Ya böyle full makyaj, göz kapakları rengarenk, yanaklar ışıltılı selektör yapa yapa geziyorlar. Hiç sevmiyorum böyle düğünleri. Siz düğününüzde nasıl bir gelinlik ve mekan tercih edersiniz?
Düğünde çok abartılı gelinlik ve şaşalı düğün mekanı tercih eden insanlar neyin kafasını yaşıyor?
Bu insanların kişisel tercihi ve çoğu insanın hayatında bir kez yaşayacağı bir an. Bu sebeple istedikleri gibi olmasından yanayım.
Tabi abartı, yakışmayan makyaj benim de hoşuma gitmiyor.
Bunun haricinde evlilik düşünmüyorum. Yine de bir gün evlenirsem, düğün istemiyorum. Sade ve hoş bir yer tutulmasından ve mümkün olduğunca az insanla küçük bir nikah töreni yapılmasından yanayım. Yakın dostlar, aile dostları ve yakın akrabalar... Yine de bu eşimle ortak kararımız doğrultusunda olacak bir şey. Yapacağız diyorsa, tabi ki mecbur düğün yapılacaktır. Düğünler bana gereksiz geliyor. İnsanlar düğünüme gelip eğlenmek, bu günümde yanımda olmak zorunda değil. Ve ben onca insanın geldiğine sevinmiş gibi yapmak zorunda değilim. Düğünler gayet gereksiz benim için.
Eşimin de sade bir gelinlik giymesi bence daha şık ge hoş durur. Klasik düğünlerdeki gibi o altı bol ve geniş, aşırı şahşalı gelinlikleri kadınlara yakıştırmıyorum. Fahriye Evcen'i gördüm internette. Giydiği gelinlik modeli bence gayet hoş. Kadınlara öbür türlü gelinlikleri yakıştırmıyorum, gözüme hoş gelmiyor.
En İyi Cevaplar