Gizli Üye(30-35)+1 yılkızlık zarı bir namus göstergesi değil kızlar bebekken kakasından mikrop kapmasın diye vardır tuvalet alışkanlığı sonrasında o zar gereksiz olur ama "türk erkeği"! 15 yaşından itibaren kerhaneden çıkmaz ama kadınların zarını incelemeye alırlar başkalarının birzamanlar bakire olan kızlarıyla yatarlar bununda adını tecrübe kazanmak koyarlar hadi ya güldürmeyin beni siz kendinizi sorgulayın herkes özel hissetmek ister kadın bekaretini koruyorsa erkekte evlenene kadar bir kadına el sürmüycek ..sen bu konuyu açacağına kendiniz ne kadar güvenilirsiniz onu tartışın son bir önerim var sen sakın ama sakın bir türk kızıyla evlenme ..bakire bir yabancı bulabilirsen evlenirsin ok ? ama sakın bir türk kızna yan bakıyım deme . ..bide bekaret kafada demişsin madem öyle internette fıldır fıldır bu konulara niye bakıyorsun kadınlar kulübü adlı kadın sitesinde ne işin var ... şöyle tekerlemeli uzun bir küfürü hakkettinde neyse evlenmeyin abi evlenmeyin türk kızıyla sakın evlenmeyin onlarda kapınızı tekmelemiyor benimle evlen diye ..türk ekekleri soakalarda elle taciz ediyor bakışlarıyla rahatsız ediyor siz ne kadar güvenilir ne kadar doğrusunuz hepiniz defolun lan ülkeden tekrar ediyoru yabancı bir kız al evlen ama türkiyede yaşıyan kızlara sakın eliniz süreyim demeyin
58 Yorumla- +1 yıl
çıldırtıyosunuz ama yani birilerinin bu şekilde konuşması lazım helal canım.
Cevap sahibi+1 yılabi aramış bulmuşsun konuyu daha ne diyim sana ben çevir kazı yanmasın olayına girme şimdi ...yalan söylesede sevdiği için söylemiş onlar çok haklı demiyorum türk erkeklerinin durumu içler acısıyken gidipte kızlık zarı diktirme olayını getirip "türk kızlarına neden güvenilmez" diye konu açıyorsun sizde utanma kalmamış türk erkeği çok dürüsttür namusludur hayatında zina yapmamıştır değilmi hayatında bir kadını elle gözle taciz etmemiştir dimi? ciddi ciddi kendinizi gülünç duruma düşüryorsunuz ha
Cevap sahibi+1 yılsiz önce kendi durumunuzu yargılayın sonra sıra kadının zarına gelsin
- +1 yıl
kadınlar yalan söylüyor erkeklere... konuyu aramama gerek yok bu zaten yaşamın bir parçası olmuş artık.. sizin hayal dünyanızda yaşamaya çalışıyoruz :) kadınlara özellikle şu zamanda güvenilmez çünkü inanılmaz derecede yozlaştınız... bir yandan değerlerinizide kaybetmek istemiyorsunuz ve çatır çatır yalan söylüyorsunuz.. kendinizi kandırıyorsunuz. konuyu saptırıyorsun.
Cevap sahibi+1 yılabi utanma yok mu sizde ya türk erkeğiinin haline bakmadan bize yozlaşmış demek ne bileyim cidden komik yani sana diycek sözüm yok çünkü sende anlıycak kapasite yok ben kime laf döküyorumki dediğim gibi yorma kendini tartışma falan açmışsın bul yabancı bir kız evlen türk kızılyla evlenme oldu bitti ;) biz neyi tartışıyoruz madem yalancıyız siz dürüstlük abidesisiniz evlenme sevgilide olma bul yabancı uyruklu karın yap sana dürüst davransın :D;)
En İyi Cevaplar
+1 yılArtık abarttınız ama... Haddinizi aşacak şekilde tepkileriniz, hor görmeleriniz karalamalarınız yetti yani, cevap yazmıyım diyorum tutamıyorum kendimi.. siz erkekler çok mu iyisiniz peki ? Sende düzgün kızlarla beraber olsaydın da yalan duymasaydn, nedir bu be türk kızları kezban türk kızları kşr türk kızları yalancı, çirkin kötü.. Buna böyle tepkilere hakkınız yok sizin, 18-24 yaş ortalaması sürekli aynı tarz sorularla meşgul nedense.. Bir kızın arı namusu kimseyi ilgilendirmez. kızlığı bozulmuş dersen senin yüzüne tükürürüm ben, aır oldu ama bunu yapmak isteyen çok kız olur sen ve senin gibilere.. Senin başına neler gelecek düşünebiliyomusun peki he ? İnsanlık hali doğru ya da yalan bırak Allah ıslah eder ztn onu duruma göre sana ne size ne oluyor... ve sen arkadaşım.. Dua ette başından bu tür olaylar geçmeyiversin sen bir bir erkeksin.. bir kız babası da olabilirsin.. karın muhakkak olacaktır dua ette güzel bir hayat geçir..
37 Yorumla- +1 yıl
O melek annene laf demedim farkındaysan saygımdan annene tabi sana değil.. o da bir kadın ondan çıktın sen ama eheyyy senin gibi acizler bunu anlamaz hödükler.
- +1 yıl
ben iyi olduğumu sağlam bir geçmişimin olduğunu idda etmiyorum... ama yalanda söylemiyorum yaptım diyorum. 18-24 yaş ortalaması bu soruların sebepleride "evlenme tribiinden" dolayı olduğunu düşünüyorum. bir kızın arı namusu herkesi ilgilendirmez eve ama bir kişiyi çok ilgilendirir hayatını kuracağı kişiyi. o kişiyede yalan söylüyorsa ar namustan bahsedilmesin. merak etme zaman armutları olgunlaştırır sadece.. bir çok şey yaşadım, gördüm bu yüdenndir bu tepkilerim
- +1 yıl
Söyler söylemez arkadaşım sende birlikte olmazsın o kişiyle defedersin olur biter.. hepsine ne sallıyorsun he ? sizin bu baskılarınız tepkilernz yüznden çocukca yalanlar söylüyolar. Başına gelmişse bu durum başından geçeni bir bir anlatıcaksın böyle Türk kızlarına sallamak olmaz yani sizler çok iyiymişsiniz gibi, yalan söylüyorlar diye laf yapıyorsun bir yorumda yalan söylesinde adam gibi söylesin sağlam olsun diyorsun :))) büyü sen önce bunları takmıcaksın zaten hadi sağlıcakla.
- +1 yıl
işte kavun değil ki bu koklayıp anlayayım iyi mi kötü mü.. bana derki ben tertemiz bir insanım, ama mum sönünce herşey çıkar ortaya.. ee geçen zamana mı yanarsın yaşadıklarına mı yanarsın.. kadın korkmasın baskıdan tepkiden cesurca doğruları söylesin. kabul ediyorsunuz yalan söylediinizi bak buda bir gelişme..
- +1 yıl
sen olmuşsun anacım olacağın kadar Allahımm seni ıslah etsin akıl fikir versin ne diyeyim
+1 yılHer sevgilim dediklerine kızlıklarını emanet ettikleri için bende artık güvenmiyorum hatta hiç birisine güvenmiyorum evlenmeyi de düşünmüyorum yazık ama bu kızlara gerçekten yazık kabullenmiyorlar şu an ki durumu aslında onlara da hak vermiyor değilim güvenelicek kişi kalmadı dünya genelinde hep aldatılan kadınlar hep canı yanan onlar sanki bunun öcünü alıyorlar ama aldatmak bilmiyorum annem de bana soruyor çok merak ediyorum kiminle evleneceksin diye ben şimdi evlendiğim kıza nasıl soracağım ki sen bakire misin diye hadi baştan güvensizlik tohumunu attın o eve yarın bir gün aynı şekilde bir gece süslendin püslendin işi yemeğine gidiyorum diye çıktın evden geldin eve sabaha karşı 2'de 3'te bu sefer karın senden şüphelenmeyecek mi ama biz erkeklerin durumu hepten kötü şimdi diktirme diye bir şey var eskiden de varmış ama şimdi durum böyle olunca yani şimdi ki kızlar yüzünden sevgilisi ile beraber oluyor gidiyor bilmem kaç milyar verip diktiriyor zengin ise fakir ise çocuk başkası ile gidince onu terk edince atıyor kendini yüksek bir yerden yahu ne gereği var önce tanı hemen 1 2 senelik adamla ne birlikteliği yaşıyorsun sen ama bunu 21.yüzylda kızlara söyleyince gri kafalı oluyorsun yahu ben mecbur muyum delik kızı almaya tövbe tövbee
03 Yorumla- +1 yıl
Valla benim öyle bel altı zevklerim olmadı anca evlenince eşimle yaşarım öyle şeyleri her sevgilim dediğimi yatağa atsaydım ohooohh kaç tane çocuğum olmuştu bu mantıkla düşünürsek eğer
- +1 yıl
Sen benim dediğim şeyi kıçından anlamışsın sorun burada başlıyor zaten ama hadi neyse bir şey demiyorum
+1 yılinş böylelerine dek gelmem kendim gibi saf masum biri dek gelir..
04 Yorumla- +1 yıl
bak o konuda haklısın yalan hepsinde var istisnasız neredeyse çok yalan yakalıyorum kızlarda...ve halen inkar ediyor..evet onu da duydum üniversitede 3 ncu sınıfa geçen kız en fazla durabilenmiş hepsi ya sevi.me ya da cinsellik yaşıyormuş tabi hepsi diyemem inş bize hiç böyle işlere bulaşmamış bizim gibi temizler denk gelir...
- +1 yıl
sevişmiş olunca pisleniyor mu yani.. kardeş sana tavsiyemm sen nası bok yiyorsan kızda yiyor.. ama gelipde sana namusluyum ayağıı yaparsa işte orada bir kıllan derim.. ne zaman bir kız gelir ben hunharca seviştim ben böyleyim şöyleyim beni kabul edeceksen böyle kabul et der işte ozaman o kızı alır başımın tacı yaparım
- +1 yıl
tam okumamışsın yani en fazla uni 3 e kadar dayanıyormuş sonra hepsi ya cinsellik ya da sevişme yapıyormuş diyorum 2 si de uzak olsun aman =/ benden
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. bi türk kızları yapıyor bunu dimi. bir tek onlar. başka milletlerde diktirme yok. herkes namuslu evliliği bekliyor bala bla bla
insan varsa her türlü şey olabilir. nereli olduğunun önemi yok. bıktım şu her şeyi sadece türk kızları yapıyormuş gibi yaftalamanızdan .annene de kardeşine de kuzenine de güvenme o zaman !24 Yorumla- +1 yıl
Yabancıların diktirmesini duymadım ki onlar buna bakmıyor.
Olay yatması degil yalan söylemesi
Gizli Üye(30-35)+1 yılyalan değil valla o bisiklte olayını 12 yaşında bende yaşadım ayakta bisiklet sürüyodum ayaklarım yanlara kaydı hop oturdum tabi ozaman zar denilen bişeyden haberim yok acıdı ama sonra geçti tuvalete girdim akşam bir baktım baya kan akmış annemler hemen hastaneye götürdüler bir doktor yırtılmış dedi bir doktor yırtılmamış dedi ne oldu ne olmadı ben hala bilmiyorum şüpheliyim bidaha doktora gitmekte istemiyorum
139 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsen benle kafayımı buluyon ne yalan borcum varda sana iki saat hikaye uyduruyum amk sen bakiremisin bekaret kızlara mı özel
Cevap sahibi+1 yılama sen buna takmışsın şu haline baksana şimdide kafada diyorsun ha diktirmiş ha diktirmemiş madem kafada bu konuyu niye açtın sana burda hikaye uyduracak değilim ben hemde gizliden yazıyorum ne zorum varda sana burda zaman harcıycam iyice manyadınız en iyisi lezbiyen olmak lan bu devirde
Cevap sahibi+1 yılbu lafı bana diyorsan yuh ..vede hala uydurduğumu düşünüyorsanda yuh benim seninle ne alıp vermediğim varki tutp ks dende bütün erkekelerin fikrini değiştirme gibi aptalca bir amacımda yok herkesi zan altında bırakıyorsun bir doktor yırtıldı dedi bir doktor yırtılmadı ama az kalmış dedi tabiki yırtılmamış diyene inandık ama çok çelişkili işte bendeşimdi 10 yıl sonra gidip kontrol ettiricem içime ukte düşürdünüz çünkü alkışlıyorum.. bak madem öyle türk fahişe dahil sex yapma senin değerlerin var ;)
- +1 yıl
yanii gidipde seks işçisiyle birlikte olacak değilim.. benim değerlerim kadının cinsel hayatı değil.. kadının kişiliği karakteriyle ilgili.. kadın yalan söylüyorsa ki türkiyede her kadın çokca yalan söylüyor, karaktersizdir.. bu konuyu açmamın tek seebebi türk kızlarının en çok yalan söylediği konu budur..
Cevap sahibi+1 yılbir konu buldun sitenin birinde ve bunu türk kızlarının en çok söylediği yalan bu diyorsan sana diycek hiçbişeyim yok hemde hiçbirşeyim türk kızı bu konuda yalancıysa türk kızıyla evlenmezsin olur biter hayat böyle kimin yalancı kimin doğru söylediğini çözemezsin ..böyle böyle tiksindirdiniz kendinizden sonra tripçi olduk ardından kezban olduk sırada yalancımı var senin annen kızkardeşin ya da kuzenin türk değilmi ?
- +1 yıl
özellikle avrupa ülkelerinde kızların bu konuda yalan söylediğini görmedim.. hayat bu olmamalı işte ben kimin yalan söyleyip kimin yalan söylemediğini çözmeyle geçirmemeliyim zamanımı.. bana gelecek insan ırkı dini dili farketmez olduğu gibi gelmeli.. türk kızı yalancıdır ve güvenilmez.. istisnalar elbette var
Cevap sahibi+1 yılhayır yalan söylese de bakire değil di doğruyu söylesede anladığım kadarıyla sen çıktığın her kadında kızlığınımı diktridi acaba diye kara kara düşünücen e yuh yani isa nın bir lafı vardı ..zina yapan bir kadını getirmişler taşlayın diye isaya sormuşlar ..isada" aranız kim günahsızsa il taşı o atsın " demiş sonra herkes utanarak orayı terketmiş ..türk erkeği çok dürüst daha önce ne üdüğü belirsiz kadınlarla ilişkiye girmedi değilmi ..
Cevap sahibi+1 yılie ben nası yaşıycam bu daha önce kerhaneye gidiyomuydu gitmiyomuydu ben de dürüst isterim ama sizde zarda yok dimi bak ben hiç emin olamıycam bide bu yönden bak
- +1 yıl
ee bir şekilde belli ediyor kendini sende soruyorsun hayır yapmadım diyor ve iş olaya gelince hani yapmamıştın diyorsun.. bunu yiyen yiyo.. kız da diyor ki e seni kaybetmekten korktum... sorarsın öğrenirsin.. zar kafada değil beyinde.. erkekler sizin gibi cin değil. yalanlarını hemen yakalayabilirsiniz. yalan söylemeyi beceremeyiz..
Cevap sahibi+1 yıliyi saçmaladın yalnız ben gidiyoree senin gibi bir cahille konuşulmaz inanma evlenme sevgili olma işte bu bukadar basit .yukarda çok güzel cevap vermişler kendin gibi dürüst bir erkek bul ve seviyeli sorunsuz bir birliktelik yaşayın sonsuza dek..eminim o seni hiç yormaz kafanda soru işaretide olmaz hadi bye
- +1 yıl
şimdii öyle kadınlar varki öyle bir uyutur rüyalara dalarsın yıllar sonra elinde çocuğumla kolumda karımla yürürken adamın biri pis pis bana bakaraktan sırıtır eşimde bir acayip olur hah işte bu koyar :) koymaz diyen herkese koyar. ama eşim bana güzelce anlatsaydı zamanında böyle hatalar yaptım şununla bununnla sürttüm diye bende ona göre davranabilirdim ama türk kızı işte söyler mi gerçeği söylemez :) ben onu namuslu temiz sanırım ama o beyin kevaşesidir. bana derki kimse ile öpüşmedim
- +1 yıl
bile halbuki neler neler. bence önemli olann ne yaşadığı değil bana neleri yaşattığıdır. bana gerçeği söyler doğrucudur yaptıklarını arkasında durur belkide hatalarından ders çıkarmıştır hiç birşey umrumda olmaz ama yalan söylemişse beni tatlı hayalleriyle olmayan bir dünya yaratmışsa ve benide o yalan dünyasının içine sokmuşsa yıllar sonra gelecek pişmanlıktan kaçınılmaz. bu pişmanlığı yaşamak istemiyorum.
Cevap sahibi+1 yılsen herşeyde genelleme yapıyorsun ..herkes de senin gibi anlayışla karşılamaz yalan söyleyende var ama baksana söylediğim şeye bile inanmıyorsun şimdi ben bisikletten düştüm ..bu sana göre yalan ama biriyle yattım desem gerçek mi olacak bisikletten düştüm deyince yalan söylediğimi biriyle yattım deyince doğruyu söylediğimi düşünüyorsun bu kadar hastalıklı bu kadar çelişkili bir beyin yapısı bak ben sana kısa yolunu söyledim bitti sen türk kızıyla evlenme hatta sen bir kızla evlenme
Cevap sahibi+1 yılbak türk erkeğide çok hırlı değilmiş eski yatıığı kadın belkide eski sevgilisine dediğin gibi bir bakış attıysa sonuçta biz insanız vede tanrı cinselliği yaratmış en önemlisi bununla var oluyoruz bu bir ihtiyaç ama dediğin gibi "hehe bunuda ben sktim" bakışı atmakta türk erkeğine mahsus bişey bence çünkü sex yapan kadın sürtüktür eskide bişey yaşandı bitti ne bakışı ne gülüşü ya ..evlenmeden ilişkiye karşıyım ama bunu başka yyollardan yapanda var ..adriana limada bakireydim diyor evlenene kadar
Cevap sahibi+1 yılben onun eski sevgilisiyle eski resimlerini gördümde hiç öyle gibi değildi yani neymiş genelleme yapmak yanlış sana aslında çok şey yazılırda gerçekten sığmaz buraya bikaç saati bulur ..kalkıpta türk kızı yalancı diyorsun biz yalan söyleyemeyiz diyorun doğruyu söyleyince inanmıyorsun bana doğruyu söylesin diyorsun sen bağrına basarsın öbürü ayrılır yarın birgün arkadşalrına gider bunun muhabbetini yapar o yüzden çıkıpta masum ayaklarına yatmayın herkes günahkar yalan diye bir günah var ama emin,
Cevap sahibi+1 yılol türk kızına mahsus bir günah değil
Cevap sahibi+1 yılha sen bütün milletlerin kızlarını tanıyorsun
Cevap sahibi+1 yıliyide o adamla yatıp sana söyleedde pispis bakış atacak söylemesede söyleyince ne oluyor kadın sana resim bulup göstericekmi bak bu önecki sokakta görürsen çaktırma gururlu ol bana sarılmı diycek cidden sağlam saçmalıyosun ha
Cevap sahibi+1 yılha tanıyosun iyi sende erkeke o*suymuşsun her milletten 1 kız tanımışsın bekaret kontrolu yapmışsın hiç gücenme sen bildiğin erkek o*su olmuşsun ben kendimden gayet eminim ama sen kendinden bile emin değilsin hatta sen bir boktan emin bile değilsin o büyük dehaya sahip beyninle sana başarılar tavsiyemizi yabana atma hemen bir gay partnet bul sana huzur onda var hatta türk erkeği olarak toptan gay olun
- +1 yıl
şüphe insanı içten içte bitirir kanser gibdir.. eğer ben öyle bir adamın varlığından haberdarsam o anda gördüğümde bunu atlatabilir gerekirse adamın üstüne yürüyebilirim. ama böyle bir olayı karım benden saklamışsa ve bu olay başıma geliyorsa olaylardan haber şüphe içinde karıma yüklenirim.. nedir ne iştir çıldırır insan..
- +1 yıl
ersasmus denilen bir dalga var bilmem haberin varmı. yabancı bir ülkeye gidiyorsun ve her milletten insanlarla tanışma fırsatın oluyor.. kızlı erkeklii. bir insanı tanımak için illa onunla yatman gerekmiyor. muhabbet edip de insanları tanıyabiliyorsun. gözlemlediğim şu ki yabancılar kesinlikle rahat olduklarından dolayı yalan söylemiyorlar ve bu benim hoşuma gidiyor.
Cevap sahibi+1 yıliyide o adam eski çıktığıda olabilir yatmamıştır ama çıkmıştır türk erkeğini bilirsin kadın seksi reddedince en adi kaltak olur ve hemen ayrılıp günlerce kıro arkadaşlarıyla bunun geyiğini yaparlar aşağılık bir şekilde bak yine size çıktı yol hadi sende git bir kahve iç bir kendine gel mantık denen şeyi bul kim suçlu kim suçsuz iyi düşün ama iyi düşün bak sonra gel tartış bu konuyu ama şimdi sana ne desem aynı cevap tutturmuşsun siz yalancısınız papağan gibi tekrarlıyorsun
Cevap sahibi+1 yılsen tüm türk kızlarının namusuna laf ediyorsun 2 saattir sen kendindemisin kafa iyimi alooo!
Cevap sahibi+1 yıl"türk kızları yalancıdır barkirelik konusunda"bu başlı başına zaten haklaret gtimişsin bide kadın forumlarını geziyorsun e yazık sana be bide yalacıdır yalancıdır diye bozuk plak gibi bunu tekrarlıyorsun ve hala bide bu konuyu tartışıyorsun evlenme türk kızıyla ev-len-me !
- +1 yıl
evett özellikle bakirelik konusunda yalan söylüyorsunuz.. burada hakaret ya da namusa laf ettiğim bir durum mu var? varsa lütfen beni savcılığa ver. kadın forumlarında takılmıyorum, istersem takılabilirim de bunda herhangi bir yasadışı ya da etik olmayan bir durum yok. daha öncede söyledim sözlükte açılan bir entry idi orada gördüm.
Cevap sahibi+1 yılsen anca otur burda türk kızları hakkında konu açıp dur sen anca buu yaparsın birde utanmadan keninize bakmadan diretiyosunuzya siz yalan söylüyorsunuz diye belli kuyruk acın var ama hangi kızsa git ona söyle burda böyle "yapıyorsunuz ediyorsunuz söylüyorsunuz" diyerek kişiye indirgeme malum tavsiyemide önemse senin gibi paranoyak ve kalın kafalı biriyle tartışma yapılmaz
senin kadinlar kulubunde ne isin vardi :)))
Ama neden oyle diyorsun simdi, hepsimi guvenilmez.
Erkekler cok guvenilir sanki, bir kizi si*... sonra evlenmek icin baska bakire kiz ariyor, bu neyin kafasi peki?!12 YorumlaBaşlık hoş değil. Bir alman erkeği,de alman,kızlarına neden güvenilmez,falan yazabilirdi. Yani var ya direk genelleniyo. Ben mesela gayet güvenilir Bi insanım ki arkadaşlarım mesela sınıf arkadaşlarım erkek kız hep bana anlatırlardı sorunlarını :)
06 YorumlaAile & Toplum konusunda 707 cevap paylaştı. Asıl bir kızla ilişki yaşayıp onu k.ç üstü bırakan erkege güvenilmez.Bir çok bayanın vebalini alıyorsun arkadasım.Ayıp ya.
32 Yorumla
+1 yıloff hep türk kızları türk kızları bıktım sizin bu aşağalamalarınızdan!
34 Yorumla- +1 yıl
ya siz nasıl bir dünyada yaşıyorsunuz çok merak ediyorum? ben niye böyle şeylere şahit olmuyorum? o kadar ülke gezdim şehir gezdim sizin dediğiniz kadar hiç rastlayamıyorum. burada sorsan zaten herkes birine vermiş herkes birinden almış. he he aynen öyle(!)
- +1 yıl
saflık değil bulunduğum ortamlarla alakalı bir durum daha çok. ;) eh böylesine ortamlarda bulunan biri olaraktan siz de kendinizi arada eleştirseniz fena olmaz
+1 yılTürk kızları diye başlaman hoş olmamış. Umarım çok övdüğünüz yere göğe koyamadığınız yabancılardan sağlam boynuz yemezsiniz.
04 Yorumla- +1 yıl
evet evet anlıyorum. türk kızı değil türk kadını de madem de hani hepimiz dahil olalım senin akrabaların filan :) hepimiz yalancıyız siz dürüstsünüz sütten çıkmış ak kaşıksınız masumsunuz ayy bitanesiz bıktık sizin suçlamalarınızdan eline sazı alan gelip türk kızını yeriyor.
- +1 yıl
Senle tartışmanın mantığı yok arkadaş. selametle.
Her temizin içinde mutlaka bir kirli olur. İlla bir kirli var diye bütün hepsini genel olarak kirli değerlendiremeyiz.
11 YorumlaBu olayda geçen tek suçlu kadın mı onunla beraber olan erkekte suçludur...Türk erkekleri olarak madem bu kadar namus düşkünü bireyleriz o zaman bizlerde hiç bir kadınla evlenmeden seks yapmayalım
20 Yorumlaher insanı bir sanmayın
he türk kızları kötü ama erkekler oo süperler dimii12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılo konudaki kadınlarla yatan da zaten japondu dimi %99 türktü işte çok dürüstmüşsünüz gibi burda aptal saptal konular açmayın 16 yaşındamısın nesin
28 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl3 yaş zekasında olan yetişkinlere moron deniyordu sanırım ..sana bir sorum var türk erkeği türk kadınından çok mu dürüst ?
Cevap sahibi+1 yılha şimdide cem yılmazdan bir kanıya varıyorsun ..bak herkes demişte bende diyim evlenme türk kızı sana göre yalancı madem evlenme hatta sen bir kızla evlenme i*ne ol erkekler yalan söylemez sonuçta sana dürüst olur işte :)
Cevap sahibi+1 yılgay sevgilinle kesinlikle aranda sorun çıkmaz kavga olmaz sende bu potaniyeli gördüm ben
- +1 yıl
haha süper fikir ya :D türk kız yalancı türk kızı sürtük ..ama türk erkeğinin amel defteri bembeyaz zaten nede olsa ..kız sana soru sormuş biz yalan söyleyemeyiz diye danagalakça bir mottoyla yerleşme buraya ..sen en iyisi gay ol cidden erkekler yalan söylemez sonuçta dimi :):D
- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılbenceee kadınlıklarını kullanıyorlar vede paraya çok taptıkları için hepsi öyle değil tabiii ama böyle yapamn hatunlardan uzak durmak lazım
00 Yorumla sanki sen hiç yalan söylemedin. böyle dediğine göre en büyük yalancı da sensin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYalnız turk erkeklerine soru sormuşlar kız olsaydınız napardiniz diye biri herkese verirdim demiş biri erkekleri peşimde maymun ederdim demiş falan ve bir sey söyleyeyim mı her kız böyle değil
10 Yorumla
+1 yılTürk kızları güvenilmezse diğer kızlar hiç güvenilmez demek
30 Yorumla
+1 yılBu siteye üye olup sen yazmadın demi:)
Burda kızın suçu yok diyenlere şaşarım
tecavüz degilse14 Yorumla- +1 yıl
Oraya sahip çıkamayan yalan söylemese ne işe yarar
- +1 yıl
Dktirmek kadar iğrenç bir kelime yok
herkes böyle degil ams maalesef böyle olanda var. allah islah etsin
20 Yorumlaherkesi bir ilan etmemek lazım. o zar kanamayabilir de, herşey bir zar ile değil. güven çok önemli.
03 Yorumla
+1 yılsende türk kızıyla evklenme tamam mı ?;)
317 Yorumla- +1 yıl
En iyi cevap :))
- +1 yıl
ama sonra ilk kavgada hatırlatırsın başından atmaya çalıştığında kullanırsın bunu siz erkekleri tanımıyomuyuz sanki vet hata yapanlar olmuş ama çoğu kişi kazara kaybediyor bu zarı..ve inan bu zarı kazar kaybetmek hiçte zor değil o bisiklet olayları biçok kızın başına gelmiş bir olay yalan değil yani şunu bir anlayın baksana bisiklet olayına bile yalan demişsin o olaylar gerçek başına gelen yakınım var hatta benzerlerini duyunca bu olayın ne kadar çok olduğuna şaşırmıştım
- +1 yıl
bahanede hazır yalan söylemek için ilk kavgada yüzüne vurursun.. o tanıdıklarına sor bakayım bisiklet nerelerine girmiş. Halk arasında bisiklete binmenin kızlarda bekarete zarar verdiği yolunda çok yanlış bir inancın bulunduğunu söyleyen Hacettepe Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Prof. Dr. Timur Gürgan, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:
“Bu halk arasındaki çok yanlış bir inanış. Kızlık zarı son derece elastiktir. Seleye oturup bisiklete ya da ata binmekle yırtılmaz - +1 yıl
iyide kan geldiğini şöylemişti o yakınımda ve öyle sex yapıcak yaşlardada değildi sonra ne oldu bilmiyorum ama bu bisiklet olayı yalan değil uydurulucak bişey hiçhiç değil ...internet ortamında yaptıysa yaptım der zaten kimkime dumduma orda yalan atsa nolucak ama ben bu olayı heryerde görüyorum postada yazan bir adam vardıya şimdi adını hatırlayamadım o adamada yazmışlardıda çok şaşrmıştım şimdide senin yazdığını gördm bu olaya uydurulacak bişey değil kız bisikletleri neden sonra moda oldu sence
- +1 yıl
ben senin kadar cahil bir kişlik görmedim
- +1 yıl
hangi yaftalar ? dünya tozbembe mi? acip sert güldüm buna !
- +1 yıl
cahilsin çünkü ek bir konudan türk kızı tahlili yapmışsın sana söylenecek çok şey varda bunu bir kitap haline getirmek ve önermek daha kolay olurdu burdan yazmaktansa dürüstlük abidesi türk erkeği .."dürüstlüğün namusun son kalesi türk erkeği! erkek cinsinin yüceltilmiş hali türk erkeği ! kendi kızına karısına kimse bakamaz ama kendi hergün elamemin kızına kaısına hallenerek bakan türk erkeği! ya bak şimdi şukadarcık şey bile kadının bu yalan konusu gözümde küçülttü
- +1 yıl
madem bir başlık altın tüm türk kızlarını eşit tutmuş hepsine etiketi koymuşsun kişiselleştirme bari ben çok gördüm geçirdim diye sen türk erkeklerini kritiğe al bence o zaman kadınların neden böyle yaptığını ya da kadınların nerde yalan nerde doğru söylediğini anlarsın
- +1 yıl
lafı dönderip aynı yere getirmekte üstünüze yok kıvır maya devam edecekmisin daha böyle siz çok mu dürüstüsünüz senin yaş kaç bu arada ya 14-15?
konuyu okuyamadım üyelik istiyo vvalla. :D
09 Yorumla
+1 yılTürk kızlarına bu konuda sükretmek lazım .
00 YorumlaDikse nolucak öğrenicek ve şutlıycak :)
00 YorumlaBu kızı bunu yapmaya iten sebebler de güvenilmez
00 Yorumla
+1 yıldünyada sadece türk kızları mı yapıyo bunu?
13 Yorumla- +1 yıl
bende senle aynı şeyleri yaşadım dediğin gibi anlatılamaz bişey bir ayım kalmış düğüne internette bir haber okudum yapay kızlık zarı diye aldım ve düğün günümde kullandım ve hiçbir sorun yaşamadım şimdi hamileyim ve çok mutluyum. demiş birde hamileymiş.. beyin kevaşesi türk kızları. dünyada hiç değilse olduğu gibi görünüyor kızlar
- +1 yıl
türkiye özgür bir ülke olsaydı kızlar da olduğu gibi görünürdü.
- +1 yıl
Allah kimsenin başına vermesin böyle rezilleri. Ne kadar iğrenç düşünce şekilleri var. Kendini muhafaza edebilmiş asil kız bulmak çok zor bu devirde, çoğunluğunun süslenip erkekleri etkilemeye çalışmaktan başka bildikleri bişe yok. Yazık... Halbuki türk kızı dünyaya örnek olmalı. Asil bir milletin gözbebeğidir türk kızı. Bu asaletin hakkını vermeli
Herkesi aynı kefeye koyamayız.
10 Yorumla
+1 yılBu Türk kızı olayını çok abarttınız be
14 Yorumla- +1 yıl
ne alaka ?
- +1 yıl
sadece sana demedim abarma konusunda yanlış anlamışsın sürekli kızlarımızı kötülüyoruz olmuyor böyle onu demek istiyorum
+1 yılergenlere(kezbanlara) güvenilmez.
00 Yorumlaevet aldatmak aldatmaktır iyi kötu ayırmaz
00 Yorumla
+1 yılsaçı ve aklı kısa olduğu için...
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası