AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
207Cevap
ahlak kuralıdır tabiki tanımadığım erkekle neden aynı tuvaleti kullanayım yani saçma bence. ayrı olması gerektiğini düşünüyorum
Odtülümüsün?
Bizim toplum henüz buna hazır değil bu yüzden erken bir karar. Sıkıntı çıkabilir.
buna hiçbir zaman hazır olunmaz zaten edep ahlaka aykırı birşey bu lütfen
@Duygusal-Prens İnsanda edep ahlak varsa gözünde perde vardır sıkıntı olmaz.
öyle bir dünya yok kusura bakmayın öyle bir edep ahlak anlayışı yoktur tövbe tövbe ya, görüşünüze saygı duymak isterdim ama saygısızlık olur bu benim inancima
@Duygusal-Prens Bende inançlı biriyim inandığımız din aynıysa farklı düşünmemiz zihniyetimiz farklı olduğundandır. Saygı duyarsınız veya duymazsınız bu sizi alakadar eder. Benim şahsi görüşüm olup tartışmaya açık değildir.
@MysterLady Teşekkür ederim
Mesela aynı olsa tuvalet duvarlarına daha çok numara yazılırdı 😂
Ahlak kuralı tabiki.
Sende mi numara yazanlardansın hocam :) o kadar küfrediyordum yapanlara :)
@02052017 hayır ben okuyup gülenlerdenim 😂
Hayvanlara tecavuz de ilk siralarda yer alan cahil ulkemde pek de akil kâri bir is olmamis.
Her iki tarafı da haklı buluyorum iki ucu boklu değnek bu konu
Ne takıntı ama birine var birine yok değil ki. Saçma bence.
Yuh lan bu kadarınada pes böyle modernlik batsın...
Kız erkek yurtlarını da birleştirsinler madem
Sizin ben eşitlik anlayışıniza şıçayımm
Belki sütyenimin kopçesi açıldı onu takıcam.. Erkeklerin içinde yapamam herhalde. İyice saçmaladılar ya. Sözde laik sözde medeniler
Benim calistigim yerde tek bir lavabo var. Sonucta icerde kapali tuvaletler var. Bayan da erkek de giriyor. Edepli ve saygılı olmayı bilen insanlar hiç sorun yaşamıyor. Bayan gerek duyarsa en dış kapıyı kitliyor. Ama bu coğrafyada sesten, sac kılından tahrik olan sapiklar var oldukça kadın erkeğin ayrı tutulması da sart.
@VoynukReis zaten bizim toplumumuz çok edepli, çok saygılı
Orda yaşayan öğrenciler cinsiyetsizleştirmişler sonuçta. Kendi istekleri doğrultusunda gerçekleştirilen bişey bu ama bu hiç hoş değil
bana sorarsan ne cinsiyet ayrımcılığı ne de ahlak kuralı
ihtiyaçların durumuna göre öyle ayrı olması daha mantıklı
Erkekler Haydı Sende ÖTTÜYE KOŞ (hheehheeheheh) Ulan bir yerimle güldüm bu nedir 400 kişiymiş Yok şuymuş nesile birşey oluyor yw hayırlısı
Ayrımcılıkla ne alakası var gerçekten erkekler rahat dursa gerek kalmaz buna. Üstelik tuvalette her türlü ahlaksızlık olur bu şekilde.
Kadın erkek ayrımı denen şey tuvalette olsa ne olur olmasa ne olur ülkenin başka ayrım konusu yok gibi bunla uğraşıyorlar
ODTÜ öğrencilerin bazılarının davranış, düşünceleri malumunuz.
Bu eşitlik değil, farklı bir amaç içerir.
bence yapılmaması gereken bişey ne bir erkek bir kızın yanında tuvaletini yapabilir ne de bir kız bir erkeğin yanında
eeekeklerin osrk seslerinden kendileri bile utanr
öğk anndnsmfmdmf
yâaa
olabilir. lakin hem toplum olarak hazır mıyız hem de hijyen şartları kadınlar için nasıl sağlanacak...
400+ party hard demek ki assdfd. Bence abartılmamalı yahu tuvaletlerin ortak kullanılması nedir? Hoşlandığın kızı gördüğünü düşünsene, ne sıçtın beybisi falan mı diyeceksin
Eğer böyle birşey olduysa kızlar dikkat etsinler oturma kapağında sperm falan olursa hamile kalma ihtimalleri var. malum erkeklerin tuvalette ne yaptığı belli değil
Bayanların ve erkeklerin tuvaletlerinin ayrı olması gerekir bunun ayrımcılıkla ilgisi yok bayan ve erkekler aynı tuvaleti paylaşırsa erkekler ya da bayanlar bu durumdan rahatsız olabilir. Sonuçta herkesin bir mahremi var.
Bence böyle bir uygulama olmamalıydı. Çünkü bazen kendimize özgü durumlar olabiliyor
Lan işiniz gücünüz mu yok Allahın issizleri gidin okuyun kafayı cinsiyetle bozmuslar.
ODTÜ'nün hep boş işler peşinde ya halay çekerler ya da namaz kılanlara saldırırlar vs vs
Ayrimcilik degil bana gore ahlak kuralidir. Tanimadigim bir herifle ayni lavaboda kalmak istemem
Ahlak yavaş yavaş kısıtlanıyor işte ülkenin geldiği hale bak.
Kadın çarşaf la bile sokağa çıkmasın büyük fitnedir cübbeli Ahmet hoca- kadın avrettir onların avretlerini evlerle örtün-hadis- bu hale gelmesinden iyiidir ülkenin.
tuvalet ayriminin cinsiyetcilikle alakasi yok bence iyice sacmalamislar
Ahlak kuralıdır. Erkeklerle aynı tuvaleti kullanmak istemiyorum
Bir bu eksikti odtuyu bilimle uğraşan bir üniversite olmaktan cikarmislar. Anca gündeme böyle absürt olaylarla geliyor çok uzucu
kimse bunu yapmaz amaç başka durduk yerde okula dikkat çekip yapma istenilen şeye yol açmak
Doğru bulmuyorum hijyen açısından. Ahlak konusunda herhangi bir yanlışı yok.
Benim baba burdan mezun olurken böyle atarlı giderli değilmiş odtü, sonradan bozulmuş.
özgürlüğün de bir sınırı var kadınların özel işleri olur erkek varken nasıl yapacaklar çok saçma
Tuvalet mahrem bir yerdir ve cinsiyetlere özel ve ayrı olmalıdır. Şimdiye kadar öyleydi ve değiştirilmesi kötü, sakıncalı ve özellikle saçma olmuş.
Çok gereksiz bir uygulama olmuş resmen şovanizme kaçmış, sırf gündem oluşturmak için bilincli bir şekilde yapılmış bir uygulama bence bu.
yani sonucta herkes qyni is icin giriyor mantikli bir hareket olmus
Ahlak kuralıdır ülkenin anasını sikti bu din düşmanı kesim
Hepsi olmasa da Ödtü lü islam düşmanlarından ancak böyle bir ahlaksızlık beklenirdi
elin gevur üniversitesi ölümsüzlüğü bulmak ile uğraşır zamanda yolculuk ile uğraşır bu salaklarda böyle işte...
Bence hoş değil.
beklenmedik kazalar yaşanır benden söylemesi
Ne kadar gereksiz, kadınların adet kokusu içinde kalınca görürüz o erkekleri
hic farketmez bir tuvalete bu kadar kafa takmaya gerek yok
Ya bence gereksiz bir şey ha böyle olmuş ha eskisi gibi ne fark ediyor
Çok önemli değil. Bazı yerlerde aynı oluyor zaten sorun olmuyor sadece sıra beklemek sıkıntı.
Yok artık tabiki ayrı olmalı ahlak denilen bir şey var bu kadar özenti olunmamalı
saçma sapan seyler tabiki ayrımcılık DEĞİL!!! ben anlamıyorum
Umumi tuvaletler ayrılmalı da kucuk isletmelerse ayrı olmasna gerek yok sanırım
Ooouuuuu süperrr
Ben pis erkeklerin cisledigi tuvalete girmem. erkekler ciddi anlamda pis kullanıyorlar
Tuvalet neresidir? Hacet giderilen yer. Buraya bu kadar anlam yükleyecek ne var bilemiyorum.
odtüdeki bütün tuvaletler değil sadece 1 tane kampüste mi binada mı ne öyle düzgün haber lütfen
Öyle şey olur mu ya saçmalık, ayrı olması lazım tabiki
Hayır tabi ki de zaten kadın erkek tuvaletin de bile kabin var ne yapıyor bunlar
insan özeli diye bir Şey var.
Bunlar sakatlanmış şaçmalamış.
sakatlanmis ne ya djshhdhd
Saçmalık. Sıçarken de birbirlerinin ellerinden tutsunlar.
bu yoruma bayıldım :) :) :) :)
Değişik bir fantezi 🤔
Değil bence kesinlikle erkek kız tuvaletleri ayrı olmalı🎈
beyinleri ciktiklari yerde kalmis. hep oraya çalışıyor.
Ne saçma salak bir uygulama ya sırf gündemde yer etmek için yapıyolar...
Lut Kavmi'nin azmış ve sapıtmış insanları!
👍👍👍
igrenc bu odtüyü akilli zannederdim en sonunda onlarda sacmaladi.
Ne büyük bir iş yapmışlar
Uzaya roket gönderdiler muna goyuum sanki
ben wc deyken hemcinsimden utanıyorum bazen bu ne saçmalıktır anlam veremiyorum