Aşk İlişkileri Kim istemez mutlu olmayı, ama mutsuzluğa da var mısın? _eeMRee_ Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Asıl insanların kaçırdığı nokta o değil mi zaten? Mutsuzluğada razı olmak. Kim istemez mutlu olmayı, ama mutsuzluğa da var mısın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı. Her zaman mutlu olmayı tercih ederim 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. Sürekli mutsuzum 0 0 Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Mutsuzluğa da razı olursun olmasına bazıları o esnada çok kırıcı sözler falan söylebiliyor bu sebeple mutsuzluk berbat geçiyor 😂 1 0 Yorumla
Kemtemin_ Takip Et Bilge Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Ben herşeye varım. Bu dünyaya imtihan olmaya geldim 0 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Varım, imtihan değil mi ona da sabır. 1 0 Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Varız da ama olmayınca da olmuyor işte 1 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Saygı olduktan sonra mutsuzlukta yaşanır 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Her zaman mutlu olmayı tercih ederim
Sürekli mutsuzum
Mutsuzluğa da razı olursun olmasına bazıları o esnada çok kırıcı sözler falan söylebiliyor bu sebeple mutsuzluk berbat geçiyor 😂
Ben herşeye varım. Bu dünyaya imtihan olmaya geldim
Varım, imtihan değil mi ona da sabır.
Varız da ama olmayınca da olmuyor işte
Saygı olduktan sonra mutsuzlukta yaşanır
Bilemedim
Dogudum günden beri mutsuzum
Sonunda bir gün mutluluk olacaksa evet