Ablamdan nefret ediyorum, görmek dahi istemiyorum; gördüğüm an saldırıyorum: Neden böyleyim?

öyle kötü bir haldeyim ki kendimi aşmak öldürmek istiyorum biri canımı alsada kurtulsam diyorum. ablam var bununla küçüklükten beri anlaşamayız bazı olaylar durumlar yaşadık yaşattı bana diyim küçüklüğünde bana hiç sevgi göstermedi hep dövdü milletin içinde rencide etti rezil etti beni. ona karşı hiç sevgim yok ve halen de sevmiyorum nefret ediyorum. eve geldiğinde onu gördüğüm an delleniyor kendimden geçiyorum. onunla her gelmesinde sorun tartışma çıkmakta evde huzurlusuzluk olmakta. eve gelmesini istemiyorum. bugün yine aynı olay yaşandı. ona ilk kez el kaldırdım bu halimden bende memnun değilim ama sevmiyorum. o eve gelince ben farklı bi hale geliyorum. kendimi tanıyamıyorum o derece. bana yaşattıklarını ona şimdi ben yaşatıyorum. yapmak istemiyorum ama onu görünce sinirlerim zıplıyo. ailem zaten onu ve abimi daha fazla önde tutmakta. abimi çok seviyorum onunla bir sorunum yok. evdekilerin bana karşı bi ilgisinin sevgisini olmadığını görüyorum. ya olucem ya da çare başka birşey.suan yazıorum bir yandanda ağlıyorum neden böyleyim?
Ablamdan nefret ediyorum, görmek dahi istemiyorum; gördüğüm an saldırıyorum: Neden böyleyim?