroda her yerde görüyorum, oturmasını kalkmasını, nasıl davranacaklarını bilmiyorlar. Türkiye'de taşraya git yine bir disiplin, adap vardır, araplar bana göre dünyanın en uslanmaz, akıllanmaz, en rahatsız edici toplumu. Zengini görgüsüz, fakiri insanlıktan bihaber ha güzellik dersen evet Lübnanlılar güzel. Ama insan olarak sopanın ucuna eldiven tak öyle sev bunları. Misafirperver demişsin, yüzyıllar boyu biz baktık, boklu kıçlarını kurtardık bu arapların yine sattılar yine sattılar. Gördüğün yerde ezeceksin, insan yerine koymayacaksın bunları.
Soran+1 yıl@The_19 Bizim sayemiz de müslüman oldunuz teharat almayı bile size biz öğrettik size islam ahlakını öğretmeseydik pis avrupalı gibi kıçınızı yıkamadan ortalıkta dolaşacaksınız amma ve laken yarı çıplak kızlarınızla namaz cami bilmez gençlerinizle şu anda da gerçek bir müslüman mısınız tartışılır
- +1 yıl
O konuda yanlışın var araplar dünyanın en pis çevreye en zararlı milletidir. Avrupaya tuvalet ve hamam alışkanlığını TÜRKLER götürüyor. Yeryüzündeki açık ara en pislik millet araplardır, Allahın kitap gönderip adam etmeyi başaramadığı aşağılık ırkı biz mi adam edeceğiz. Terör bunlarda, pislik bunlarda neymiş güzelmiş al popona sok o güzelliği
Soran+1 yıl12332183 Bana bak kız seni altıma alır da öyle döverim edepsiz!
Ondan erkekleriniz 5 tane kadınla geziyor dimi midesizler
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılVay anasını ya suriyeliler ks ya kadar gelmiş, türk kızlarının da aman aman bir güzellikleri yok
00 Yorumla
+1 yılyalniz suriyeli kadınlar cok seksi saatlerce basarim bikmadan
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı. Türklere kimseleri değişmem
16 Yorumla
Soran+1 yılProfil resmindeki sensen sana çirkin türk kızı bile bakmaz zaten
Soran+1 yılİlk kez görüyorum sen değil misin o?
Gizli Üye(30-35)+1 yılSuriyelik erkeği nasıl doyuracağını çok iyi biliyor
00 Yorumlagüzel olan güzeldir suriyeli türkiyeli diye bir şey yok
06 Yorumla
Soran+1 yılArap kızı başkadır kaş bizde göz bizde
Soran+1 yıl@dostumbee İslamın gereği bu sen nasıl var müslüman olmak?
Soran+1 yıl@dostumbee Belli oluyor
Soran+1 yılArapçamıza ve araplara kurban ol sen
Türk kadını varken? Saçma.
10 Yorumla
+1 yılsuriyelilerr carsaf alti hepsi😂
11 Yorumla- +1 yıl
su carsaflarinizi bir cikartinda mesrepinizi gorekk olmuyor hep boyle carsaf altlarinda gizli gizliii aaaa
+1 yılBir siz eksiktiniz bu site de a. g
10 Yorumlaesad bum yallah habibi yallah
12 Yorumla- +1 yıl
Araba konusunda cahil demiştim. Bence sadece o konuda cahil demiştim, ama anlaşıldı ki cehaletinin sebebi kibrinmiş. Kibirli insanlar ayaklarının uçlarını göremez.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSuri sakso 5 lira diyolar doğru mu kız?
42 Yorumla- +1 yıl
Hahahaha😂😂😂👏👏👏
Cevap sahibi+1 yıl@Yeşimylmz0 sfgdfs 😅😅
Hadi ordan Türk kızları candır ❤️❤️
20 YorumlaHer ikisininde ayrı güzellikleri vardır.
00 Yorumla
+1 yılTürk kizlarinin süsü Türk olmalaridir
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben hiç göremedim ama güzel olduklarını
10 Yorumla
+1 yılVe bunu Türkçe mi söylüyorsun?
10 Yorumla
+1 yılİranlı kızlR daha güzel
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılTürk kızları tabii ki arap kim köpek
11 Yorumla
Soran+1 yılAğzını topla sensin köpek!
Gizli Üye(36-45)+1 yılTürk candır, gerisi patlıcandır
10 YorumlaTabiki Türk kızları 😂😂😂
10 YorumlaSuriyeli kızlar çok seksi oluyor
03 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim halep ve lazkiye kızlarımız bir efsanedir dünya da
- +1 yıl
güzelliğinizi gösterinde görelim
Gizli Üye(30-35)+1 yılMk bir burda eksik kalmistiniz😂
10 Yorumla