Arkadaşlar beni şimdi Toyota fabrikasından aradılar. Yarın erkenden belirli belgelerle orda olacağım. Başlangıçta çok sevindim çünkü iş bulmak gerçekten çok zor bu devirde malum. Ama internette birkaç yorum okudum (iş güvenliği üzerine) biraz tedirgin olmadım değil. Sakarya Toyota'da çalışan, çevresinde çalışan varsa birkaç yorum alabilir miyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBence balik lama atla kurumsal daha iyi is bulamazsin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılNe iş yapacaksın orada sen söyle ona göre aydınlatayım seni
215 Yorumla- +1 yıl
İşçi olurum büyük ihtimalle
- +1 yıl
Tamam da ne işçisi normal araç üretiminde montaj elemanı mı?
- +1 yıl
Ben başvuru formunda sadece işçi yazmıştım birkaç gün önce. Onlarda aradı, yarına belgelerini getir dediler
- +1 yıl
İşçi ama ne işçisi o önemli.
Ama her ne olur ise olsun çalışmana be yükselmeye bak sen. Başkalarının o işe olan hevesini kırmasına izin verme. Hem bu devirde işçi 👷 güvenliğine çok önem veriliyor. Hele ki tanınmış bir marka. İsminin lekelemmesini ister mi - +1 yıl
Yarın onu öğreneceğim bakalım. Yükselme de işçiyken zor ama elimden geleni yaparım 😊
- +1 yıl
Neden zor olsun ki? Ben 5 yıl azim edip parasız çıraklık edim şimdi de günlük binlik ler ile oynuyor isem azim ve iş aşkı kendine güven sayesinde. Kendine güven :)
Sen çalışmaz isen o çalışmaz ise tabi bu memlekette en çok Suriyeliler çalışır. Bak az para ve tehlikeli yerlerde çalışıyorlar genelde onlar başlarına bir şey geliyor mu - +1 yıl
Doğru söylüyorsun. Çok teşekkür ediyorum, içim çok rahatladı. 😊😊😊
- +1 yıl
Rica ederim 😇 kolay gelsin başarılar
- +1 yıl
Üretimde çalışacak mışım, bugun mülakatın yarısı bitti. Bir sürü devasa Makineler ile çalıştım. sanal kaynak yaptık, vida söküp çıkardım. Kasalar taşıdık. Şimdilik böyle, daha bitmedi 😊
- +1 yıl
Oo süpermiş hayırlı olsun. Nasıl geçti peki becerebildin mi 😀
- +1 yıl
İşin komik yani birçok erkeği geride bile bıraktım 😂 ama Kaynak hariç. O zordu ya 🙄 ağırdı
- +1 yıl
😂 😂 😂 tebrik ederim 😇
- +1 yıl
Teşekkür ederim 😇
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
5Cevap
Toyota dünyada otomotiv ve standartları belirleyen bir firma. Büyük şans. Kaçırma. Toyotanın kalite kurallarını kullanıyoruz hepimiz
10 Yorumla
+1 yılMerhaba bende toyotaya başlayacağım neler yaptınız başlangıç aşamasında biraz bahseder misiniz detaylı
00 Yorumla
+1 yıldirek gir, sağlam firma ve yan hakların olsun falan epey iyi
00 YorumlaToyota da hala çalışıyor musunuz acaba memnun musunuz ve ne mezunu olarak girdiniz öneriniz var mı bende bugün net üzeri cv bıraktım da şuana kadar görüp deneyimlediğiniz şeyler neler oldu?
00 Yorumla
+1 yılHayırlı olsun japon lR ile calis
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Toyota Fabrikası'nda çalışmak ile ilgili bilgisi olan var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat