Merhaba, sanırım bu siteyi ve sitedekilere kendime yakın hissettiğim için bunu yapmak istedim, içimi dökmek istedim.
En çok sevdiğim kişi ablamdı, ne kadar masum zamanım varsa onunla geçirmiştim, benden yaşça büyüktü, beni koruyan oydu, bir tek onunla hissediyordum, sevildiğimi. Ben gayet mutluydum, her şey yolundaydı çünkü o benim yanımdaydı, daha sonra ben hata yaptım, tekrar tekrar ablamı üzdüm, ama kavga etsek de barışıyorduk çünkü o benim ablamdı. Sonra ablam bana çok kızdı, bana ''senden nefret ediyorum'' dedi. Canım çok yandı, ama sinirden söylediğini düşündüm çünkü canım çok acıyordu, ama sonra onu çok üzdüğümü, bir daha benimle konuşmak istemediğini söyledi, ve ben ablamı kaybettim. O artık benden nefret ediyordu, ve, artık onun kardeşi olmadığımı söyledi. Ölü hissettim, sevdiğim tek kişiyi kaybettim. Ablam artık tamamen yok, evlendi, beni unuttu bile sanırım, hatırlamak ta istemiyor, ama ben her gün onu düşünüp ağlıyorum, o kadar çok acıyor ki kalbim onu kaybettiğim için, hala kalbimde saklıyorum onu, canım yanınca onunla konuşmaya çalışıyorum ama duymuyor beni, cevap ta vermiyor, o artık, beni unutsa bile, ben onu seviyorum, her şeyden çok, ve hep seveceğim.
Zamanınızı harcadıysam çok özür dilerim, içimi dökmeye ihtiyacim vardi, çok uzun süredir bu sitedeyim herkesi kendime yakin hissediyorum, çok teşekkür ederim okuduğunuz için.
En çok sevdiğim kişi ablamdı, ne kadar masum zamanım varsa onunla geçirmiştim, benden yaşça büyüktü, beni koruyan oydu, bir tek onunla hissediyordum, sevildiğimi. Ben gayet mutluydum, her şey yolundaydı çünkü o benim yanımdaydı, daha sonra ben hata yaptım, tekrar tekrar ablamı üzdüm, ama kavga etsek de barışıyorduk çünkü o benim ablamdı. Sonra ablam bana çok kızdı, bana ''senden nefret ediyorum'' dedi. Canım çok yandı, ama sinirden söylediğini düşündüm çünkü canım çok acıyordu, ama sonra onu çok üzdüğümü, bir daha benimle konuşmak istemediğini söyledi, ve ben ablamı kaybettim. O artık benden nefret ediyordu, ve, artık onun kardeşi olmadığımı söyledi. Ölü hissettim, sevdiğim tek kişiyi kaybettim. Ablam artık tamamen yok, evlendi, beni unuttu bile sanırım, hatırlamak ta istemiyor, ama ben her gün onu düşünüp ağlıyorum, o kadar çok acıyor ki kalbim onu kaybettiğim için, hala kalbimde saklıyorum onu, canım yanınca onunla konuşmaya çalışıyorum ama duymuyor beni, cevap ta vermiyor, o artık, beni unutsa bile, ben onu seviyorum, her şeyden çok, ve hep seveceğim.
Zamanınızı harcadıysam çok özür dilerim, içimi dökmeye ihtiyacim vardi, çok uzun süredir bu sitedeyim herkesi kendime yakin hissediyorum, çok teşekkür ederim okuduğunuz için.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Neden nefret etti peki ablan senden neler yaptın ona
böyle kardeşler var mı ya. helal sana.
Çok teşekkür ederim, o beni sevmese bile ben çok seviyorum ablamı.
Bu gerçek mi mk trol mü
Gerçek, troll değil, anonim olup içimi dökmek istedim.
Oglum ben hergün ablama Allah uzun ömür versin artık kardeşim değilsin diyorum ertesi gün yine eskisi gibi ne yapmış olabilirsin ki sildi seni
Çok üzdüm onu, benden nefret etti sonunda, ona hep yalvardım abla son kez beni sevdiğini söyle en azından diye, ama beni tamamen sildi hayatından, bir daha kimseye de bahsetmedi benden, hiç var olmamışım gibi.
Çok saçma be agacım yani tamam insan kardeşini sever de silemez ya bana çok saçma geldi öz ablan mı
Kan bağı yoktu aslında, ama ben onu o kadar çok sevmiştim ki, hayatımın tek anlamı oydu, o beni bırakınca, hiç bir şey eskisi gibi olmadı, her şey değişti, ona olan sevgim hariç, o hiç durmadan arttı.
Yani diyorum bu işte bir iş var öz kardes olsanız öldürsen sana arkasını dönmez hacı
Öz kardeşten daha yakındık ablamla, ama ben çok fazla hata yaptım, onu tamamen kaybettim, beni tamamen sildi.
Kapısına git hacı hediyeler götür insan sa anlar herhalde pişman olduğunu
O beni tamamen bıraktı, nerede olduğunu da bilmiyorum artık, acaba beni hatırlıyor mudur onu merak ediyorum.
gözlerim doldu
Benim de gözlerim doluyor ablamı düşündükçe, beni sevdiği zamanları, nefret ettiği değil, geri gelmeyecekler ama bir daha, çok teşekkür ederim.
üzülme be kardeşim ablana iyi davran hoşuna gidecek şeyler yapmayı dene Allah kardeşlerin arasını bozmaz merak etme sen
Keşke mümkün olsaydı bu, ben çok yalvardım abla beni bırakma diye, ama o kadar nefret etti ki benden, beni tamamen sildi, hiç var olmamışım gibi davrandı, kimseye de bahsetmedi benden bir daha, ben acıdan ölüden beter oldum, ama ben hala ablamın beni sevmesini istiyorum.