Türk kızları sadık değil, çok fazla kaprisleri var ve düzgün insan aramıyorlar ve herzaman yarı yolsa bırakıyorlar acımıyorlar erkeklere sapık gibi bakıyorlar kendileri kraliçe bigi görüyorlar
Yabancı kızlar ise daha sakin trip yok denecek kadar az seni seviyorlar ve değer veriyorlar nedensiz kavga çıkarıp ayrılıyorlar Hakışımıyım sizce?
hep aynı geyiklere giriyorsunuz, 1. nokta su trip ulusa özgü bir durum değildir, kadın türk olsun rus olsun ilgi ister illa ki, anlaşılmak ister, sen o ilgiyi göstermezsen her ulustan kadından tribi yersin. 2. nokta erkeklere sapık gözüyle bakıyor demişsiniz, onun ülkesinde kadına açılmamış mal gözüyle bakan erkekler oldukça , kızın ailesi 'aman kızım namusuna sahip çık, eline erkek eli değmesin ' dedikçe illa ki türk erkeği kadının gözünde 'acaba benimle yatmak mı istiyor, beni seviyor mu acaba ' olacaktır. yani ülkede cinsellik kadın icin yasak oldugu sürece, cogu genc kız erkek arkadasına acaba benimle yatmak mı istiyor deyip cekinecektir. paragozluk desen o kadar cok yabancı kadın var ki kendinden 20 yas buyukle sırf zengin diye evleniyor, trip ve paragozluk kisinin karakterine baglıdır ırkına değil. ama cinsellikte türk kadını yabancılara gore sanssız, yabancı ülkelerde kızların üstüne bu kadar gelindiğini dusunmuyorum. orda kızlar sevdiği erkekle evlenmeden birlikte olabiliyor , istediği zaman cinselliği yasayabiliyor, ama burada türk kadınına acayip bir toplum baskısı var. farkımız bu bence
3
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
😂 Bir kadın yolda biriken iftira atsa şu beni taciz etti diye o adam artık ölü yaşatmazlar ne istiyorsun
Bir hergün kişiye aptal dersen bir süre sonra o kişinin psikolojisi bozulur ve ben aptal mıyım der ve bir süre sonra kendinin aptal olduğuna inanır (bir erkeğe sürekli sapık dersen o erkekte sapık olduğunu kabul erde)
valla aslında ne yazık ki genelleme yapmak istemiyorum ama etraf taciz, tecavüz haberleriyle dolu. ha buna bakarak erkeklere sapık demiyorum asla, ama bazı türk erkeklerinin cinsellik konusunda kadınlara farklı bakışı kadınları bu hale getiriyor ne yazık ki. ha illa taciz tecavüz haberlerine bakmayalım, iliskilere bakalım. kız seviyor sevgilisiyle beraber oluyor, ardından sevgilisi ayrılıyor ha bahanesi ne 'ben bakire isterim' halbuki beraber olurken durum oyle değildi. bazı erkeklere gore kendisi fahiseyle bile beraber olabilir sorun değil, ama sevdiği kadına el degmemis olacak. paketi acılmamıs hediye paketi gibi, cifte standart değil mi bunlar. veya ergenlikte türk erkeğinin nasıl skor tuttugunu cogu türk kadını bilir, türk kadını sevdiği erkekle beraber olur , sadıktır da ( saf olmasalar şiddet görüp hala seviyorum demez bazıları) , ama bakıyor ki sevdiği erkek skor pesinde, kendiyle beraber olup bakire avına cıkacak , neden güvensin? ha taciz olayına bakılırsa ne yazık ki bu tacizi ben de goruyorum, ben yıllardır İstanbul'da kısa etek /sort giyemiyorum, giydim mi illa laf yiyorum cunku , veya bakıslarla taciz goruyorum. bu ornekler cogalabilir, sen yanlıs insanlara denk gelmissin. ama bu anlattıklarım genel olarak bazı türk erkeklerinin türk kadınına cinsellikte bakısı.
Sana katılmıyorum bazı şeylerde. Sadık olan, seven, değer veren Türk kızları da var. Arada kaprisler olabilir. Aşırı olması siz erkeklerin bazı şeylerin anlaması, farkına varması için yapılıyor. Devir değiştiği için erkekleri sapık olarak görmek normal bir durum. Her kız da prenseslik, kraliçelik vardır biraz. Fazlası hastalık sadece. Yabancı kızlara gelince dışarıdan evet dediğin gibi görünüyorlar ama tam tanımadan bilemezsin hiçbirini.
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
6 tane ilişkim oldu ve 6 tanesinde de terk edildim veya aldatıldım
Bir hergün kişiye aptal dersen bir süre sonra o kişinin psikolojisi bozulur ve ben aptal mıyım der ve bir süre sonra kendinin aptal olduğuna inanır (bir erkeğe sürekli sapık dersen o erkekte sapık olduğunu kabul erde)
İnşallah doğru kişiyi buluruz benim artık ümidim kalmadı son tanıştığım 3kız bana seni nede terk etmişler çok iyisin dediler ve 1 hafta içinde engellediler... Güvenmekten ve sevmekten yoruldum
Türk kızı kocasına sadıktır. Sevgilisinin ne bok yiyeceği belli olmadığı için güvenemiyor hele ki bir falsosunu gördüyse. Kavga çıkarıyorsa, trip, kaprisi varsa bu da sadık olduğunu gösterir. Sizin yaptığınız şeylere dikkat ettiğini önemsediğini gösterir. Haliyle ona göre hoş olmayan bir şey yaptığınız zaman tepkisini böyle gösterir. Yabancı kadın free takılır. Aldatsa da sorun olmaz çünkü onun mutlaka sizinle takılırken de flört ettiği, etmeye müsait olduğu birileri vardır. Neden kavga etsin trip atsın ki olmuyorsa dehler başkasına gider. Çok mu zor? Birini düzeltmeye neden uğraşsın ki?
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
😊 Seven erkek döver kavga eder sonra akadin affeder bunu dedin (nekadar zihniyetsiz insan varsa onları seçiyorsunuz seven sevdiğine dokunmaya kıyamaz
Ben beni dövecek erkekle birlikte olmam. Ola ki yanıldım tahmin edemedim ve bunları yaşadım zaten terk ederim. Kadının kavgası tribi erkeği kıskanmasından geliyor. Ben sevgilisine de sadık olan erkek görmedim. Sevgilisini geçtim karısına sadık olan da görmedim özellikle bizim kuşak yani internetle tanışmış interneti kullanabilen kuşakta böyle bir şey yok. Kadının sizin için mücadele etmesini mi istiyorsunuz yoksa ilişkide bu benim istediğim gibi değil, filanca erkek daha iyi daha ilgili deyip sizden ayrılıp ona gitmesini mi istiyorsunuz? Çünkü ne istediğini bilmiyormuş gibi bir havan var. Ben, benim için önemsiz olan değer vermediğim insan için kavga etmem, zorlamam kendimi. Hayatımda hiçbir erkekle kavga etmedim. Hiçbir erkek için de kavga etmedim. Anlaşamayacağımı anlayınca ilgilenmeyi kestim.
bencede yabancı erkekler daha iyi kibarlar bir kadın nasıl konuşulur iyi bilirler mükemeler ya yabancılar varken türkler bakmak ayıptır ya kıllı yaratıklar
3
14 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hiç kibar bir erkek ile tanışmadım mı? Çok kibar türklerde var?
1 değil drğil her kız kötü davranıyor ilk başta iyi sonra birden engelliyorlar mesala birine yardım edecektim oyunda canım istedi Türk var mı dedim biri geldi yardım ettim sonra engelledi gitti
Yabancı erkekler kadın erkek eşitliğinin farkında olduğu için kızları küçümsemezken, kısıtlamazken, onlara karışmazken siz yapıyorsunuz bu bir. Kültür gereği “açık giyinen bir kız” gördüğünüz zaman abazalaşıyorsunuz ve bu da sizi sapık olarak görmemize sebep oluyor bu iki. Ben her dışarı çıktığımda minimum bir kere gözle taciz edilip yanına ekstra hediye olarak sözlü tacize uğruyorum. Büyük bir şehirde yaşadığım için aman aman açık giyinmediğim halde. Erkekler olarak bencilsiniz, gereken önemi vermiyorsunuz. Kız dediğin şöyle olacak böyle olacak tribindesiniz. Biz kızlar ise böyle bir ülkede kendimize sahip çıkmaya ve kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz. Ve bunu yapabildiğimiz için kendimize güveniyoruz evet. Her ne kadar sen buna kraliçelik desen de.
0
14 Yorumla
Soran
+1 yıl
🤭 Her erkek aynı değil. Bu barlerde çıkan erk3kler eşlerine şiddet uyguladıkları için habere çıkıyorlar esşini sevdiği için habere çıkan var mı? Ve BİZ kız arlsidıam vardı normla usun süredir konuşmuyoruz unutmuş beni galiba merhaba yazdım instasını açıp konuştum 1 görüldü 2 gürüldü attı en sonrada sen benle niye konuşuyorusn sapık dedi engelledi Ve buradan birine kodlama açısından yardım ettim ve o kız teşekür etti 2 gün sonra beni heryer den engellemiş. Ben asla yazmıyacağım ama bu beni rahatsız etti her erkeğe sapık muamelesi yaparsanız onlarda bir yerde sonra sapık moduna girerler
Geçen gördün mü bilmiyorum ama bir erkeğin boynun tasma takmış bir kadın markette dolaştırmış sonra gitmiş ( o haber 2 gün gösterildi) (VE şöyle bir sosyal deney yaptı Bi kanal biliyormusun bir kadın erkeği sokak ortasında dövüyor ve bütün kızlar gülüyordu ve oh olsun falan dediler ama sonrakinde erkek kadına şiddete uyguluyor gibi yaptı bütün kızlar ayaklandı erkelerde tabi. Bir erkeğe yapıldığında bunun öne mi yok ama kıza yapılırsa önemi var, ortada 3 veya 4 sapık var ve onlar yüzünden bütün erkekler zan altında kalıyor
Bu konuda çok haklısın. Bizim bazı kızlarımız intikam adı altında böyle davranıyor. Halbuki ana mantık sana yapılmasını istemediğin şeyi başkasına da yapmamalısın olmalı. Bende de şöyle ki, bir kız erkeği dövdüğünde de içim acır evet ama bir kadının dayak yediğini gördüğümde daha çok acır. Çünkü o bizim artık kanayan yaramız. Hepinize sapık gözüyle bakmak çok yanlış ama en baştan kendimizi güvenceye almak istiyoruz. Çünkü korkuyoruz. Bu ülkede çocuklardan hayvanlardan bile zevk alan yaratıklar var. Biraz düşününce bize de hak verirsin bence
Erkek güçlü olsun kaba dayı gibi olsun tespih olsun belalı olsun kekeo olsunodun olsun (niye bunlara bakıyor her kız) (geçen haberde bir kızı felç bırakmış eski eşi. Kocasının çok falz suç dosyası var ve onun ile evlenmiş) niye ya sora TABİKİ döver
Sizin için tacizciler sizin cinsiyetinizin utanç kaynağıysa bizim utanç kaynağımız da bu tip kızlar. Bad boydan da ziyade sapık, kaba erkekleri seven bir kitle var ne yazık ki. Kızların güçlü erkek sevmesinin evrim teorisinde bile bir açıklaması var bu arada
Nerden baksanız saçma bir karşılaştırma olmuş kültürler değerler baskılar her coğrafyadaki kadınların farklı davranmasına sebebiyet vermiş. Toplu olarak Türk kadınları Türk erkeklerine bu şekilde davranıyorsa (!) sizce bunun suçlusu kadınlar mı? Herkes aynadan önce kendine baksın plsss
Neden saçma bir genelleme var ortada? Neden kimse istisna kitle olan kızları da görmüyor? Buna herhangi bir oy vermek istemiyorum. Verirsem genelleme yapmış olurum. Teşekkürler.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
bizim kızlarımızdan başkası yalan onların varlığı bile yeter
4
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
😂 Peki öğle olsun Yabancılar ile konuştun mu hiç?
Cevap sahibi
+1 yıl
evet sadece farkları değerleri ve alışkanlıkları doğup büyüdükleri yerler çevreleri gereği oda hepsi boş kız her yerde zaten kızdır