Güncellemeler
+1 yıl
Güvenilir diyenler kesin yağcı gvat kesim oğlan kılıklı olanlardır veya feminist kesim
Güncellemeler
+1 yıl
Gelin size örnek sosyal medyalar dan başlayalım örnek burası bırak dışarıyı burdaki kadınların bile 100 de 90 nı bozuk 100 soru gördüysem 90 nı ahlakszlık dolu
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
türk kızına güvenilmez. egolu oldukları için
Sadece ego mu sorun 😀
yeni nesil tc kizi : bana kimse karisamaz kocami istedigim gibi aldatirim
Küçük çocukları bile yoldan çıkarmaya çalıştılar çoğu da okul okumaya diye gidip başka şehirler de babası yaşında adamları da yoldan çıkarıyo sadece kocasını aldatsalar sevgilisi varken başkasıyla yatıyorlar
e sende ona göre davranacan kanka yani baktın o tarz bi kız sende ona göre davranacaksın gecelik teklif et direk tecrübe ile sabittir :D
bu resimdeki kız madem öyle kanka geçen bi bideo izledim adam kadına bi geöiriyo varya kız ağlıyo bunlara bu müstehak
Hepsi için demiyorum ama 10 kişiden 7 si güvenilir olması bi kenara beş para etmez karakter davranış düşünce açısından bile.
Çoğu yollu gibi gitseler hastaneye AIDS bile çıkar
Avrupa özentisi gibi davranmayı özgürlük adı altında yarı çıplak gezmeyi yine Özgürlük adı altında aşırı rahat davranmayı utanma duygusu olmadan yaşamayı beceri sanıyorlar oysaki bir kadını en değerli yapan şey karakteri ve utanma duygusudur bunu anladıkları zaman yeniden değer kazanacaklar inşallah
Onlar bunu asla anlamaz ahlaksızlık kanlarına işlemiş bunu yaparken de erkekler şöyle böyle ayakları yapıyorlar kendi yapıları pisliğin üstünü kapatmak için erkekleri bahane ediyorlar
bence güvenilir insanlar hâlâ var
Yok
Güvenilir kadın göremiyoz Biz
Yok çokk az
Çoğu ahlaksızlığa meyilli birçoğu da gzli yollu
Şunun tipine bak babası emzirmiş bunu 😂
çoğu nafakacı parazitler
Yeni nesili geç. Hic bir kiza guvenilmez
Kesinlikle ahlaktan söz ediyorlar ama ne kadar ahlakszlık varsa hepsini onlar yapıyo
İnsana guvenilmez
Guvenilmez tabiki
Aynen öyle acayip bozuldular
Çok zor çok.
Bencede çok kötü manzaralar var
Hayır
Bencede öyle birisi müdahale etsin hemen yobaz damgası vururlar birde ksarlar
Kendilerini düzgün göstermek için oylamışlar birde ankette evet güvenilir diye kurnazlara bak, 😀
Türk kızları bakımlı ve verici artık
Ondan bundan aldığını bakıma kullanıyorlar gizli escrt çoğu
Gitseler test Vermeye alayı AİDS li çıkar okumaya diye başka sehirlere gidiyorlar babası yaşında adamları yoldan çıkarıyorlar o şehirleri kirletiyorlar
Bu kız kim
Onla bunla yatan herhaltı yiyen AIDS li folloş birisi kendisi kadın dediğin herhaltı yemeli diyen birisi
Hacere cok benzettim
Çoğu kız güvenilir değil bu diğer ülkelerde de aynı kimi para için kimi dolandırmak kimi kullanmak. Erkekler de bu şekil iyisine denk gelmek zor epey
Türkiye de böyle özelikle para odaklı para için kadınlar sreflerini satıyo ben pra için srefini satan erkek gormedim dotunu satan gordum tabi ama ona erkek denmez bilirsin dönme denir
Para için kadına yanaşanlar da var erkeklerin genel amacı çıkar için kullanmak anlarsın demek istediğimi. Sen türkiyede yasadigin icin böyle yurt disinda aile kurmak diye bir şey de yok millet cocugu yapıyor belki sonra evlenirlerse. Veya başkasıyla gidiyo yapıyor dış ülkeler fazla rahat özgür.
Gunumuz kadınları ağırlık para odaklı kimden ne kopartırım onun yarısında adamın yaşı tipi ne ayak olduğu kim olduğunun önemi bile yok kadınlar için bugün hepsi anlaşıp bir hastaneye gitse test verse hepsinde AİDS çıkar follosların acaba kimlerin kimin çocuklarının canını yaktılar o hastalıkla AİDS cinayettir bulaştıranlar cinayetten yargılanır ama chil cuhela kesim amsalk abazan gvsek gvat tipler olduğu surece onune gelene balıklama dalarlar
Sana ne yaptılar
Kim ne yapabilir bana bende slak gözü var mı
Olanları paylaşıyom Türkiye Yurtdışın dan da ahlaksz olmaya başladı
Bazı hemcinslerim hakkında bende düşünüyorum bunu
Keske bazı olsa sen nerde yasiyon ben merak ettim
Lan bu benim eski sevgilimdi
Asla
hepsi için bir genelleme yapamyız
Güvenilir
Çoğu herhaltı yemeye meyilli sen kendi ailenle kiyaslama yapma🙂