SOSYAL MEDYA ICIN BIRAKTI?

1,5 yıldır tanısıyorduk 3 aydır uzak mesafe iliskisi icindeudik 2 kez görüstük ben gittim yanına yol 12 saatti. Giyim konusunda tutucuydu ve beni uyarmıstı dikkat ettigimi soylemistim ondan onceki fotolarım icin uyardı çoğunu kaldırdım ama bıraktıklarım vardı story diyosa postları kaldırmadım mesela. Daha sonra futbolcuların fan hesaplarını vs takip ettigim icin de beni uyardı cogu hesabı cıktım ama gözümden kacanlar oldu begenmeye de devam etmisim. Bana daha once futbolcu fan hesabındiyiğ daha sonra 1 ay geçince futbolcunun ailesinden de takip ettiklerin var dedi. Hep özür dileyip çıktım gözümden kaçanlar için de af diledim. Onla olduktan sonra bir kere bile foto atmamıs kimseyle takiplesmemistim. Ondan once 2000 takipcim vardi ama o bu ne der demez haklısın diyip tek trk ayıklamıstım. Sonra bana açıkb gelen fotoları 2000 kisiyle takiplesirken rahat rahat atmıssın diye yükseldi eski fotolardan hala duranlar var diye ve bazı hesapları hala takip ettigimi farketmis yine özür dileyip cıkmıstım halbuki. Bana en son bu sebeplerden bıktıgını söyleyip bıraktı ben her seyi halletigim tüm fotoları sildigim halde. Tanımadıgın insanların o fotolarını gormesini de icimde kapatamiyorum ve bıktım hep bu konularda gidip geldik seni bi kere uyarmadım ben cok uyardım dedi. Hesabı komple kapattım hak verdim defalarca özür diledim senden önce olmustu hepsi sadece senden sonra eksik temizlemisim birdaha sosyal medyanın s si olmayacak hayatımızda dememe rağmen asla şans vermedi. Bıktırdı o hesabın beni bu konularda gidip gelmek dedi. kendimi biliyorum asla kapanmaz bu konular icimde düzelemeyiz dedi ve bıraktı sosual medyayı ortadan kaldırdıgım halde 1 ay yazdım şans istedim vermedi. Hak petmemis miyim ne yapmalıyım
SOSYAL MEDYA ICIN BIRAKTI?