Sadece nikah
Kır düğünü
Salon düğünü
Arkadaşlar arasında eğlence
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Birisiyle evlilik yapmayı asla düşünmüyorum dilerim ki bir erkeği gerçekten sevdim hayatımın geri kalanını onunla geçirmek istedim o zaman da yapacağım şey aynı şudur nikah kıyarız daha sonra da biriktirmiş olduğumuz parayla ufak bir tatile çıkarız bir hafta belki iki hafta ama asla böyle insanları toplayıp eğlence filan yapmam parayı çöpe atmışım ya da düğün yapmışım aynı şey.
Hani sahil 🙄
Günümüz düğünlerinden istemiyorum özellikle salon hiç olmaz. Sahilde nikah kıyılıyor ardindan kısa süreli bir eglence isterim, kokteyl tarzında. Erik dalına oynamak istemem mesela. Hafif eğlenceli müzikler
Sade nikah tercih ederim ama şıklara bakınca kır düğünü ve arkadaşlar arasında eğlence hiç fena gelmedi. Belki o yaşıma geldiğim zaman bunları iyice düşünürüm o zaman tam karar veririm 😄
Evlenmeyi düşünmüyorum ama evlenecek olsaydım düğün yağmazdım. çünkü düğünleri sevmiyorum hiç zaman kaybı gibi geliyor ayrıca evlendiğimi sadece ben ve eşim bilsek de olur bu yüzden de düğün istemezdim. ama eşim çok isterse o zaman da muhtemelen kır düğünü olabilirdi yani açık havada yazın düğün yapardık çok büyük bir ihtimal ile.
Cevap
26Cevap
Düğün yaptık salon düğünü
Kır dügünü de güzel ama oturduğum yer çok rizkli yağmurlu olduğu için islaniriz hep beraber Annemler Nikahsiz sadece olmaz demislerdi birkere Evlenecegim icin haha Arkadaslar arasinda eglenmekte yetmez Aile dostlarimiz küser trip atar neden cagirmadigin icin Ah ah :)
Güzel bir ambiyans ortamında bir nikah. Sonrasında yakın arkadaşlarla eğlenceli bir yemek organizasyonu olur benim tercihim
Sadece nikah evet de bitti sonra da evde tavuk pilav tatlı ayran dağıtımı al sana güzel bir düğün 😄🤷♂️
Kır düğünü güzel oluyor , onu tercih ederim
Tören, düğün falan istemiyorum. Hiç bir zaman sevemedim bu tür şeyleri
Sade bir nikah yeterli.. Ne gerek var fazlasına..
Evlilik töreni, kadının kendisine itaatkar bir köle bulmasını kutlayabileceği kadar görkemli, erkeğin özgürlüğüne vedasının yasını tutacak kadar da sade olmalıdır.
Kır düğünü olabilir sadece arladaşlar ve her iki tarafında ailelerı olsun isterdim uzak akrabalar falan Hiiiç almiyim
Evlenemeye de niyetim yok niye birden gaza geldim ki ben dkdjdn
Hiç birini yapmayı düşünmüyorum. Sadece düğün fotoğrafım olsun yeter. Kapalı bir mekanda, bir saatlik bir çekim için, bir gelinlik kiralardım bu kadar.😊
Kır düğünlerini seviyorum. Hem az ve öz insan katılıyor hem de daha kibar geliyor. Düğün salonlarının karanlığı beni boğuyor, sadece nikah da boş geliyor.
Asik olduğum kişiyse geri kalan hiçbir şeyin önemi kalmaz. Ama bir kere evleniyorsun sade nikah ile geçiştirmek sacma
Gökyüzünde düğün. Havaya bir sistem kursunlar falan bilmiyorum şu an hayal ettim
Jetgiller is coming aşkım🤣
Kumsalda isterdim. Ama düğün şekliyle değil halay malay oynamak falan bunlara gelemem. İmzaydı yemekti falan filan
Küçük bir topluluk eşliğinde sade bir nikah , gelinlik, takı töreni gibi saçma bulduğum hiçbir detay olmaksızın
Sade nikah sonrası arkadaşlarla eğlence güzel olur da ondan. Hem kuru kuru olmamış olur hem de fazla masraf olmaz.
Sade bir nikah töreni yeterli.
Düğün istemiyorum, hem çok masraflı gerek yok.
Yalnızca nikah diyenler çoğunlukta. Belki de gelecekte düğünler kalmaz..
Düğün yapmak istemezdim sadece nikah daha iyi bence.
Kilisede sade bir törenle, Rönesans tarzı bir gelinlikle evlilik yapmak isterdim. 🍁
Düğün istiyorum artık ya sade nikah olsun dedik noo sodo nokoh mo dediler.
Nikah yemek yakın aile ve arkadaşlar arasında
Aslında düğün yapmazdım. Sadece nikah salonunda yapardım, bazı insanları çağırırdim.
Salon düğünüyle evlendim. Hiç fark etmezdi esasen
Sadece nikah derdim ama ailem kabul etmez muhtemelen 😒
Arkadaşlar arasında eğlence düzenlerdim, pandemiden dolayı nikah oldu sadece :/
Nikah yeterli bence. Tabi karşı tarafın düşüncesi de önemli.
Salon düğünü ama nerde ben o günleri göremem o gelecekte benimle evlenecek ölme eşeğim ölme
Evlenmeyi düşünmüyorum hadi yaptık bir hata diyelim üç beş kişinin olacağı sade bir tören olur.
Sade, güzel bir nikah toreni tercih ederim. Kır düğünü de güzel olabilir ama tabii.
En minnoş konseptli ve en az insanla yapılacak töreni tercih ederim
Mümkünse evetler denildikten sonra biten bir tören olsun..
Kır düğünü ama arkadaşlar arasında olmasını isterdim.
Sadece nikah kâfi...
Evlenmicem a ASLA çünkü HARBI bu devire göre baya boş evlenmek. Cidden erkekler erkek olduğunu kadinlar kadın olduğunu unutmuş nerde nasıl davranilcagini hiçbiri bilmiyor. bazen bem bile ister istemez.
Evleniyorum salon düğünü şartlar zorlaştı maalesef hayalleri yapmaya maddi sıkıntılar el vermiyor bu devirde
İslami usullerine göre hareket eder ve Sünnete uygun bir düğün yapar ve yemek veririm.
İkiside degil, evlenmek istemiyorum. Umarim evlenmem ,
hiçbir şey yapmadan hatunu alıp direk eve gitmek..
Nasipse sade yapacağım çok masrafa gerek yok kınaymış nişanmış abartınca ele ne geçiyor borç harç ödüyorsun
Sade gösteriş Olmadan'da Evlenilebilir arkadaşlar hiç gerek yok Bence
Tören falan çok saçma nikahı bas geç aileden birkaç kişiyle
Sade bir nikah yeter bana
salon düğünü
deniz kenarında
Sahilde nikah
Evliyim düğün yaptım ama sade nikah isterdim
Kır düğünü ya da salon düğünü
Sade Nikah Mevlüt
Nikah sonrası eğlence oyna sabaha kadar!!
Hiç biri.
Sade nikah hoooopp balayı.
Sade nikah iyidir
Sade bir nikah çok az insan yakınlar kâfi
Sade nikah eyidir
Arkadaşlarla eğlenceyi tercih ederdim
Sandal Marina'da kır düğünü denize karşı olurdu.
Salon düğünü olsun ımmmmmmh 😋
Kır düğünü istiyorum 😌👰
Salon düğünü olmuştu.
İki gün iki gece
Ben hakkımı kullandım
Sade bir nikah töreni en güzeli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?