AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
116Cevap
Yazıklar olsun sana o adama layık değilsin sen boşan adamda gitsin daha iyi birini bulsun
Meslegin ayrimi da olmaz ama hele ki vatani icin calisan birine bunu yaptin ya sana yazıklar olsun
Yardım edilecek bir durum kalmamış. Hata olarak görüp yapmamaya karar verdiysen ve başına bela olmayacak biriyse bak işine.
Bence unut hatırından çıkartmaya bak ve tüm irtibatı kes elinde umarım hani foto vs seyler yoktur kayıtlar
yardım ne yapılır bu durumda ama hani onun ulaşabileceği her alanı kapatmalısın hem eşin tayini çıksa da başka yere taşınsan diye düşünürdüm
Bu kadınlara ne oluyor yav insan evlenmeye korkuyor inşallah senin gibi birisi karşıma çıkmaz
Canim sıkıldı aldattim nedir yaaa? Dövdü mü sövdü mü napti da adam gittin baska herifin kollarina attin kendini
Trollemiş ya boşversenize :)
Senin sifatina s. Sıkıldığından aldatmak nedir ya. Hakli pisliksin. O oglunun yuzune nasil bakiyorsun.
Ben sunu merak ediyorum. Esini gectim, o 3 aylik yavrunun gozlerinin icine bakabiliyor musun?
bakiyorum pismanin
hala bakabiliyorsan pişmanda değilsindir sen.
Umarım headshot yemezsin
esin orda vatani için gorev yapsın sen kasarlik yapıp 5 dakikalık zevk için kocana ihanet ettin sen yazık sana
astsubay eşin diyeri hiç bir bok yemez bence korkudan şantaj yaparsada polise gizliden baş vur boyun eğme santajina
ilişki esnasında foto cektinizmi
Bende bir askerim benim eşim aynısını yapsa tabanca ile kafasına sikarim ya da evden atarım çocuğu bir daha gostermem
Böyle saçma sapan sorular sorup asker eşlerine götü gözle bakacak insanlar biraz düşünceli ol diyecem ama... !!! Asker eşi kolay olunmuyor hele anne hiç !
Aynen öyle
Ben. 1 yillik evliyim 2 aylik bir cocugum var subayliga basvurdum 2 ay sonra gidicem bu oru. pi beni korkuttu dusmandan korkmuyoz bu kadinlardan korkuyoz://
@Ünsüzdüşünür99 bizde sizden korkuyoruz ya.. çükünüze sahip çıkabiliyormuş gibi konuşmayın burda..
Bişe sorcam ama dürist! Ol. Hangisi daha iyi yapıyordu... Şaka bir yana hem o ahlaksızlığı yapıp sonrada göt korkunu gidermenin yollarınımı arıyorsun ahlaksız kadın.
eşin inşallah öğrenir mk
Yuuhhh surda yorum yapan bir sürü dassakli erkekler ve bir onun kadar yorum yapan ve kendini ahlâklı sanan kadınlar siz sütten çıkmış ak kaşık misiniz. Bir kadına hakaret etmekle onu aşağılamakla kendinizi bir nanemi sanıyorsunuz ulan eminimki size sosyal paylaşım sitelerinden evli bir kadın işve yapıp mesaj yazsa agzibizin suyu aka aka halkenirsiniz ya da kadınlar sizin hemcinsiniz hemen kötü soze aşağılamaya ne gerek var Belliki şeytana uymuş hata yapmış elbette affedilir değil ama hakaret ney ya. Neyse soranSoran
Yapacagin en mantıklı şey telefonu evi değiştirmek olacak eşine de beni rahatsız edenler var korkuyorum felan de ne kadar mantıklı bilemem ama
@sımarık66. Yapcak birsey yok kabullen sus adres degistir. Utanmaz 3 aylik cocugun varken onumu dusundun.
Burada ne söyleyeyim ki gizli Olmasaydın yazardım sana ben gizli değilim
3 aylık bebesi olan biri boyle bir şey yapamaz daha süt kokuyor hadi onu geç cocoktan sıkılmaya firsat olmaz ki yalan haber
Bencede yalan gibi geldi. Siteyi hareketlendirmek icin kurgulanmış.
Yeni olan bise degil ilk defa olmamis ki sevmis tek onu sevmis ve yaptigindan degil olacklardan korkuyor birde oruspusun demis ona uzulyk yaptigina degil yine gelse dostu devam kaldigi yerden
yaaa ayııpp ötesii cocuğun var bırde yazıkkkkk o insan vatanı için koşsun canını hiçe saysın sen aldat yazıkkkkkkkkkkkkkkkkk
anlayabiliyorum seni bende evli birisi ile beraber olmuştum çok pişman olup sonrasını irtibatımı kestim korku değil ama çok pişmanlık oldu bendede
Napıcaz? Nasıl yardım gidip başını mı tutucaz adamın?
Trol hikaye olduğunu anladım. İki yorumuna bakarak anladım.
Aynı şeyi düşünüyorum. ;)
Dikkat çekmek için yazılmış trol hikaye.
çiçeksin sen? Bunun ne açıklaması olur kaşar! Eşin sana güvensin evde bıraksın çocuğuna yazık namussuz! Bir de utanmadan pişmanım diyor ya!
Ne pislik bir insansın hiç mi vicdanın sızlamadı bir de oğlun var. Askerlik gibi kutsal bir mesleği olan eşini kirletmişsin. Allah ıslah etsin
Yaptığın çok kötü bir şey ama söyleme sakın o Allahından senin aranda kalacak bir şey olsun
Ya sadakat gibisi yok be ablam. Sıkma canını, tecrübe bu da. Ne diyim ki. 😔
Her insan hata yapar ama ayni hatayı tekrarlama eşine sadik ol eşine ver bundan sonra
aldatmanın astrolojiyle alakası var mı bilmem ama sen muhtemelen ikizlersin. eminim. ne kadar ikizler tanıdıysam doyumsuz oluyorlar havieler. bu arada Allah hak ettiğini versin
Ayril bence ama adam soyleyemez astsubay adama bence
kocan sana arada sopayı çekseydi böyle o... puluk yapmazdın dimi
Zevk alırkende pişman oldun mu hiç olmadın evet çünkü keyfin yerindeydi o xaman sana keyfini yaşamak kalır geriye sen anladın artık gerisini 😡😡😡
Madem aldatıyorsun seni tehdit etmeyecek biriyle aldatsaydın ya.
neden psilik deyip gitti adi? delil var mı mesaj fotoğraf vs
Seninle çok kısa konuşalımmı gerçekten önemli şeylere deyineceğim
İnşallah eşin öğrenir azgın köpek
Sıkıntı etme boşver olanla ölene çare yok
keşke olmasaymış ama olmuş şimdi dua et
o herif şantaj yapmasını ve sana bir bilği karda yürü izini belli etme, yani birdahakine seni ve çevreni tanıyan biri ile yatma, şimdi sen dersinki bir daha yapmam ama yine olacak
İyi b. k yedin kahpe.
Bende Astsubay ım sonra diyorsunuz niye güvenmiyorsunuz o dağda çatışsın sende evde zevkine çatış senin gibi orusbular çok
@Ergin75 tesvik mi ediyon birdahakine
Allah belani versin...
Askere yazık adam evinin rızkında valla üzüldüm
Ya ablam 😀
Bende yasadim boyle birsey ve merak etme kimse tehdit edecek kadar mal degil bu gibi durumlarda
ne gibi yardim etemimizi bekliyorsun?
seni anlıyorum bana ulaş
Ulaşınca ne olacak
lezmisin
Yay mı ikizler mi koç musun?
ebenin a mı, burda millet ne derdinde sen ne derdindesin kezban
Bugün yediğin hurmalar yarın g***** tırmalar
kocan beceremedi mi de baskasina verme ihtiyaci duydun
demekki insan karısına bile güvenmemeli...
Astsubay abime katılıyorum sen pisliksin
Sen pisliksin diyen kocası değil.. iyi oku
İnşallah öğrenir inşallah tehdit eder
Allahından bul pislik beş para etmez hadi işine
Çok doğru söylemiş pisliksin
Erken evliliklerin sonu böyle maalesef
Erken evlilik le alakali olduğunu düşünmüyorum karekter meslesi bu
Karakter de bir yere kadar indan aradığını bulamayınca bir noktadan sonra kopuyor bazı seylerden.
ben öyle düşünmüyorum madem aradığıni bulmuyor ozm boşansin bu kadar basit
Boşanamaz çocuk var boşanan ailelerin çocuklarının durumu ortada
Şimdi yaptığı çocuk için daha iyi demi
Tamam işte sorunun temeli erken evlilik ve yaşanmamışlıklar...
Tatlı tatlı si... nin sonu ne olacak sandın sen
ohh iyo yaptim
haha
😂😂😂
kadindaki arsizliga bak oh iyi yaptım diyor boylelerine grup yapacan ki bakım anasinin nikahını gorsun
a. k. o. su iyi yaptim diyor birde
Umarım öğrenir eşin
Umarım gerçekler açığa çıkar.
Sonunu dusunemedigin ise girmeyecektin
O kişiden sen mi ayrıldın?
O birakmis üzüntüsü o ya
@Hakan34hakan yazık olmuş
iliski derken , bosalma oldumu?
adam intihar etse yeri. mk
Sevdiysen neden yaptın?
Ne diyeceğimi bilemedim beynim bug'a girdi ya
Nasıl öğrenecek ki sen söylemezsen
al sana bir kasar daha
Sen kaç kişi in altına yattın?
Tecrubelisiniz cancagzim söylemzsen kimse bilmez denendi çalışıyor demek istediniz herhalde 😂😂😂
Insan her hatayı yapabilir..
Peki bu durumda seni kurtaracak planlar yaptin mi
keske olsen ya
sen öl fahise
Hahah sakin biraz
bence burda ayzman gerek yoktu bir sürü şey işte görüyorsun bakarmısın burada
ahhahaahaha :D ulan ne gunlere kaldik
😊😊
bana bakıcakmısın beklemiyim mi
korksan böyle bişeye kalkışmazdın
oo kafaya mermi geliyor :D