Genlerdemi var bir sorun bizim kızlarımız neden cirkin dışarısıda öyle sokaklar caddeler neden neden neden ben güzel kızlar görmek istiyorum :D

Güzel bakmayı bilmedigin için olabilir ağzı burnu güzel olan herkesin sana bir yararı oldugunu sanmıyorum. Asıl nedir sizdeki bu Türk yabancı ayrımı. Sadece kızlarla degil kendi ülkeniizn herşeyiyle gurur duyacağınıza hep bir karşılaştırma. Yinede bu kadar sıkıntıysa türk kızları bide yabancı kızlarla yaşa hatta mümkünse oranının vatandaşı ol.
ya da söyle anlatayım he bide sen kendini yabancı erkeklerle kıyasla bide öyle bakalım. ^_^
Pardonda sen ülkedeki kızları begenmiyosan bu senin sorunun sende bir bozukluk varsa sana böyle kızlar gelir sen kendine baksan emin ol güzel kızlar dört duvar olur senin gibi erkekler de işte bu yüzden kaybediyor
Türk kızlarına gelmeden çıktım biri özet geçsin. Doğrumu yapmışım?
Cevap
4Cevap
Çok gereksiz olmuş sorun. Yabancılarda güzel kızları bulmak için elinden geleni yapmışsın Türklerde ise en çirkinlerini aramışsın. Git yabancı ülkelere o halde madem bu kadar çok istiyorsun
Bu karşılaştırma beni çok bunaltıyor bence türk kızlarının tek sorunu ben doğallıktan yanayım beni seven böyle sevsin bahanesiyle yapmadıkları bakım
Bakım yok ya. Beni böyle sev seveceksen arabeski. Ama güzel kızlarımızda çoğunlukda.
Abicim cok haklisin da yabanci erkeklerde de durum bu. Norvecli sevgilim var bebek gibi.
Yo gayet güzel kızlar var benim yaşadığım yerdemi sorun var
Abi bizim kızlara fazla yüklenmeyin nasılsa yıne bizbize kalcaz :D
Aslında Cirkin değiliz :D Sadece Fakiriz :D
Kanka Türk kızlarından 2. Resim çok güzel sadece biraz ufak büyüyünce yabancı kızlara taş çıkarır ama hic biri bizim kadar güzel olamaz o ayrı tabi 😂
Aynen kardeşim 😂
Allah'a şükür ben güzelim. 😚
Çirkin babanın çirkin kızı oluyor
beğenmiyorsan yabancı ülkelerde yaşa
Türklerin geni çirkin? Bu oldu mu?
Yabancı kızlar. Güzel Türk kızları da var.
En sondaki kız kim la 😂 biliyorum arka planı ben.
Gayet de güzeller var türkiye de.
He yaaa ne çirkiniz amaaa😂😂😂😂 ahahhahha
her milletin güzeli çirkini var
mogollu kizlar...
Sensin cirkin
Gen kotu ne yapcan?
Kezo bizimkiler
Tür kızı tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar