Sade nikah töreni öncesi ve sonrası detayları nasıl olmalıdır. 

Allah nasip eder bir daha evlenirsem aynen sade bir nikah ve sonrasında çok yakın cevreden yirmi otuz kişilik bir yakın çevre ile yemeli içmeli sazlı sözlü ama insanların konuşabilecegi muhabbet edebilecegi bir mekan.. kapatılabilirde..
Azizim sonrasında değil de öncesinde kızlar tabi kına gecesi yapsın oynasın zıplasın
Düğün sonrası eğlence hatunla benimle zaten. Başkasına bana ne
En yakınlarla nikah yemeği yeterli şamata kısmı bana göre değil.
En güzeli samimi arkadaşlarınla eğlenmek. Düğünler sllkıcı
Cevap
19Cevap
eğlence kopma halay felan organize etmem nikahı kır dugunu tarzi yaparim eglenceli sarkilar calarim oyun dedigim gosteri tatzi seyler. sonrada bal ayı zaten
Yemek yeterli. Herkesin gelmesine gerek yok , gereksiz insanın ne işi var zaten. Akıl mantık işi olsun. Yakın samimi insanlar gelsin yeterli.
Düğünden paçayı yırtmayı başarmışken neden başka bir problem yaratma çabasına gireyim ki? İlk fırsatta hemen balayı tatili için kolları sıvarım ki bunu son güne de bırakmam.
Nikahtan önce şey olabilir kokteyl, sonrası işte restoran, cafe gibi yerlere gidilebilir.
Sonrasında
arkadaşların katılacağı küçük bir kokteyl tarzı eglence bence iyidir:)
Kabul ediyormusunuz, evet, evet, alkis. Tam istedigim olay. Bangir bangir sese gelemiyorum ben.
Yakın arkadaşlarla bir barı ya da cafeyi kapatırım :) Öyle birini bulup hemen evlenmek lazım!
Eğlence ile uğraşmam heralde biraz gırgır şamata yeterli
Ne dugun ne nikah ben sevdigim insani kacircam biraz aksion hic fena olmaz biraz hayatimiza renk gelsin
Kır düğünü
Karşılıklı olarak aileden bir kaç kişi;
Hayatımda iz bırakan, değerli dostlar.
Arkadaşlar arasinda canlı müzikli bir mekanda yemek hoş olabilir
Nikahtan çıkar çıkmaz arabaya atlar sakin bir yere balayına gider, eşimle eğlenirim.
Arkadaş grubunu toplar bir mekana gideriz
Sade aile arası bir yemek tercih ederdim
Evlilik bana göre değil 😃
eşimle başbaşa evde iyice dağıtmak.
Ne eğlencesi, nikah oldu bitti işte :)
Kokteyl tarzı bir açık hava nikahı tercihimdir.
Bence ssdce nikah yeterli
De tay sizce neden önemli ki bukadar
kokoreççiye gideriz :D
Eğlence tertip etmem
Bir kafe de eğlence veya güzel bir yemek.
gerek yok
alkollu bar
Etmem
Nikah yeterli
ailecek yemek yeriz
çorbacıya gideriz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar