Arkadaşlar ben 25 yaşındayım aslen İzmir'liyim ama yaklaşık 8 yıldır Ankara'da pavyonlarda konsomatrislik yapıyorum. 6 yaşında bir kızım var. Normal bir insanım yani ben de. Kimse seve seve yapmıyor bu işi. Dışarıda onca sapık, hain, hırsız varken neden bu kadınlar hor görülüyor? Çoğu toplum tarafından dışlanmış, eşinin terk ettiği, amcasının dayısının abisinin vs. tecavüz ettiği, ailesinin boş verdiği insanlar. İçlerinde adam gibi bir ailede büyümüş kadın zor çıkar. Ben dahil hepsinin de psikolojisi bozuk. Neden bu kadınları dışlıyorsunuz hayattan? Elinize ne geçiyor yani? Kons olmak ahlaksızlıkta bir insanı sırf yaptığı işten dolayı yargılamak ahlaksızlık değil mi? Mutlu mu oluyorsunuz insanları üzünce? Sadece meraktan soruyorum...
Cevabın nedir?
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 813 cevap paylaştı.
+1 yılİstersen e 5 kızı ol.. istersen sektör yıldızı ol benim için hiç fark etmez tercih senin nasılsa sana bir şey diyen yok.. tek sinirlendiğim nokta gelmişsin neden dışlanırlar diyorsun edebiyat yapmayı bırakın yani zaten türk edebiyatında fazlaca var bu kişiler. kendini acındırma psikolojim bozuk falan diyip , kimsenin seni bağrına basacak hali yok. sen şuna açık açık desene parası tatlı geldi ondan bu mesleği yapıyorum.. Toplumda iyi konumdakiler dışında kötü konumdakilerde olacak elbet. e sende bunlardan birtanesisin. Namusumu satmadım demişsin ona da sesli güldüm gel gelelim ruhlar aleminde yaşamıyorsun :D burda tek üzüldüğüm kızındır. 6 yaşında ufak bir kız gün gelecek elbet bu kızın bir şekilde gerçekleri öğrenecek er ya da geç ve senin geçmişinde yaptıkların gelecekte o kızın yüzüne çarpacak. anasına bak kızını al diye boşuna denmemiş bu ülkede.
128 Yorumla- +1 yıl
aynen kimseyi zorla calistirmiyolar bence de. benim annemde cok parasiz kaldi tek basina 2 kiz cocugu büyüttü ama gidip pavyonda calismadi. gercekten kızı icin üzücü bir durum
Soran+1 yılÇaresiz olmasam bu işi seçmezdim zaten. Kabul, şu an bu işe devam etmek gibi bir mecburiyetim yok ama başlarda her şey mecburiydi. Babam ben çok küçükken vefat etti. Annem evli, yurtdışında yaşıyor, yaklaşık 8 yıldır falan görüşmüyoruz. Üvey babam bana tecavüz etmeye yeltendi, anneme anlattım annem bana inanmadı. Ben de 17 yaşımda yanlarından kaçtım. 18'ime girmeye 2-3 haftam kalmıştı zaten. Yurtta yaşamaya çalıştım, en fazla 2-3 hafta dayanabildim, 18 olur olmaz yurttan çıktım. Part time işlerde çalışmaya başladım ama kazandığım para kiramı karşılamaya bile yetmiyordu. Bu işi kolay para kazanmak için falan seçmedim ben. Sen söyle 18 yaşında bir genç kız, koskoca şehirde tek başına nasıl geçinsin? Çalıştığım iş yerinde tanıştığım bir arkadaş aracılığıyla bir an da bu işin içinde buldum kendimi. Üniversite okumak istiyordum. 1 sene boyunca geceleri pavyonda çalıştım, sabahları da sınava çalıştım ve üniversiteyi kazandım.
Soran+1 yıl4 yıl boyunca o şekilde üniversiteyi bitirdim. Üniversite bitince işten çıktım 2 ay sonra geri döndüm. Geri dönme sebebim de sizin gibi insanlar. Geçmişimden dolayı yargılandım, işimden çıkarttılar, sırf konsomatrislik yaptım diye herkes beni hor gördü. Bu yüzden geri döndüm işte. Sizin gibi insanlar yüzünden. Bu saatten sonra başka bir işte de çalışmam zaten. Bize her şey müstehaktır nasılsa, insan değiliz biz çünkü
- +1 yıl
bana mesaj atma imkanin var mi? seninle konusmak istiyorum
- +1 yıl
bide benim bir yakinimda pavyonda calismisti, hala da ankarada yasiyor senin yasadigin gibi sikintilar yasamadi o, yani kons damgasi yiyip baska iste calisamamak gibi
- +1 yıl
Çaresiz kısmını geç bir defa onu takmam ben.. annene anlattın sana inanmadı sende evden kaçtın o kısılıksız adama katlanmamak ıcın tamam buraya kadar sorun yok. 18 yasında olan bir kız full time bir işte yasal olarak calısabılır. bak ben Şu an ıstanbulda oturuyorum. a 101 de işe girsen suanda 1500 TL maas verıyorlar. gidecektın polıse ben kadın sıgınma evıne gıtmek ıstıyorum dıye sana yardımcı olacaklardı. kadın sıgınma evınde kalman ıcın ıcin sadece fiziksel degil psıkolojık sıddette gecerlı bır sebep.. 3 5 ay orda kalma ımkanın olurdu 1500 TL yede bir işe girseydın 8 bin tl ye falan cok rahat bir ev kıralardın ıcınede bırkac ıkıncı el esya koyardın anladın mı durumu toplayana kadar da cocugu yurda verirdin devlet zaten her turlu bakıyor en azından cocugunun kaybolma sansı olmazdı ıstedıgın zaman gorurdun. ımkanları toplayıncada cocugunu alırdın zaten yanına.. helal bır kısıylede evlenırdın. evet cok zor ımkansız gıbı bırsey ama ımkansız degıl. en azından basın dık olacaktı.
- +1 yıl
hıcbır cocuk annesının gecmısının boyle pis olmasını ıstemez kardesim. ıstersen kızına en guzel oyuncakları en guzel elbıselerı al bu degıstırmez hıcbır seyi. sen bence dua et ki ılerleyen zamanlarda olurda meslegı bırakırsan , kızınla bir gun turkıyenın herhangı bır yerınde gezerken eskıden hızmet ettıgın musterılerınden bırı cıkmasın karsına
- 1 yıl
@isimsiz_kıss benim eşim daha önce pavyonda çalışıyordu orada tanıştık, elbette olmasa daha iyiydi. Ama ünlüler herkes le plajlarda şurda burada milyonlarca insan görüyor. Ama başka biri ile evleniyorlar bu ahlaksızlık olmuyor ya da evli adamlarla birlikte olan kadınlar gibi. Mesela İrem derici her dakika söylüyor aşk hayatını cinsel hayatını bu ahlaksızlık olmuyor da bu durumda olmak mı oluyor. Tövbe etmiş eşine bağlı bir kadınım var benim ben onun hem geçmişini hem yaralarını sardım Allaha şükür mutlu bir yuvamız var. Kimseyi yargılamayın hayatınızda ki insnaların geçmişini bilemezsiniz
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 342 cevap paylaştı. Genelde oradakilere gelen geçen bakar izler izlemekten zevk alır. Oradaki kadınların erkeklerle ya zevk ya da para ile beraber olduğu düşünülür. Öyle yerde çalışan kadınin ki sevgilisi ve kocası olmaz. Yabanci erkeklere hizmet ediyorsun millet nasıl iyi düşünsün. Erkekler sana bakıyor onlar niye dışlanmıyor dersen; onlardan bakan nefis uğruna bakıyor ama sana bakış acıları şöyle, zaten bakacagimizi biliyor birşey demiyor diyorlar. Kendi istiyor kendisi için sorun olmuyor geniş kadın gözüyle bakılıyor. Çünkü sende orada calisirken biliyorsun erkeklerin sana göz ucuyla bakacagini
10 Yorumla
+1 yılbende ankaraliyim. pavyon ortamini merak ettigim icin görmek amacli gittim. tuhaf bir yer oranın başarı merdivenleri aşağı dogru.. orda calisan insanlarla sohbet edip hikayesini dinlemek istedim olaylara onlarin tarafindan bakmak istedim hepsinin cocuğu vardı ve parasız kötü bir hayatı.. icinde olmayan insan bu isi yapamaz ya ordaki hareketler oynamalar işve cilve insanin icinde yoksa bunlari yapamaz. ha bide kimse kendi memleketinde calismiyo pavyondakilerin %99'u sagdan soldan gelmisler. böyle yazarak kendinizi hakli cikarmaya calisiyosunuz. az mesai bol icki gül oyna kolay para 😏 istedigim icin calisiyorum diyeniniz yok hepiniz kurtulmak istiyosunuz hicbiriniz orda calismak istemediniz ama ordasiniz
50 Yorumla
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,3b cevap paylaştı. Toplumda ki ahlak çöküntü yüzünden
Bir yere kadar haklısın ama bir yerden sonra bu kabulleniş oluyor sadece imkanları zorladin mi ist bir is bulmayı
Eminim bu iş sana iyi para getiriyordur orada birikim yapıp seni tanımayan insanların olduğu yere taşınabilirsin bu yurt disi olur yurt ici
Kolay mi dersen tabiki değil zor ve bedelleri ağır ama çocuğuna bu toplumun utanç yasatmasindan daha iyidir
Beni destekliyor demişsin ama kendini kandırma 6 yaşında ki zihne sahip biri sizi anlayamaz toplumun kurallarını anlayamaz ancak 15 16 geldiğinde size gerçek tepkisini gösterir
İşinden vazgeç diyemem ama her şeyin de suçunu insanlara atmayın00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
40Cevap
eğer aile işin içinde değilse büyük konuşmamali toplum maalesef bu tarz uşlerdee çalışan kadınlara yardımcı olmuyor bu kadinlar asgari bir işte çalışsa veya okusa bir şirkette işe girse dahi maalesef bakış açısı değilmiyor bırakan kadın pürupak olmuyor toplum gözünde bırakana destek olmuyor birkere yaptı ise hep aynı şey yapışiyor maalesef ama metropollerde daha az bu olaylar oralar cok bireysel umurunda olmuyor toplum yardımci olmuyor bu kadinlara ve maalesef bu işlerde çalışanlarda bu bakışı evlenerek temizlemeye çalışiyor evlenirse evli temiz gozüyle bakilıyor toplumda ama hala geçerli mi bu derseniz ondanda pek emin değilim çok değişti artık dünya bu yüzden anlıyorum ne demek istediğini biraz da bence yardım almalısin eğer sen kendine değer vermeyi sevmeyi öğrenemez kendine böyle bakmaya devam edersen toplumda sana böyle bakar sen kendine nasıl bakiyorsan topljmda öyle bakiyor aslında o insaanları çekiyorsun kendine daha çok kendinle alakalı bir durum kendine bakışini değiştirirsen dünyan değişir eğer kendini bu yönde gelistirirsen mutlaka hayat cevap verir sana
10 Yorumla
+1 yılSize katılıyorum çok haklisin lakin erkek egemen zihniyeti kadın sosyal toplum düzeyinde değerleri saygı sevgi olmadığı için kadını hep dışlamış kadında yanlış yollara saplamistir bu durumda kurtulamadığı gibi daha müptela oluyor ekonomik olarak rahatlıyor ve zaman böyle akip gidiyor şimdi size bırak desem tabi ki hayır diyeceksiniz neden çünkü parası iyi severekte yapmazsanız sanırım iyi para geliyor ve mecbur milleti ağzı kokusunu çekiyorsunuz kızınız da evde yalnız anne baba sevgisi bekliyor belki dersleri kimse yardımcı olmuyor ve oyun oynamak istiyor çocuk sonuçta ama size tavsiye bir an önce kurtulun ömürunuz orda curutmeyin iyi bir iş bulun çalışın kızınızla mutlu olun6 hayata bir defa geleceksiniz ve onuda pişmanlıkla gecirmeyin mutluluklar diliyorum saygılar sevgiler hoşçakalın
117 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkürler🙏keşke sizin gibi insanların sayısı artsa... sevgiler benden size...
- +1 yıl
Rica ederim hanım efendi ben erkek egemen zihniyeti tecavüz ve taciz mağdur olduğunu düşünüyorum siz bu mesleği isteyerek veya severek yapmadınız itirdiniz bu yola ama düşmüşseniz kalkmak için de mücadele edeceksiniz kendiniz için değil kiziniz için yapmalısınız okulda kızınıza anne ne is yapıyor dediğinde pazarda elma elbise ya da başka birşey satıyor veya başka işte çalışıyor demeli ona ve kendinize güzel bir gelicek sağlamalısınız aslında başka yere de taşınabilirsiniz sizin için de çok iyi değişikli olur kurtulursunuz kim bilir kapanirsiniz namaza başlarsınız tövbe kapısı sonuna kadar açık hiç bir günah ALLAH rahmetinde daha büyük olamaz yusufu dipsiz kuyuda çıkaran ve mısıra sultan yapan size neden yapmasın iyi düşünün karar verin ...
Soran+1 yılÇok denedim. İnan bana, bu işten kurtulmayı çok denedim. Normal bir işte de çalıştım ama sonucu hep hüsran oldu. Sen üniversite mezunu bile olsan, bu ülkede hala geçmişinden dolayı yargılanıyorsun. Kimse seni normal bir insan yerine koymuyor. Sicilinde pavyon yazıyor ya, herkes kötü gözle bakıyor sana, sanki adam öldürmüşsün gibi. İşyerinde ki o dedikoduları duymaya, kadınların sanki işim gücüm yokmuş gibi onların eşlerini ellerinden alacağımı düşünmelerine, erkeklerin beni sadece cinsel objeden ibaret görmesine dayanamadım ve çıktım işten. Sonunda olan bana oldu işte. Günlerce hiç susmadan ağladığımı bilirim. Bozulan psikolojim de yanıma kâr kaldı. İnsanlar bana diğer insanlara davrandıkları gibi davrandılar da ben mi başka işte çalışmadım?
Soran+1 yılHayat şartları herkese eşit değil maalesef. Ben de seve seve başlamadım bu işe. Başlarda her şey mecburiydi. Şu an mecbur değilim kabul ama yine de bayılarak yapmıyorum bu işi. Bunları kendimi acındırmak için falan asla anlatmıyorum. Kimseden bir beklentim de yok. Tek isteğim; hayatıma müdahale le edilmemesi...
Soran+1 yılMüdahale *
- +1 yıl
Seni az da olsa anlıyorum ama hayat şartları bazen insanın olumsuz yönleri çekiyor haklısın Lakin düşün senin bir kızım var 6 yaşında ve onun geleceği senin elinde bunu iyi düşünmelisiniz taşıyabilirsin uzaklarda gidebilirsin
- +1 yıl
Kazandığın paranın canı cehenneme Boş ver sen kendini kızının düşün hayatta düşünecek başka kimsenin yok galiba önce kızın sonra kendin
- +1 yıl
Peki Yaşlanınca ne yapacaksın elden ayaktan düşünce güzelliğin vücudun yüzün buluşunca ne yapacaksın yani bir an önce kendine iş imkanı Umarım olur
Soran+1 yılBen kızımla bu konuları çoktan aştım. Onunla bu konuları konuştum ve yaptığım işe sonuna kadar saygı duyduğunu, benimle de gurur duyduğunu söylüyor. Diğer insanların da ne düşündüğü çokta umrumda değil açıkçası. Bana ve hayatıma müdahele etmesinler yeter. Çok şey istemiyorum ki. Tamam saygı duymasınlar, sevmesinler ona hiç bir sözüm yok ama yeter ki karışmasınlar. Tek isteğim bu.
Soran+1 yılEski çalıştığım iş yerinde ki kadınlar işten çıkmam için kızımın okuluna gidip eskiden konsomatrislik yaptığımı söylemişti mesela. Okul arkadaşları kızımla alay etmişler, kötü gözle bakmışlar sen o... bir kadının kızısın demişler. Hangi çocuk bunu kaldırabilir ki? 3 ay boyunca her gün ağladı biliyor musun? 6 yaşında hiç bir günahı olmayan, masum bir çocuğa böyle bir şeyi yaşattıkları için mutlu mu oldular dersin? İnsanlar acımasız. Bu sadece bir tanesi, daha iyi anlayabilmen için anlattım bu olayı. Sen söyle, ben ne yapayım? Bütün bu olanlara rağmen hala nasıl normal bir işte çalışabilirdim ki? Bana müstehak. Evet, sokakta görsem yüzüne bakmayacağım adamların masasına meze olmak ağrıma gidiyor ama en azından kızıma laf söz götürmüyorum. Geceleri o uyuduktan sonra işimi yapıyorum gündüzleri de onunla vakit geçiriyorum. Şu saatten sonra benim mutlu olup olmamın bir önemi yok, her şey kızımın mutluluğu için.
- +1 yıl
Hepsini anladım ama başka yere taşınabilir Sen mesela uzaklara gidebilirsin çevreden değişik yerlere yeni bir hayat kurarsın kendine kızına kızın okul Sen çalışırsın Kendine çekidüzen verirsin Belli mi olur yani tövbe edersin açıkçası hayat bu kime ne getireceği Belli olmaz belki daha çok mutlu olursun ama önce sen bu işi bırakmak istiyor musun önemli olan şu an bu mesele kararını Tabii ki sen vereceksin mantıklı karar verecek yaştasın
Soran+1 yılHer şey dediğiniz gibi kolay olsaydı keşke... Yine de çok teşekkür ederim, güzel sohbetti:) Hayat karşınıza her zaman kendiniz kadar iyi insanlar çıkarsın. Allah'a emanet olun🙏
- +1 yıl
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim Umarım Hayat Dilediğiniz gibi güzel olur kızınıza da selamlar sevgiler Görüşmek dileğiyle hoşçakalın
Soran+1 yıl🙏🙏🙏🙏
- +1 yıl
☺☺☺
- 1 yıl
Tavsiyem uzman olarak sana o gözle bakanlarda mi problem sendemi bir engelli düsun yüruyemedigi diğer insalar gibi uzuvlarini kullanamadigi için farklı bakılan sen o da eşit degilmi diğerleri ile ona sakat diyenlerle mi alakalıdir yoksa engelli kişiyle mi sen değersiz veya sevilmeyevek bir kadın degilsin asla ama sana o gözle bakanalr evli kadıni namuzlu sanan aynı zihniyet o kisinin kendi beyni ile ilgili senin yaptığın işle veya geçmişinle asla degil sana tabsiyem vazgecme bir sekilde bir hayat kur kendine kendine o örümcek kafalilarin gözunden bakma sen 4 yıl okumuş bilgili kultürlü bir kadınsın hicbir farkın yok o iştekilerle kendine değer ver sen ne onların degi gibisin nede onlar gibi sen eminim farksındır hatta sıradan sana tavsiyem en başta kendini sev değer ver bu konuda izzet güllu izle yardimci olacaktır sonra kizin içjn yeni bir hayat kur kendine maalesef bu tarz kadın bedenini objeleştirip bunun üstunden para kazanıp sömüren yerler malesefki güvenli degil kızin için baska hayt kurmalısin eğer hala başaramiyorsan destek ala deli oldugun için degil eğer o sana bakanlarin düsuncelerinden kurtulabilir zihnini duru hale getirisen ke dini gorebilirsin o zaman kendini sevip değer vermeye başlar kendine o insanların düsuncelerini seninle alakalo olmadıgini kavrarsin ve eminim bir şekilde hayat karsili verir sesiz kalmaz bu cabana san oyle davrananlar sen o işte çalıştığın için degil kendi gozleri kalpleri kirli oldugu için oyle davraniuor sana belki kadina değer verilmeyen ailelerde büyüduler çogu mutsuz insanlar mutlu olsalar seni yargılamaz banane der geçerler ama bu tarz jnsanlar başklarınin mutsuzluklarindan beslenir sen kötu hissedince mutlu hisseder çunkü o an ondan kötüsu vardır hani kendisi daha iyi durumdadır zavallica ama böyle ve sen bhnu nerden bilebilirsin seninle alakalı degil bunu kavra eğer kavrarsan hayat sana muhakak yanit verir kızinla daha güzel bir yasam kurabilirsin
- 1 yıl
Aslında sen mutlu olursan kızinda mutlu olur bunu yapıp kucuk çocuğu bile bh pislige karıstıran bir insan kotüdur bunun seninle alakası olabilir mi sen sakin utanma söylemesi kolay biliyorum ama pes etme kızin için o kotu kalpliler için onlarin inadina yaşa kendini sev yardım al ya da farkına var mutlu ol onlarin inadına oyle bir sevgisizlik ki aşalık duygu ki 6 yasinda bir sabiyi bu kötulüğe dahil etmek bunun seninle asla ilgisi yok bu kötu insalara belki kızida ilerde bunu yapacak haayt bu yaptıgini karşilıksız bırakır asla eminim bh yaptığindan sinav verecek sen kendine bak bak bir uzman olara soyluyorum sen degersiz degilsin meze olmak ne demek kullanma bu kelimeyi bırak sana biçsinler desjnler sen kendine deme sen sevilecek bir kadinsin ki çocugun için uğraşiyorsun vazgecme kızinda yasi küçük eminim atlatir çok zor ama yapabilecek güçtesin her insan boyle kirli kapli degil sen kendine deger ver sev dedigim uzmani izle sana boyle davrananlarin kavgasının seninle degil aslinda kendilerihle oldugunu bil pes etme mutluluk eminim çok yakin sana bir gün sen kendini sevip değer verdiginde sana kızinada değer verne insanlar çikacak karşına seni yargilamayan seni sen olduğun için seven yeterki umudunu kaybetme
+1 yılseni dışlayanlara kes lan fakir de suratlarına para at kimseye de işini söyleme bar işletiyorum de geç boşver s. e kimseyi de takma bizim ülkemizin insanı orta çağdan kalma istediğin kadar anlat anlamazlar yani 600 yıldan fazla bir süredir yaşadığımız bir dini bile hala anlayamamışız yıl olmuş 2017 yeni saçma sapan ayetler çıkıyor ve buna inanan kitle var bunu savunan bir kitle var hala dindar olmayan insanları taşlamak istiyen bir kitle var ve bu kitle ülkenini %50 lik bir kısmı aşağı yukarı o yüzden sıkma canını dostum
01 Yorumla- +1 yıl
bak aşağıda bile töbe et alaha sığın diyen var sen diyorsun ki hiç kimsem yok bu şekilde para kazanıyorum bunu mecbburiyetten yapıyorum kız diyor ki töbe et allaha sığın elini ayağını çek bu işlerden yani sen gelip bu tarz daha okudğunu anlayamayan insanlara laf anlatmaya çalışıyorsun sana yazık dostum yorma kendini
+1 yılseni orda çalışmaya mahkum edenlerin Allah belasını versin Allah bağışlasın çocuğunuzu Hesap yalnızca Allah a verilir siz insanları düşünürseniz çıkamazsıniz işin içinden ve nesilden nesile daha kötüye gidiyoruz millet olarak insanlık olarak inşaallah daha iyi yerlere gelirsiniz
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 534 cevap paylaştı. Toprağım sem kimin ne dediğini boşver insanlar konuşurlar ama geçmişini ve yaşanmışlıkları sorgulamazlar.. Bir şekilde düşmüşsün bu hayata ama kızın daha küçük daha aklı ermez.. Ama onu düşün ve bu hayatı bırak temiz bir sayfa aç kendine sen ne zorluklarla mücadele etmişsin temiz bir sayfa açmak yaşadığın hayattan çok daha kolay inan bana..
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yıltemizliğe gidebilirsin pekala namusunla yapabileceğin çok iş var neden kolaya kaçıyorsunuz. siz bir erkeği eğlendirirken öte yandan bir aileyi de mahvediyor olabilirsiniz. kusura bakma ama yapılacak çok iş var çook. bence bir an önce tövbe edin ve kendinize namusunuzla yapabileceğiniz bir iş bulun. yolunuz yol değil. o çocuk senden de babasından da ilerde tiksinebilir. en azından çocuğun için vazgeçmelisin. herkesin hayatı zor. kolay bir şey yok hayatta.
60 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkusura bakma yargılamak istemiyorum ama çoğu zaman parasız kaldığım oldu allaha şükür gidip o ortamda çalışmadım. para içinse çekilcek gibi değil allah da düşürmesin kötü yollara. etrafımdada çok kişi gördüm parasız kaldığı halde bu işi yapmayan. bence o işi yapana para tatlı geliyor. en yakın olarak sevgilimin annesi bu işi yapıyor ve tamamen zevkten. 1300-1400 tl maaşa çalışmam yetmez deyip yetinmeyip konsluk yapıyor sonra kalkmış keyfimden çalışmıyorum cocuklarım için diyor sevgilim bunu bilmiyor tabi herneyse. kimi insan 1000 lira maaşla çocuk okutuyor yetinmeyi biliceksin. gerekirse gece gündüz düzgün bir işte çalışıp paranı kazanıcaksın. hem sana yazık hem cocuğuna yazık. bir gün bir yerde ölüp gidersin başına bişey gelir yazık olur. sanada cocuğunada. her türlü insan var herşey olabilir. bence o işi bırak
30 Yorumla
+1 yıldamga vurmak çok basittir, herşey basittir bizim memelekette. bizi memleketi geç zaten, ön yargının adına koyulmuştur, bilmeden salça olanlar yok mu deliriyorum..
12 Yorumla
Soran+1 yılYalnız değilmişim...
Soran+1 yılDüşünceler konusunda
Hayat zor be kanka. Yapsan bir türlü yapmasan bir türlü. 6 yaşında kızın varmış Allah bağışlasın. Onu düşün sadece sen. Diğer insanları düşünürsen kafayı yedirtirler sana.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim kanka:)) düşünmen yeter...
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılOnlara gerçekten çok üzülüyorum samimi söylüyorum hepsi hikayelerini yazsa buraya ağlamayan kalmaz gerçekten Allah yardımcınız olsun Allah kızını sana bağışlasın
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim ne demek işin gücün rast gelsin Allah yardımcın olsun
bu işi yapan tanıdıklarım var ama hiç birisi böyle serzenişte bulunmadı gündüz normal hayatını yaşayıp gece işlerine gidiyorlar. çburada senin sıkıntın anladığım canını sıkan bir şey olmuş boşver arkadaş takma kafana hayatını yaşamaya devam et
111 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyleyim zaten geceleri kızım uyuduktan sonra işimi yapar gündüzleri de onunla vakit geçiririm. Ama dediğin gibi oldu bir şeyler. Teşekkür ederim:)
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim güzel kalbine arkadaşım düşünmen yeter🙏 Hayat karşına her zaman kendin kadar iyi insanlar çıkarır umarım
Soran+1 yılAnkaralı değilim:)) asla da olmak istemem:))
Soran+1 yılNe güzel :) Benim gönlüm hala İzmir'de aslında... Kendimi hiç Ankara'ya ait hissetmedim ama buradan da kopamıyorum artık çaktırma:)))
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim tekrar🙏 sana iyi geceler, bana iyi sabahlar:)))
+1 yılgerçekten yanlış bir düşünce.
tamam tercihler seni zorlamış olabilir bunu yapıyorsun
bugün kons. yapmasan normal bir yyerde çalişşsan gene sulanan abaza köpekler olacak türkiye burası ki dünyanın bir çok yerinde böyle
sen memnun değilsin ama yapabildiğin şey bu malesef
kimsenin yargılama hakkı yok maddemyargılıorsun önce adam ol şubu saçma sapan evlilik prog. v. s gibi şeylere kazandırtacağına hayatt kandınlarını o derten kurtarın aynı şekil konsomatıklerıde.
sen takma boşver.00 YorumlaPekiyi şimdi niye devam ediyorsun toplumdan dışlanmak diyorsun. herkes birilerini dışlıyor neden bu kadar melankolik takılıyorsun. Seni suçlamıyorum ama şuda gerçek şimdi eli kanlı katili kaldırsan neden bunu yaptın desen o bile kendini savunacak birşey bulur.
01 Yorumla- +1 yıl
Yorumların hepsini okudum haklı olduğun yerler var ama haksız olduğun yerlerde var. Sınavlarda üç yanlış bir doğruyu götürür ama hayatta bazen tek yanlış tüm doğruları götürür çocuğun bunu biliyormuş anlatmışsın ama şimdi aklı ermiyor normal karşılıyor ilerde birini sevdiği zaman ve senin bu geçmişin karşısına çıktığı zaman ölesiye nefret edecek senden utanacak hatta red bile edebilir. O zaman tüm dünyan başına yıkılır. Kendin bilirsin de bu işibırakmaya çalış neler olur bilinmez elbetteki insanlar dışlayacaktır laf söz varacakları bu tarz şeyler her yerde her kesimde olur sen onlara inat düzgün kalmaya çalış Allah büyüktür. Az kazan ama çocuğun için onun geleceği için ve senden nefret etmemesi için bir an önce ayrılmaya çalış. Allah yardımcın olsun
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yaşamayan bilmez... biz anlatırız da sohbet ettiğimiz kadar, gördüğümüz kadar, ama senin başında sen çekiyorsun. Tam bilemeyiz. Allah kurtarsın.
Onun harici niyetin derdini söylemekse, deşarj olmaksa, bırakalım buda lüksün olsun.10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 680 cevap paylaştı. Kimsenin kimseyi yargılama dışlamaya hakkı yok.
Kimse kimseden üstün değil üstünlük Allah katında olur.
Yaptığım işten memnun değilim diye belirtmişsin. ?
uni bitirdim diye yazmışsın hangi bölüm
şayet başka işte çalışmak istersen eğer İstanbul da işe girmene yardımcı olurum.
Yok işimden memnunum işime devam edeceğim diorsan dediğim gibi kimseyi kimsenin. Küçük görmeye yargılama hakkı yok00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBuna sebep kurunun yanında yaşında yanması olabilir mi acaba? Her gece saçma sapan erkeklerin masasına meze olmak yetmiyor gibi birde mesai sonrası eskort olarak devam etmeleri, normal bir ilişkiye adapte olamamaları gibi... 2 Yıllık bir ilişkim oldu, pavyonda şarkıcıydı, kons'lukta yapıyordu. Bir geleceği olsun istedim, konservatuvara girmesini sağladım, birikimleri, part-time işlerle daha temiz ve düzenli bir hayata başlattım. Peki sonuç? Kolay para diyerek yeniden meze olmaya karar verdi.
06 Yorumla
Soran+1 yılYargılamamak lazım. Sokakta yüzüne bakmayacağım adamların masalarına meze olmak benim de ağrıma gitmiyor değil. Ama bu öyle bir bataklık ki, bir kere girdin mi bu işe bir daha çıkmak çok zor. Yanlış anlama kimse silah zoruyla tutmuyor. Psikolojik olarak diyorum. Ben de normal bir işte çalışmayı denedim ama yapamadım. Toplum baskısının da etkisi büyük bunda tabii. Normal bir ilişkiye adapte olmamız çok zor çünkü orada her türlü insan tanıyoruz, e ister istemez bir soğuma oluyor. Çoğu adam kandırmaya çalışıyor zaten kons kadınları. Seni bu hayattan kurtaracağım vs. ayaklarıyla bedavaya seks partneri çıkarmaya çalışıyorlar. Pavyonda çalışan kadın erkekleri çözmüş kadındır, güven problemleri olur, istemese de zamanla bu alemde kimseye güvenemeyeceğini anlar. E güven olmayan bir ilişkinin de sağlıklı olma ihtimali olur mu? Öyle işte bir çok saçma sapan sebep var, boş ver anlamaya çalışma anlayamazsın anlasan da kafayı yersin zaten:))
Cevap sahibi+1 yılAnlamaya çalışmadım, kurtarmak gibi bir derdim de olamadı, olmazda. ben sadece yolu tarif ederim, yürümek isterse yolunda yoldaş olurum. Oldumda, okula başladı, iş buldum çalışmaya başladı. O günün şartları için gecelik 300milyon lira (liradan 6 sıfır atılmamıştı) geliri bırakmak bir süre sonra cazip gelmediğine karar verip geri döndü. Gece çalışıp gündüz okuyayım dedi, hadi eyvallah dedik ona da. Üç kuruş fazlası için kendini satmasına kadar. Eskinin lafıdır, alışmış kudurmuştan beter olur diye. Anormal bir yaşama alışmış birini nasıl normal olarak kabul edilmesini umarsınız ki?
Soran+1 yılE sen de niye hala umursuyorsun o zaman? O da kendince ayaklarının üzerinde durmak istiyor haklı olarak. Buna karışamazsın
Cevap sahibi+1 yılUmursamıyorum, sorunda belirttiğin gibi neden hor görülüyora bir cevaptı bu. O masalarda et pazarlanıyor, normal kabul edilmemesi gayet normal.
Soran+1 yılHer etini pazarlayan kadın namussuz olmuyor ama, bunu da bilmeni isterim. Namusuma dil uzatanlara kırgınım ben mesela. Etimi gram gram sattım ama namusumu, yüreğimi ve beynimi asla satmadım. Aynaya baktığımda utanmıyorum. Gerisi teferruat benim için...
Cevap sahibi+1 yılHaklı olabilirsin, senin için rahatsa gerisi teferruattır.
Dislama değil canm da ahlaka aykırı ha çok mu ahlaklisin dersen muamma benimki disardakilerin de pavyonda kimlerden pek farkı yok bence Allah yardımcı olsun ne yazık ki düşene bir de sen vur anlayışndam dolayı kadınlar daha çok zarar görüyor
00 Yorumla
+1 yılsahsen beni başkalarinin hayati ilgilendirmez sonuçta ne yaşadıgınızı bilemeyiz.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkımseyı kınamak dogru degıl ama enınde sonunda dogru ısten kazanmak gerek hayatı hıc bısey ıcın gec degıldır hayatlarını serefı ıcın asgarı ucretle helal bı ıste calısıp gecırende var yalnız kendısı bu ortama gırıp sızı asagılıyosa o kısı daha asagılıktır
00 Yorumla
+1 yılYani erkekler dışlamaz merak etme. Sizi kadınlar dışlarsa dışlar. Bu da bir ön yargı mevzusudur. Kimseyi dikkate almayın hanımefendi.
05 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkürler görüşünüz için🙏
Soran+1 yılHaklısınız, genelde en büyük kötülüğü kadın kadına yapıyor. Aksine tam tersi olması gerekirken...
- +1 yıl
Lakin bunun ilk başında sanırım ilk kötülüğü biz erkekler yapıyoruz. Tabi nasıl başladığını sorgulamak haddime değil. Sonrasında biz erkekler, kadınlarımızla doğru düzgün sevişemeyince ya da onlara adam olamayınca, sizde çare aramaya geliyoruz. Kadınlarımız da ne yazık ki bize düşmen olmanın ötesinde size düşmen oluyorlar. Ben senaryosunu böyle yazdım ama belki bilmediğim şeyler de vardır...
Soran+1 yılEvet, doğru. Evliliğinden mutsuz, eşinden memnun olmayan çok erkek geliyor buraya. Biz mi zorla getiriyoruz orada ki adamları pavyona? Gelmesinler kardeşim, biz çok meraklıyız sanki onların saçma salak dertlerini dinlemeye. Oraya gelenlerin hepsi her şeyi bilerek geliyor zaten. Hiç bir kons adam istemediği hal de gidipte masasına oturmaz. Bütün suç kadınlarda değil. Sadece erkek egemen bir toplum olduğumuzdan dolayı, bu gibi durumlarda erkekleri aklayıp kadınlara düşman kesiliyoruz. Hepsi bu. Ben asla evli bir adamla dışarı çıkmam. Masasına otururum (oturmama gibi bir lüksüm yok zaten, hiç bir patron bunu kabul etmez) gülerim-güldürürüm, eğlenirim-eğlediririm, gerekirse derdini de dinlerim ama asla dışarı çıkmam. Çıkanlar oluyor tabii orası ayrı ama yine dediğim gibi kimse kimseyi zorla çıkartmıyor. Erkekler teklif ediyor çoğu zaman. Salak kadınlarımız andaval eşlerine toz konduramıyor. Tamamen ego sorunu yani. Olay bu kadar basit.
- +1 yıl
Doğru açıklamışsınız.
+1 yılherkes birşeyleri yapacak bu memlekete oda lazım düşman değilim lakin sütten çıkmış ak kaşıkta değiller bulaşık yıkamak yerine kolayına kaçtıkları içinde kızıyorum !!!
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,4b cevap paylaştı. normal bir insanım demişsin öyle normal falan değilsin senden kotulere bakarsan dustukce duser asagılık biri olursun kendine dikat et benden demesi
11 Yorumla
Soran+1 yılİşine bak
1 yılParan yok diye pavyondami calisman gerekiyor? Bir suru iş var baska yapabilecegin. Dislaniyorlar cunku ahlaksizlik yayiyorlar topluma
00 Yorumladışarıda onca sapık, hırsız, hain vs. olması senin yaptığın işi masum kılmıyor, bedeniyle insanları eğlendiren, kendini bir kağıt için aşağılayan bir insana saygım olmaz olamaz. böyle bişey desteklenemez.
42 Yorumla
Soran+1 yılNamus ne alaka şimdi? Sana ahlak bekçiliği görevini kim verdi? Namusuma dil uzatanlara kırgınım. Etimi gram gram sattım ama namusumu, yüreğimi ve beynimi asla satmadım. Aynaya baktığımda utanmıyorum. Gerisi teferruat benim için... Senin düşüncen pekte umrumda değil açıkçası.
- +1 yıl
yazımı doğru okursan arkadaşım yazımda namustan falan bahsetmiyorum, ki bu işin namus boyutu da var tabi. sen sordun ben fikrimi paylaşıyorum. umrunda olsun olmasın bu benim fikrim. bu işi yapandan " mutluyum. yaptığım işten utanmıyorum. " diyip yaptığı işi normal göstermeye çalışan birinden ne beklenir ki. bedeninle birlikte ruhunu da aşağıluyosun. işini masum basit bişeymiş gibi göstermeye çalışma. her ne yaşarsan yaşa bulunduğun konum iğrenç.
tabi bu benim fikrim, ister bat ister çık umrumda değildir✋
+1 yılKisesel olarak kimse dislamaz. Ama disarda kani bozuk çok. Eski kafalilar
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Oysa kim istemez ki, her gün ilkbahar günü?
Şiirler yazmak, izleyip kırmızı gülü. Demiş üstad ama hayat bu.
Allah yardım etsin.00 Yorumlavalla bir insanın bana zararı olmadığı sürece bu tarz eleştiride bulunmam ve bence hayatını gözden geçir
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılÜzmedim insanları hiç bir zaman karışmam iş hayatlarına
10 Yorumla .. İnsanlar işte...
.. menfaat bulamayan.. eleştri yapar..00 Yorumla
+1 yılTopluma kazandırmak gerekir
Sen milleti boş ver
Eğer istersen psikolojik destek olabilirim
Her konuda yardımcı olabilirim
İstermisin peki00 Yorumlainan okadar gitttim hiç dışlamadım bikeresinde kız ayağa kalktı seni sevmeyen ölsün laan diye bağırdı
00 YorumlaHaklısın bende bir çok kişiyle tanıştım pavyonda hepsi dediğin gbi
10 YorumlaTövbe et Allaha sığın o zaman gercek huzuru bulur dışlanmazsın kardes elini ayağını cek boyle islerden
31 Yorumla
Soran+1 yılNasıl düşünemedim. Teşekkürler.
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsanlar öyle toplum öyle. Yapıcak bir şey yok görmemezlikten gelmen lazım. Ben dışlamam ama benim gibi kaç insan var ki?
00 Yorumla
+1 yılzor bir piskoleji ama dinlenilmesi gereken insanlae bence
00 Yorumla
+1 yılSelam acil bu konuda konuşmam lazım bende başlayacağım bebeğim var ve sizin bilginize ihtiyacım var nolurrr cevap verinnb 🙏🙏🙏
00 YorumlaAsla dışlamam
219 Yorumla
Soran+1 yılKeşke sizin gibi insanların sayısı artsa🙏 Cok tesekkür ederim güzel yüreğinize
Soran+1 yılİnsanlar kimsenin ne yaşadığını, neler çektiğini, özünde nasıl biri olduğunu bile bilmez ama tanımadan yargılamayı iyi bilir... çok haklısınız kendim için demiyorum ama bence kimse kimsenin hayatına karışmamalı
Soran+1 yıl@Sexman95 ne kardeşim bir adamsın annen kız kardeşin falan yok mu senin?
Soran+1 yıly*vşak yazacaktım sansürlemişler.. kardeşim falan yazmadım
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,3b cevap paylaştı. bu işi çok iyi yapan bir yabancı uyruklu abim var onuda dışladılar utanmadan isminide yazacağım johnny sins bu abimi çok dışladılar kimse yaptığı işinden dolayı hor görülmemeli1!!1
01 Yorumla
Soran+1 yılKomik
+1 yılErkeklerin oyuncağı oluyorsunuz onun yerine git simit sat kat be kat onurlu iş yapmış olursun
12 Yorumla
Soran+1 yılHı hı tamam. Sen böyle dedin ya yarın hemen işi bırakıp simit satmaya başlıyorum. Yıllarca nasıl düşünemedim bunu. Aydınlattığın için çok teşekkürler.
- +1 yıl
aynen simit satsın gene yavşıyan olur
Allah yardımcıları olsun böylelerinin
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 2,1b cevap paylaştı. evet arkadaşlar başımıza çıkmayan başka kim kaldı?
00 YorumlaCeren değilmi ismin..
00 YorumlaHangi pavyon? Karşılaşmıs olabiliriz.
03 Yorumla
Soran+1 yılAçık adres de vereyim mi istersen?
Soran+1 yılİhtiyacım yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılmasaya oturup hesabı sağlam kabarttığı için :P
02 Yorumla
Soran+1 yılİşimiz bu, ne yapalım?:)
Cevap sahibi+1 yılyani işinize saygım var tabiki gidenler bunu bilerek pavyona gidiyor.
oradaki çalışan kadınları anlayabilirim. pavyonda kazandığı kadar kazandıracak başka bir iş verin hiç birisi düşünmez bırakır pavyon işlerini. yani katılıyorum sana söylediklerinde haklısın
Gizli Üye(36-45)+1 yılben dışlamıyorum onlarda ekmek parası kazanıyor
110 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılben pavpon koruması fedaili yaptım
Cevap sahibi+1 yılhaklısnız
Cevap sahibi+1 yılbirzat kendim arabaya evine birakıyordum başına birsey gelmesin diye
Cevap sahibi+1 yılboş ver be takma
Cevap sahibi+1 yılbana pavyon fedaisi diyorlar bizim patron öldü pavyon kapan dı işiz kaldık birda fedailik yapmadım son oldu
Cevap sahibi+1 yılboş ver derler aldırma
Cevap sahibi+1 yılboş ver üzülme
Cevap sahibi+1 yılboş ver üzülme birtek onlamı namuslu
Cevap sahibi+1 yılalem ne derse aldır gamsız ol
Cevap sahibi+1 yıllem ne derse aldırma gamsız ol
+1 yılBana ulaşsana konuşmak istiyorum seninle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇankırı caddesinde misin?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu yazdıgın gercekmı?
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden yalan söyleme gereği duyayım ki?
Cevap sahibi+1 yılBu saatte burada olunca ve konsluk yapan cogu kadın boyle sıtelerı bılmezkıı
Soran+1 yılNiye bilmesin gayette iyi biliyorlar
Cevap sahibi+1 yılBen hıc bılenını gormedım cunkuu
Soran+1 yılHayatında kaç tane kons gördün de konuşuyosun ya işine bak
Cevap sahibi+1 yılBenıntanımıyosun ama emın ol aşık olacak kadar bırtanesıne çok gördümm
+1 yıldışlamam.
00 YorumlaKim dışliyor
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası