Güzellik & Bakım Türk kızları mı daha güzel kürt kızları mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor kürtt türk Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Türk kızları mı daha güzel kürt kızları mı? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
x-Lucia-x Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Biz kürt ve alevi kızları her zaman bir adım öndeyizdir asdfgh 4 10 Yorumla Soran +1 yıl aynen siz öndesiniz Yorumla mutixbb +1 yıl ere un peşine Yorumla x-Lucia-x +1 yıl @mutixbb Kürtçe bilmiyorum maalesef Yorumla Soran +1 yıl nerde yasiyosun nasil bilmiyosun ya Yorumla mutixbb +1 yıl niye kürt değilmisin Yorumla x-Lucia-x +1 yıl @mutixbb şehirde doğup büyüdüm ben. Aleviyim ayrıca ben. Kürt alevisiyiz ama alevi kimliğimiz önde. Yorumla Soran +1 yıl hangi sehirde dogdun doguda kurtce konusulmuomu zaten Yorumla mutixbb +1 yıl haa benim kuzende öyle Yorumla x-Lucia-x +1 yıl İstanbul'da doğdum büyüdüm. Annem babamda küçükken istanbula gelmiş ve burada büyümüş kişiler. Yorumla mutixbb +1 yıl anladım memnun oldum Yorumla
SiyahSu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 35% +1 yıl Bence iki irktan da var da senin görüşünü merak ettim sen hangisini begeniyosun 2 1 Yorumla Soran +1 yıl senin gibi kizlar oldugu surece türk tabiki Yorumla
bluehairedwitch Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bıkmadınız kadınları ayrıştırmaktan 😂 İkisinin de kendine has muazzam güzellikleri var 2 3 Yorumla Soran +1 yıl hahahahahahah ahahahahahahah ah ah ah ah Yorumla bluehairedwitch +1 yıl Güldükçe göbeğinin hareket ettiğini hissettim 😂 Yorumla Soran +1 yıl ahahahahahah haahahahahhahah Yorumla
ndsmsnsmsm Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl türk kızları daha güzel bence esmer kızları sevmiyorum ayrıca kürt kızlarının genel olarak eğitim seviyesi cok dusuk 1 0 Yorumla
Armagans Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Alttaki kızın ten rengi daha beyaz bir de bence daha güzel duruyor yüzü. 0 0 Yorumla
ŞişkoErkekAşktır Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Kirt kızı kim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl rohan ejder Yorumla ŞişkoErkekAşktır +1 yıl İsme bak kfjjfj Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Biz kürt ve alevi kızları her zaman bir adım öndeyizdir asdfgh
aynen siz öndesiniz
ere un peşine
@mutixbb Kürtçe bilmiyorum maalesef
nerde yasiyosun nasil bilmiyosun ya
niye kürt değilmisin
@mutixbb şehirde doğup büyüdüm ben. Aleviyim ayrıca ben. Kürt alevisiyiz ama alevi kimliğimiz önde.
hangi sehirde dogdun doguda kurtce konusulmuomu zaten
haa benim kuzende öyle
İstanbul'da doğdum büyüdüm. Annem babamda küçükken istanbula gelmiş ve burada büyümüş kişiler.
anladım memnun oldum
Bence iki irktan da var da senin görüşünü merak ettim sen hangisini begeniyosun
senin gibi kizlar oldugu surece türk tabiki
Bıkmadınız kadınları ayrıştırmaktan 😂 İkisinin de kendine has muazzam güzellikleri var
hahahahahahah ahahahahahahah ah ah ah ah
Güldükçe göbeğinin hareket ettiğini hissettim 😂
ahahahahahah haahahahahhahah
türk kızları daha güzel bence esmer kızları sevmiyorum ayrıca kürt kızlarının genel olarak eğitim seviyesi cok dusuk
Alttaki kızın ten rengi daha beyaz bir de bence daha güzel duruyor yüzü.
Polonya kızları hepsinden güzeldir
Türk
Türk olsun çamurdan olsun.
Türk
Kirt kızı kim
rohan ejder
İsme bak kfjjfj