Ablamdan bıktım nefret ediyorum?

Ablamla aynı evde yaşıyoruz ve bu konuda çok muzdaribim, lütfen yardım edin. Kendisi 32 yaşında, evlenemedi, kimse onunla evlenmek istemiyor, 32 yaşında olmasına rağmen hala aile evinde yaşıyor, evden gitmeye de hiç niyeti yok, çalıştığı halde ayrı eve çıkmak gibi bir düşüncesi yok. Tam bir pislik. Öyle nefret ediyorum ki ondan. Evde sürekli herkesi tersliyor, azarlıyor. Babamı falan köpek gibi azarlıyor, kimse sesini çıkaramıyor. Sürekli her şeyden kavga çıkarmaya çalışıyor. Beni sürekli tersliyor, sürekli açığımı aramaya çalışıyor, ona bir şey söylemeye bile korkar hale geldim. Mutfağı bir tane bile bulaşığımı görse, ortalığı birbirine katıyor. Evi iyice sahiplendi, koca aramasına rağmen bulamıyor, hiç kimse onunla evlenmek istemiyor, ablana koca bul vs. Gibi şeyler söylemeyin lütfen. Asla bulamaz. Zaten evlenemediği için hıncını bizden almaya çalışıyor. Saygısızın teki. Suratını görmeye bile tahammül edemiyorum. Tiksiniyorum, iğreniyorum. Hayatımda gördüğüm en çirkef, en kavgacı insan. Evi iyice sahiplendi, ev babamın evi olmasına rağmen kendi evi gibi görmeye başladı, sanki biz onun evinde kalıyormuşuz gibi davranıyor. Lütfen yardım edin, gerçekten ağlayacak duruma geldim. Ben de yeni işe girdim, maddi durumumdan dolayı şu anda ayrı eve çıkamıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Çok bunaldım artık. Bizim evin aşağı katı boş ve ablamdan kurtulmak için, oraya taşınacağımı söyledim, bu sefer de ben orayı ofis yapacağım, sen taşınamazsın dedi. Gerçekten kafayı yemek üzereyim. Sakın ablana koca bul falan demeyin, hiç kimse böyle biriyle evlenmez. Bana çok şey yaptı, hiç iyiliğini görmedim, çok kötü bir insan. Evde herkese kızıp, bağırıp duruyor. Evde kaldı. ciddi anlamda nefret ediyorum ondan. ölse üzülmeyecek duruma geldim ben 25 yaşındayım o 32 yaşında evde annemle resmen huzurumuz kalmadı her şeye karışıyor bencil kontrol manyağının teki. Evde yiyeceğimiz yemekten tutun kapıyı açma şeklimize kadar karışıyor sürekli sinirleniyor hiç abartmıyorum tuvalete gitmemize bile karışıyor düşünün artık odalarımız ayrı kendi odamda parfüm sıkıyorum onu ilgilendiren bir durum yok bağıra çağıra odasından çıkıp camı falan açıyor saçma sapan sanki onun odasına gidip rahatsız edecek bir şey yapıyormuşum gibi. napıcam evi terkedicek duruma geldim artık annemde psikopat sorunlu olduğunu bildiği için bana sürekli alttan al uzatma boş ver diyor ama dayanamıyorum bıktım böyle bir durum yaşayan var mı?
Ablamdan bıktım nefret ediyorum?