En sevdiğim kişi, ablam benden nefret ediyor?

Merhaba, sanırım bu siteyi ve sitedekilere kendime yakın hissettiğim için bunu yapmak istedim, içimi dökmek istedim.

En çok sevdiğim kişi ablamdı, ne kadar masum zamanım varsa onunla geçirmiştim, benden yaşça büyüktü, beni koruyan oydu, bir tek onunla hissediyordum, sevildiğimi. Ben gayet mutluydum, her şey yolundaydı çünkü o benim yanımdaydı, daha sonra ben hata yaptım, tekrar tekrar ablamı üzdüm, ama kavga etsek de barışıyorduk çünkü o benim ablamdı. Sonra ablam bana çok kızdı, bana ''senden nefret ediyorum'' dedi. Canım çok yandı, ama sinirden söylediğini düşündüm çünkü canım çok acıyordu, ama sonra onu çok üzdüğümü, bir daha benimle konuşmak istemediğini söyledi, ve ben ablamı kaybettim. O artık benden nefret ediyordu, ve, artık onun kardeşi olmadığımı söyledi. Ölü hissettim, sevdiğim tek kişiyi kaybettim. Ablam artık tamamen yok, evlendi, beni unuttu bile sanırım, hatırlamak ta istemiyor, ama ben her gün onu düşünüp ağlıyorum, o kadar çok acıyor ki kalbim onu kaybettiğim için, hala kalbimde saklıyorum onu, canım yanınca onunla konuşmaya çalışıyorum ama duymuyor beni, cevap ta vermiyor, o artık, beni unutsa bile, ben onu seviyorum, her şeyden çok, ve hep seveceğim.

Zamanınızı harcadıysam çok özür dilerim, içimi dökmeye ihtiyacim vardi, çok uzun süredir bu sitedeyim herkesi kendime yakin hissediyorum, çok teşekkür ederim okuduğunuz için.
En sevdiğim kişi, ablam benden nefret ediyor?