Sırf siz mutsuzsunuz diye sevdiğiniz insanlarında mutsuz olmasını isteyebilecek kadar bencil bir insan mısınız? Yoksa ben mutsuz olsam bile sevdiğim insanların mutluluğu için elimden gelen çabayı gösteririm diyebiliyor musunuz? #BirTutamAşkk #Bencillik
Ben mutsuzsam, herkes mutsuz olmalı ! Siz mutlu olamıyorsunuz diye çevrenizdeki insanlarında mutsuz olmasını ister misiniz?
Bunu annem yapıyor kendi hastaysa mutsuzsa etrafına öyle bi negatif enerji saçıyor ki kaçamıyosun o mutsuzsa sende mutsuz olacaksın o mutlu diyelim sen mutsuzsun bi köşe de oturuyosun derdini anlatmıyosun isyan etmiyosun sesini bile çıkarmıyosun ama yüzünden anlaşılıyor ona bile kızıyor neden mutsuzsun diye daha da mutsuz ediyor seni sanki mutsuz olmak bile yasakmış gibi o mutluyken mutlu mutsuzken mutsuz olmak zorundasın en büyük korkum sanırım büyüyünce annem ve babam gibi olmak onlar gibi olacağımı görmektense ölmeyi yeglerim sanırım
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Ben mutsuzsam, herkes mutsuz olmalı ! Siz mutlu olamıyorsunuz diye çevrenizdeki insanlarında mutsuz olmasını ister misiniz?
En İyi Cevaplar