Kuzenlerimden nefret ediyorum?

kuzenimin biri yutdışında yaşıyor ailesiyle. Maddi durumları çok iyi.. Daha önce babamı kandırıp 40 bin lira parasını aldı amcam aslında babam kanmadı kardeşi sandı. Babannemin hafızasını kaybetmesine neden oldular. neyse birkaç ay önce rahatsızlandım ölümden döndüm ve o aralar maddi durumumuz iyi değildi halamda rica etmiş amcamdan sen para gönder ben bu aralar sıkışığım diye ben sonra öderim dedi ve amcam ve 4 kuzenim aralırnda toplanıp dalga geçer gibi kan tahliline yetmeyecek miktarda bir para gönderdiler birde kuzenlerim tel de ağlayıp sızladılar sen bizim kardeşimizsin diye.. daha sonra hiç arayıp sormadılar bile ve tüm akrabalarım 14 15 yaşındaki kuzenlerim bile arayıp geçmiş olsun dediler. şunu düşünmeyin onların parasına muhtaç olduğumuz.. sadece o anda durumumuz sıkışıktı ama şu an Allaha şükür iyi.. bir kaç gün önce amcam kuzenlerim babamı aramış babam üstüne kapatmış.. Birde kuzenlerimden biriamcamın çocuklarının durumu iyi diye resmen beni sattı sırf amcamlar yazın gelince onlara gelsin diye yurtdışında kakrabası olanlar bilir bu durumu tam anlatmıyorum çünkü çok sinirliyim ve anlatamayacağım şeyler var moralim çok bozuk ve bize gelme ihtimalleri var amcamın çocuklarınında diğer beni en kötü günümde satan gerizekalı kuzenim de burada işleri var ailevi bir mesele burada kalmaları şart sizce nasıl davranmalıyım şu an çok sinirliyim umarım derdimi anlatabilmişimdir
Kuzenlerimden nefret ediyorum?