2 tane baş belam var. Abim sürekli beni anne ve babamın gözünden düşürmeye çalışıyo. Onlar diğer odadayken kafama vuruyor. Bende bağırıp çağıyorum çünkü görmeye bile teammülüm yok. Annem bana bağırıyo X sus felan diye. Mesela demin bişey var pahalı birşey değil onu aldırtmaya çalışıyorum. Eve geldi abi kişisi bişey istedi annem aman oğlum tamam felan dedi. Ben dedim bana alıcakmısın hayır dedi. Ağlıycaktım zor tuttum kendimi. Artık ayrımcılığa göz yumamıyorum. Cidden şunu yazarken bile yaş geldi gözlerimden. Sürekli telefonumu karıştıyo. Yetmiyo anneme söylüyo arkadaşlarımla konuştuklarımı. Neyse abiyi geçelim abla denicek abladan bir alaka olan kişide beni dinlemiyo, bana zıt hareketler yapıyıo. Şimdi bazı arkadaşlar sende saygıyı göstermiyorsun diyebilirler ama 'Ablacım birşey sorabilirmiyim?' demek sizce saygı değilmi? Ki her zaman böyle diyorum cevap dahi vermiyo. Sabahta aynısı oldu artık dayanamadım küfür ettim çünkü herşey üst üste geliyor artık. Annem de ağzın çok bozuldu senin dedi sırf onlar yüzünden yemeğimi yemedim diğer odaya gittim. Cidden şu an rahatladım. Teşekkürler kızlarsoruyor!
Sizce ne yapmalıyım?
Sizce ne yapmalıyım?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar