Selamın aleyküm arkadaşlar. Ruhsal olarak içimde sıkıntı ve bunaltı var. Çocukluk arkadaşlarım la küsüm aram iyi değil yalnızım iş olsun çevre olsun arkadaş olsun kimse yanım da yok. Küstüğüm çocukluk arkadaşımla barışmak istiyorum ama barışmıyor ben küsmüştüm ben tınlamıyodum onu düşündüm barışmaya karar verdim yaklaştım fakat bu sefer de o beni tınlamıyor. Neyse internette barışma duası araştırmaya başladım ve bir site denk geldi medyumpenceliburak. cok sitenin URL si sonra iletişim e geçtim sorunumu söyledim benim ve arkadaşımın fotoğrafını istedi ve ikimizin isim ve soyisimi sonra gönderdim bir gün süre verdi inceliycem diyerek ertesi gün şu saatte mesaj at dedi attım neyse. inceledim ara beni dedi aradım senin sorunun dedi ruhsal frekans bozukluğu var dedi bunu dedi " PGES enerji sistemi " ile düzeltilebileceğini söyledi. Bende PGES ne dedim Dünya da ilk defa ben yapıyorum dedi " Pozitif güç enerji sistemi " dedi. Ruhun dedi belli frekansları var dedi işte 1 den 602 ye kadar tâbi bunların bir anlamı var 1. frekans ölüm frekansi diğerlerini hatırlamıyorum. Senin 96. Ruh frekansın bozuk dedi 96. Ruh frekansı da çevre ye uyum sağlayıp sağlamakla ilgili işte o bozuk dedi arkadaşların bu yüzden sana negatif yaklaşıyor dedi bu yüzden seninle iletişime geçmiyorlar frekans göndermiyorlar dedi. Sitede ki sözleşmeyi okuyup kabul edip ücreti banka yolu ile gönderdiğin de makbuzu iletişim den gönderip kontrol edip düzeltmeye başlıyorum dedi. Kendisi Konya da yaşıyor gerçek adı " Hayrettin YILMAZ" peki yanınıza gelsem olur mu dedim gelirsen dedi görüşmek için ayriyetten 500 TL vermek zorundasın dedi. Yani yanına gitmeden yaptırırsam 650 TL eger gidersem 650+500 TL. Yani demem SİZİN GÖRÜŞLERİNİZ NEDİR siteyi inceleyip baksanız ve görüşlerinizi söylerseniz çok yardımcı olursunuz gerçekten ruhsal olarak çok kötü durumdayım... Allah razı olsun şimdiden...
Buda internet sitesi.
medyumpenceliburak. com
Buda internet sitesi.
medyumpenceliburak. com
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat