AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
207Cevap
Degil bence millet cidden gercekten tepki gostermesi gereken seyleri sesini cikarmiyo bunu mu sorun etmisler. Cok sacma ayri ayri olmali tabii ki kadinlarin ozel durumlari oluyo tuvalette oramizi buramizi duzeltiyoruz elin adami niye gorsun bunlari
Bu ülke akıllanmaz abi daha dün kızlı erkekli evler muhabbeti yapılıyor sonra sürüsüne taciz tecavüz haberleri sonra 400 tane akıllı üniversiteyi okumaya degilde bu tür fetiş şeyler için geliyo afferin çok iyi b*k yediniz
Türkiye git gide avrupalaşıyor iyi gibi gözükse de yanlış bir çok şey.. bu da yanlış bana göre
Mal mı bu insanlar ya kadın erkek tuvaleti bir mi olur ya mahrem denen bişey var allah askına iyice sapıttılar abarttılar olmadı taş devrine geri dönelim herkes çıplak gezsin nedir bu ya ayıp denen bişey var Allah ıslah etsin
Mesela dinde cariyeler sadece göbek le diz kapağı arasını örtmek zorunda onun dışında her yeri açık erkekle rin arasına girebildiği gibi namazda kılabilir. Ehli sünnete uygun yazdığım.
Bu ayrımcılık değildir bir ahlak kuralıdır daha rahat hareket edebilmek ve tuvaletin kerhaneye dönüşmemesi açısından. Ayrıca bayanlar erkek spermlerinden hamile kalabilirler aynı tuvaleti kullanırlarsa, bu olayları çok duyduk zamanında.
yıl olmuş olmuş 2017.. Dünya çapında uzayda koloni kurma çalışmaları yapılırken koskoca odtünün ugraştığı şeye bak üzücü.
Aynen öyle.
ODTÜ'lü öğrenciler iyice saçmalamaya başladı. Önceleri oradan mezun olanların çoğunluğu dağa çıkardı. Işid'e katılanı bile vardı şimdi iyice salaklaştılar. :) İç çamaşırı alırken erkekleri tanga giysinler, kızları beyaz atlet giysin. Cinsiyetsiz kıyafet giymeye başlasınlar.
Destek veriyorum! İnsanlar cinsiyetlerine göre ayrı tutulmamalıdır
Oha ya bazen girip makyaj tazeliyoruz üzerimizi duzeltiyoruz 😃 yani çok saçma bir durum gerçekten düşünemiyorum ben zamansız çıkan sütyen askimi takmaya calisirken ellerini yıkayan bir adamın bana baktığını 😃
Saçmalık. Hatta arsızlık. Bari tüm tuvaletleri yapmasalarmış
kesinlikle katılıyorum kardeşim
Ahlak kuralı da değil ayrımcılık da değil. Pisuvar olayı biraz garip olmasa normal bir durum kadın erkek karışık olması. Gerçi sovyet rusya'dan kalma tuvaletleri gördükten sonra onu da normal karşılayabilirim.
Bu odtu de iyice sacmaladi artik yani bu nedir arkadasim tabii ki ahlak kuralidir şu bati ozentiliklerinden bir vazgecsinler artik burasi Türkiye.. Pesss
Bence yanlış hacı. Kimin eli kimin cebinde olur sonra 2 kişi girip 3 kişi çıkmak var. Yani nüfus patlaması yaşarız. olmazzzz valla olmaz. Erkeklere tecavüz eden kızlar duyarız sonra Yok yok biz böyle iyiyiz. Bir keresinde kızın biri lisede beni tuvalete çağırmıştı sigara içme bahanesiyle sonra girdik kızlar tuvaletine.. gerisini anlatmayayım isterseniz ;)
aynen kardesim 2 kisi girip 3 kisi çıkarız
www.google.com.tr/.../odtude-cinsiyetsiz-tuvalet-kampanyasi haberi buydu...
Mahrem denilen bir şey var. bukadari fazla sapittilar ve abarttilar. Bugün ülkemizde tecavuzculeri serbest birakiyorlar onlara göre bu normal bir şey. yazık bu millete başka ülkelere özeniyorlar kendi örf adetini yaşa ilk önce.
Ne alaka ya... git gide toplumu ahlaksızlaştırıyorlar.. azmış bu millet. Bir Türk bu olamaz. Bunu kabul edemez.
tanımadığım erkekle aynı tuvaleti kullanamam tabiki de insan yapamaz utanır sonuçta çok saçma bir uygulama fazla uzun süre kullanamazlar bence
kuaforler unisex oluyorda tuvaletler mı olmayacakmıs
:) yurt dışında çoğu yer boyle zaten olması iyi olmuş
Kıyasladığı seye bak al iste sonra neden ülke gelişmiyor
@Berçem62 ulke sızın gibi gerızekalı sunta beyınlıler yuzunden gelısmıyor
cınsellıkten baska bır boka basmayan kafanız yuzunden gelısmıyor anladın?
Saçmalık ötesi bir uygulama. Odtü'yü nedense hiç tutmuyorum, hakkında iyi bir haber duyamadım bugüne kadar.
Sağlık açısından hiç uygun bir durum değil bence. Önce toplumdaki daha bariz sorunlarımızı çözsek iyi olur.
Kızların/kadınların sınıfları ayrılmasın, çalışma ortamları ayrılmasın, oturma ortamları ayrılmasın tamam da, bırakın tuvaletleri ayrılsın.
Ne salak salak şeylerle uğraşıyorlar şu ODTUler ya. Saçma ötesi
Odtu dr olanlarin kac puanli gittigini bilmeden konussn biri daha
adamlık ve namus puan la olmuyor
Bak farkindaysan ben payalsilan duruma degil ozlem adli arkadasin paylasmis oldgu yoruma yorum yaptm yoksa odtululeerin bu degisikligi dgru veya yanlis bluyrm demedm anlatbldm mi
sen onları savunuyorsun o kız durumun salaköa olduğunu söylemiş sende onların yüksek puan aldığıma atıfta bulunarak savunma yapıyorsun
@TürkBoy345 bak kendin de soyluyorsun ben onlari yani yapilan bu degislikligi savunmuyrm arkdas demis ki salak salak seylerler ugrasiyorlar sen neye gore kime gore boyle soyleyeblyrsun onlarin girdgin uninin kapisindsn dahi gecemezken ne haddinle salk dersin.
arkadaşım akıllık sadece üni puanıyla olmazki bu yapılanın dünyada eşi benzeri yok bunlar neyapmaya calısıyor helak olup gidicez
Aptal şeylerle uğraşıyorlar dedim aptal olduklarını söylemedim? Gerçi o da tartışılır, odtu de okumakla akıllı olunmuyor😀
kesinlikle
haklisin sende dusunerek değil gordgun bir olaydan cikarak bu sekilde konusacak kadr haklisin
@zevkleguven turk egitim sistemini bilerekten konusuyorum ;)
Bu egeitim sisteminden hepimiz geciyoruz ve bircogumuzun hayali olsada oraya giremiyoruz malasef anladn mi
şu odtü yüksek puan ama devlete muhaliflikten balka bir b. ka yaradığı yok adamalrın ünilerinde neler çıkar bizde namussuz dolu gidip ortak tuvalet yapıolar yasasın tek başarıları
Güzel bir uygulama değil. erkeklerin çoğu wc pis bırakır her zaman ayrıca bütün bayanlar wclerde kıyafet degisirebilirler makyaj yapabilirler. Şahsen bunların hiçbirini erkek olan bir ortamda yapamam
iyice saçmaladılar ahlaksızlıktan başka bişey değil
Kesinlikle ayrımcılıktır ancak maalesef toplum yapımız henüz bu kadar gelişmemiştir bu kadar kültürlü değildir. Abazalar çok yoğun malum ayrımcılık ama bana göre uygulanması için erken
Ayrımcılık değil tamamen ahlaki bir durum olduğu kanısındayım. Dogru bulmadım bunu
Olabilir şaşırmadım ama bizim Türk insanı henüz böyle bir şeye hazır değil
Olmadi bu ya. Tecavüz olaylariyla karsilasmayiz umarim.
Aslinda hersey ordaki 'ögrenci' ayrintisinda sakli:) yani o herseyi acikliyor:)
ayrımcılık değil, rahatlık , herkes kendi hemcinsinin yanında daha rahat eder sonuçta
Oy çoğunluğu değil bir kişinin bile raharsız olması böyle bişeyin yapılmamasını gerektirir orda sadece tuvalet değil makyaj vs yapılıyo hoş değil
ya ayıp nezamandan beri ayrımcılık oluyor anlamıyorum ben birökadın varken çişimi yapamam rahar edemem arkadaş aynı şekilde bir kadın utanır yani bukadar da tiksinç olmaya gerek yok tuvalet ya bu
Bütün odtü drğil bir tek binanın bir katı sadece. Yoksa saçma bir durum. Millet ne gömmüş odtüye mfmfmmd kıskançlık olsa gerek
O daha kötü
@COUMPTER neden
Genel bu olaya karsi bir durus sergilerken orya sadece bu konuda sıkıntısi olmayanlar gidecek sonra ver yansin wc likte çikar orasi kanimca
@COUMPTER o kadar kalabalık olmaz bütün okulun lgbt cileri gidemez koskoca kampüs işemeye 2-3 km yol mu gidecek adamlr😂
Valla seyret bak neler oluyo ben sirf o is için sehir giden insanlar taniyom 2-3km nin lafimi olur😂😂
@COUMPTER işemeye? Yoksa başka bir olay mı var anlamıyoruö
Orasi diyorum böyle karisik olunca diyorum helaliktan cikacak diyorum farkli amac icin kullanilacak diyorum atesle barut ayni yerde olmaz olursa patlama olur diyorum da😂😂😂
@COUMPTER hmm şimdi anladım da kadın/erkek ayrı olsa da yine böyle kullanılabilecek tuvalet olsun başka ortam olsun çok okulda kimse taa kalkıp oraya gitmez merak etme
Iste bende diyorum meraktan yine giderler😂😂😂farkli fantazi mekanlari arayanlarin uğrak yeri olur😂😂😂
@COUMPTER ben de saçma gerek yok diyorum zaten şu an okul çok ıssız
1Orda okuyorum diyosun yani😂2 issiz olmasi önemli degil wc sadece degisik ortam fantazisinin mekani olacak yoksa birilerinden gizlice gizlenip birsey yapma yeri degil😂
@COUMPTER evet wc de bulunur şimdi alternatif mekan da yazardım da yazınca anlamı yok 😂 Amaan neyse isteyen sevişsin bana ne
Bak merak ettim simdi🤔🤔😂 hic sevmem bu durumu😂
aslinda tuvalet ayrilmamali normal sartlara, fakat turkiyede yasadigimizi unutmayalim ayaklarimizdan bile tahrik olan erkeklerle aymi tuvaleti kullanmak igrenc bir fikir gibi duruyo
migdemi bulandırdin ya ayaktan tahrik olmak ne nsnjsjsj
ben yapmiorum bu igrencligi sizin hemcinsleeiriniz yapiyo
tuvaletler değil insanlar cinsiyetsizlestiriliyor. kadın olmak ya da erkek olmak ayrıcalık değildir iyi ya da kötü değildir. neden insan olduğumuz için saygı duyamıyoruz farklılıklarımıza?
Ayrımcılık mı bilemiyorum ama hoş olmamış bence. İki cinsiyetin de ihtiyaçları ve özelleri kendine göre şekillenmeli.
Ya erkekler kendini bilse adam gibi adam olsa evet bence de yapılması gereken bir durum fakat insanlar böyle abaza ve cahil oldukça amacına ulaşamaz
Yuh ama ya tuvalet dedikodusu diye bir şey var boşuna mı topluca gidiyoruz orası bizim için bir nevi erkeklerdeki kahvehane gibi bütün kızlar toplanıp konuşuyoruz falan ortamı güzel oluyo jdgajagsgsggs Olmadı odtü
Hönkürdüm 😂😂😂
Hsjagagagag 😂
Ya erkekler leş gibi kullanıyorlar tuvalati. Bir kere girme durumunda kalmıştım. Allahım o ne ya? İyi ki erkek değilim dediğim tek anımdı.
Hemen bir karala 😃
@warox Ya erkekler hakkında yorum yapıyorsam takip listem üstüne alınmasın lütfen ama :D
Eksiyi ben vermedim ona göre 😁
@warox Yok biliyorum salak biri benim erkek olduğumla ilgili bir espricik yapmaya çalıştı da yorumunu kaldırdım :D
Yoksa yoksa inanamıyorum mümin karşim 😃
@warox Evet aslında gay bir erkeğim :(
Hadi ya kendimi kafa üstü betona atasım var ☹️
@warox Yalnız düşerken dönersin o nasıl olacak :/
Dönme dinimizce çok günah töbe bismillah
@warox Ya üf :D
😃😃
Madem medeniler saygılılar ihtiyaçlara cevap veriyorlar vermek istiyorlar, bu talebi olan kişilere ortak kullanım için üçüncü bir tuvalet yapmalıydılar, hep kendilerini akıllı zeki saygılı medeni insan olarak görüyorlar veya öyle izlenim vermeye çalışıyorlar sizin o kafanızı eşşekler sksn
Ozaman iç çamaşırları ve parfümlerde ayrılmasın hatta erkekler de etek. giysin kafalara bak hey Allah im erkek le kadını ayıran okdr çok özellik varken hala insanlar ne salakça düşünüyorlar
Ayrılması gerekiyor tabiii ki, cinsiyetcilik değil sağlıklı olması içinde gereken bu
@Sarivari hangi yönden sağlıklı
@rajabbolt8 erkekler klozetlerde ayakta işeyebilirler, bu da sıçraması demek ordaki mikroplar kadına geçebilir.
İkincisi cinsel açıdan sıvılar bulaşabilir.
@Sarivari artık tuvaletler daha modern bunun önlemi her tuvalette var. hadi onu geçtim bugün evlerde bile kadın erkek tuvaletler ayrımı yok. o dediğin burada da olabilr. olayın cinselliikle ne ilgisi var. siz kızlar her bulduğunuz tuvalette mastürbasyon yapıyor olabilirsiniz ama biz yapmayız
@rajabbolt8 ah canım, evlerde o tuvaletleri biz temizliyoruz her gün. Ancak dışarda evlerdeki kadar hijyene dikkat edilmiyor ne yazıkki. Ayrıca tuvaletlerde modernlik dediğin bir avm lerde bir ünilerde var, nerede moderniz? Tesislerin tuvaletleri ortada.
Kadınlara gelince, kadınında erkeğinde pisliği var bu ülkede. Erkekler temizmiş... damacanayla ilişkiye giren erkekler mi temiz? Güldürdün.
He bir de en nefret ettiğim şey istediğim gibi düşünürüm, aksini düşünüyorsan sen de gider yorum olarak yazarsın. Benle bunun neden tartışmasına giriyorsun?
@Sarivari tartışmaya girmek istemedim. seni kırdıysam kusura bakma. ben herkesin görüşüne saygı duyarım. damacanayla ilişkiye mi giren erkek:-D:-D:-D güldürdün beni.
Aga ben kendi hemcinsimin yanında rahat değilim tuvalette 😂
akııl ver şöyle insanlara Allah'ım ne kdr saçma birşeyi normalleştirmeye çalışmışlar !!
Ne ayrımcılığı ya bu kesinlikle olması gereken bir durum, aksini düşünmek bile iğrenç.
O zaman sihhikdir ğit lan o üniversitedeye sabık
Ne saçmalıyorsun acaba?
Sizin okuduğunuzu anlayamamak gibi bir probleminiz mi var? Tuvaletlerin cinsiyetlere göre ayrılması ayrımcılık mıdır diye soruyor. Ben de ayrımcılıkla ne alakası var bu iğrenç bir şey diyorum. Yani ayrılması gerekiyor, yani her iki cinsiyetin de aynı tuvaleti kullanması iğrenç bir durum oluyor. Peki bunun sapıklıkla ne alakası var çok merak ettim?
On saat desdan yazmış açıklama yabmak zorunda deyilsin
Evimize misafir geldiğinde bayan wc erkek wc diye ayrılmıyor doğru olanı yapmışlar
Evine her gelen giriyor mu?
@KediSeven07 Bu yorum tutar...
Ne ahlaki ne de cinsiyetle ilgili sağlık açısından iyi olmamış
Yorumunuzu beğendim
teşekkür ederim
Rica ederim ne demek
Ama düzelir bence
Türkiye lan burası. Kızlar o tuvalete gidip rahat rahat nasıl işeyecek etraf sapık dolu allah muhafaza
Sapık sensin kezban
Saçma bir uygulama olmuş edep adap denen bişey var.
Pisuvarda kızları görürüz herhalde, sidik yarıştırma meraklısılar.😏
@Letsq0Baby doğruyu söyle kız sende yapmaya çalışırdın değil mi :-D
Ben rahat edemiyorum öyle , lavaboda bir çok ihtiyacımızı gideriyoruz kadın olarak... kazara kapıların açıldığı da çok oluyor ben işerken bir erkek kapıyı açsa kahrolurum oracıkta ne olacak o zaman saçma.
kilit diye birsey icad edildi haberin vardir sanirim
Çoğu kez unutuyorum onu
ben evimdeyken bile kullaniyorum aliskanlik yapmak bence daha iyi çünkü evinde neye alisirsan disarida onu yaparsin yinede senin tercihin
İyi sen kızlarla çövdür ne diyim.
ben o isi genelde evde yapiyorum kanka
Olması gereken bu elbette bir ahlak kuralı. Kadınlarımız her yerde kendini güvende ve rahat hissetmeliler bazı üniversitelerde bunun çok büyük sorunlar ve rahatsızlıklar yarattığına bizzat şahit oldum. ODTÜ yerinde bir karar vermiştir.
Kadin erkek ayni yerde tuvaletleri kullaniyor, haberi iyi okuyun
Okumadan gelenler olarak çok tatlıyıs bence :D Güzel tarafından görmek istemişsem demek ki :D
Inanilacak gibi degil, artik abaza erkekler ODTÜ tuvaletlerde konaklar..
Yakında bu karar kaldırılır abaza erkeklerinde hevesi kursağında kalır. Abartmamak lazım.
baktigin zaman boyle bir ulkede bir seyleri onleyebilir gibi geliyor. amabence ayri olmasa bu kadar kötü durumda olmazdik. bence.
ahlaktır tabikide, o ne öyle ahlakı hep eşitlik adı altında yok edip ahlaksız insanlar ortaya çıkarılıyor
bana farketmez saçma birşey yani sonuçta 5 saniye işiyip çıkıyon anlamsız birşey sanki sohbet etçen :D
Eski roma uygarlıgındada tuvaletler boyleydı hatta herkes aynı tuvalet cubuguyla taharetlenırdı. yakında o da olur.
Şimdi sen okulda veya herhangi bir yerde (genellikle okullarda olur) tuvaletini yaparken biri yanlışlıkla kapıyı açamadı mı? Bana oldu.
Aynen ya
Ahlak kuralı da değildir ama bu şekilde de suistimal edilecektir malesef.
Abartılmış bu durum artik, hijyen, mahrem nerede? Yuh ya
Bende bı erkek olarak hijyen ve mahremiyet peşindeydim😇
@mastergreeneyes :)))))
Hayır. Bu tamamen saçmalık. Şahsen karma tuvaletleri kullanmak istemem.