+1 yılzor... uygun ev bul.. başka hastanelerde nöbetçilik yaparak ek gelir sağlayabilir misin? ilk fırsatta istanbuldan kaç anadoluya :)
15 Yorumla
Soran+1 yıl3 bin yetmez mi be?
- +1 yıl
yeter tabiiki ama para biriktiremezsin... çalışan eş bul o zman belki.. hele gelde istanbula kendin gör, çivisi çıktı...
Soran+1 yılçok iyi moral veriyon abi sağol yaş daha 21 ne evliliği :D
- +1 yıl
maaşın bence iyi, gece hayatına dalmazsan burdan bile biriktirebilirsin. Gaza gelip araba almak için ugrasma, toplu tasıma hem ucuz hem hızlı, araba dert ve masraf... yaş 21 ama inan uygun, bulursan dengin birini evlen, beraber ev alın... madem Şu an bekarsın baska yerlerde ücretle nöbet tutma olayı varsa bol bol git nöbetlere para biriktir. Şimdiden hoşgeldin :)
Soran+1 yılabi zaten 6 sene sonra tayin isteyeceğim. 6 sene sabredebilirsem geçici olarak kalcam. sonra inşallah kendi şehrime gelcem. bu yüzden ev araba alma gibi niyetim hiç yok. sigara alkol kullanmıyorum
semtine göre değişir, yeterli olacağını düşünüyorum. hayırlı olsun bu arada
13 Yorumla
Soran+1 yılhangi semt olursa olsun bence para biriktirme olmayacak gibi yanılmıyorsam. teşekkür ederim
Soran+1 yılanladım abi
Gizli Üye(36-45)+1 yılesenlere git bence istanbulun ucuz ve güzel semti insanları cana yakındır bir zaman bulundum orda
119 Yorumla
Soran+1 yılİSTANBUL ESENLER KADIN DOĞUM VE ÇOCUK HASTALIKLARI
HASTANESİ. buraya tercih verebiliyorum
Cevap sahibi+1 yılçok temiz bir hastane bir kaç sene oldu Açıldı arasıra gidiyoruz özel gibi tertemiz doktorları da mükemmel tavsiye ederim
Soran+1 yılkadın doğum ve çocuk hastanesi olduğu için erkeğe pek uygun olmaz diye düşünmüştüm
Cevap sahibi+1 yılbin lira kira ile hastanenin yanındaki sitelerde kalabilirsin mahalle aralarında kiralar 400 ila 800 arası
Cevap sahibi+1 yılSağlık sektöründe erkek kız ayrımı yapıldığını bilmiyordum eğer yapılıyorsa çok saçma bence
Soran+1 yılşu an oranın evlerine bakıyorum ve gerçekten diğer yerlere göre çok uygun
Soran+1 yılayrım olarak değil. kendimi geliştirme açısından söyledim
Cevap sahibi+1 yıluygun evet o hastanenin çevresi de diğer yerlere oranla daha elit
Soran+1 yılbaşka önereceğin yerler var mı ?
Cevap sahibi+1 yılO sizin bileceğiniz bişey ama güzel hastahane bağcılar devlet hastanesini sakın tavsiye etme berbat biyer akşamları 150 kişiye 1 doktor bakıyor çok yoğun oluyor artı kavga dövüşte cabası
Cevap sahibi+1 yılşuanda en beğendiğim hastahane bezmialem vakıf üniversitesi
Soran+1 yılhastaneler hakkında bilgileriniz var mı?
Cevap sahibi+1 yılÇapa Cerrahpaşa hastaneleri öğrenmek için harika kanuni sultan süleyman hastanesi çok uzak merkezlere
Soran+1 yılya kullanıcı adımı versem mesaj atar mısın lütfen yardımcı ol çok ihtiyacım var
Cevap sahibi+1 yılkarşıda zeynep kamil kadın hastalıkları hastanesi var orasınıda bakabilirsin hem orda erkek hemşirde çoktu ameliyat olduydum orda orada iyi hastahane 2 gece kaldım evim gibi hissettim
Cevap sahibi+1 yıltamam
Soran+1 yılEgoss38
Cevap sahibi+1 yılYa denedim de bulamadım nerden seni eklicem yeniyim burda kusura bakma
Soran+1 yılhttps://www.kizlarsoruyor.com/uye/egoss38/ bu linke gir
Lisans hemşire misin? Ortaöğretim hemsirelerin tercih klavuzu yayınlandı mı puanın kaç
13 Yorumla
Soran+1 yıllise hemşireyim. kılavuz yayımlandı. puanım 90
Soran+1 yılEvet imkansız gözüküyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
+1 yılVay be ne güzel hayırlı olsun.
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim inşallah iyi olur
+1 yılhemşiee degil hemşir olursun sen
13 Yorumla
Soran+1 yıltdk' de hemşir diye bir kelime yok :D