Ülkemizde kadınlar da ve erkeklerin çoğunda yabancı merakı var ve son zamanlarda arttı. Beyler sorum size; Sebep belirterek Türk kızları mı yoksa yabancı kızlar mı? (Yabancı olarak Irklarını belirtebilirsiniz) Kızlar siz de erkekler için cevap verebilirsiniz.
bir suru memleketin hatununu tanidim da genel olarak ukraynalilar uzerinden gideyim.
- Ukraynali genel olarak daha iyi yemek yapar. (Buna karsi cikacak kizlar olabilir, ama yeteneksizin tekini bulmadiysaniz inanin boyle)
- Ukraynali sizi hakkaten sevmiyorsa genelde umursamaz tavirlidir, isin eglencesindedir, turk kizina gore daha az trip atar ama acayip tripler de yersiniz.
- Ukraynali hatunlar turk hatunlarina gore daha hareketlidir, aktif olarak spor yapmayanlarinin bile cok kucuk bir kismi hayatinin bir doneminde bir spor disipliniyle ugrasmamistir. Turk kizlari kendilerinin yaninda ceviklige tepki olarak dogmus gibidir.
- Ukraynalilar genel olarak daha kulturludur. Tabii kendilerinin de koylu zihniyetli, cirkef, kezban yapili olanlari o kadar az degildir. Ama Giordano Bruno'nun kim oldugunu ukrainlerin %70'i falan bilir, veya bilmese bile 'Yav su idam edilen filozof muydu neydi' gibisinden tahmin yuruturken ortalama bir turk adamin adini bile duymamistir.
- Turk kizlarinin genel olarak ne bekleneceginin belli olmasi gibi bir artisi vardir. Yani mesela 'Ben Polonya'ya calismaya gidiyorum, beni bir firma aradi, bir ay sonra gidecem' diyip, srak diye bir yere gitme olasiligi dusuktur. Bir ukrainka yine sirf sizin icin bir yere gitmeyi reddedebilse de, iliski ugruna firsat olarak gordugu birseyi feda etmez.
- Ukrainkalar cok saglam icer, bizimkiler bu konuda hafifsiklettir.
- Turk kiziyla cidden herhangi bir konuda kapsamli bir muhabbet yurutemezsin. Cogunun spesifik bir hobiyi gectim, herhangi bir konuda kulturu bile yoktur. O kadar dizi izler, hicbiri hakkinda sabun kopugunden daha derin bir analiz bile yapamaz.
- Ukraynalilar anadillerini turk kizlarinin kendi anadillerini konustuklarindan 4-5 kat daha iyi konusur. Ben hele 90lardan sonra dogmus kizlarimizin konusmalarini cidden dinleyemiyorum 'vivivivivivivi' bir tonla, tamamen Turkce'ye uzak bir tinida, cok az kelimeyle konusurlar. 'Mesveret' kelimesinin ne oldugunu bilmeyen universiteli mi olur mk?
Ha bir de ukrainkalarin genel olarak mizah anlayisi daha kuvvetlidir. Her daim iltimas gormek ve sirf kadin oldugu icin degerli oldugu sanrisi ile yetismediginden, bir turk kizina etseniz bir araba trip yiyeceginiz bircok saka ve sozu ukraynalilara edebilirsiniz. Hic sacma reaksiyonlar vermez, 'Sen benimle nasil boyle konusursun' diye sacmalamaz, 'Ay hafif kiz gibi gorunmeyeyim' diye kasim kasim kasilmazlar.
Isbu sebepten sevgililik disinda da cok daha iyi arkadaslik edilir kendileriyle.
Saçmalıktan başka birşey ifade etmeyen egoları, her adımı erkekten beklemesi, kendisini vazgeçilmez sanması, hak eden erkeğe değer vermeyip, hak etmeyen erkeğe çok değer vermesi gibi özelliklerinden dolayı Türk kızlarını sevmiyorum, fakat mecbur, Türk kızlarının içlerinden en iyisini bulup evlenmeye çalışacağım.
Yabancı kızlar çünkü ego sıfır. YouTube den bir ara bununla ilgili video izlemiştim bizim kızlar hint kumaşı edasında yaklaşanlara öyle davranıyorlar (erkeklerin payı da var burda tabi ama hepsinin değil) tanışmak isteyen falan olursa vay haline yani 😄 bitanesini yol tarifi sormak için yanasiyorlar koca İstanbul'da soracak beni mi buldun bekle abileri çağırıyom diyo :d bu arada yabancı kızlar seçimim kendi izlenimim video izleyince tasdikledim yani 😄
Yetiştiriliş tarzından ötürü ve bizim ülkemizdeki erkeklerden dolayı Türk kızlarımız böyle. Böyle derken, yapıları böyle oluyor. Keşke olmasa ama sorun erkeklerimizde. Ben yine de Türk kızı derim, benim karakterime göre o da iyi olur bana karşı.
Ben açık tenli kadınları daha çok beğenirim ama her tipin kendine has bir güzelliği oluyor. Genel olarak en çok İtalyan ya da fransız kadınlarını beğenirim.
Ukrayna rusya olabilir nedeni de trip yok sakin gereksiz egoları olmayan kızlar, türk kızları hem çirkin hem de ukala bari güzel ukala olsun bu yüzden yabancı kızlar tercihim
Ben öyle bir şey mi dedim siz türk erkeklerine genelleme yapar kro anlayışsız vs derseniz beğenmezseniz ben de türk kızlarını beğenmem türk erkekleri sizin nazınızı çekmek zorunda değil çirkin türk kızları bile italyan erkek hayali kurarken benim rus ukraynalı istemem çok doğal bence iteleyelim onlar çeksin tribinizi
En İyi Cevaplar