Kendi hemcinslerimden nefret ediyorum?

Gerçekten kendimi onlardan soyutlamis bir şekilde yorum yapacagim neredeyse ama gerçekten neredeyse tüm hemcinslerim çok asalak yok asko kuşko glosuymus yok ilk buluşmada hesabı kim ödermis protez tırnaklar ağzı yaya yaya konuşmalar hepsinin tek derdi guzel olmak kimse kafasini doldurmak istemiyor cunku o parayla yapilmiyor useniyorlar kimsenin bir amacı yok hayat böyle olmamalı mesela tiktok indireyim dedim anında geri sildim böyle olmamalıyız kızlar kendi değerini düşürüyor resmen biz kadınlar zaten çok degerliyiz ama sürekli eşitlikten bahsetmek bile kendi değerini düşürür buna inanmadığını düşündürür bu hayatta çok daha önemli amaclarimiz gayemiz olmalı ama hepsinin tek derdi oje markası parlak rujlar kim kiminle napmis o burayı kazanmış hepsinde canım bakışlar ben daha zorbayim yarısı gerçekten yazık yüzde 1 lik kesim var onların bak gerçekten amaçları var bu dünyaya bisey katmaya çalışıyorlar ona lafim yok

Güncellemeler
+1 yıl
Bu konularda çok dertliyim biraz sert bir üslup kullanmışım ve daha deginmedigim nice konular var örneğin tüm gençlerin yurtdisi sevdası bunun hakkında saatlerce yazabilirim
Güncellemeler
+1 yıl
Birisi bana uzunca bisi demiş ona ithafen
Öncelikle akıl yaşta değil baştadır ben bir insanla sohbet ederken onun statüsüne değil bilgi birikimine bakarım herkes öyle yapıyordur diye düşünüyorum kendime her konuda güveniyorum bunu ego, hava olarak algılanmasını istemem. ben bu açıklamayı 25 yaşında yapıyor olsaydım da daha ne gördünki 50 yaşında yapsaydım geri düşünceli senin zamanındaki gençler ne ise yaramışki olurdu eğitim sandığınız gibi okullarda verilen eğitimden ibaret değildir insan ken
Kendi hemcinslerimden nefret ediyorum?