Japonya, Kanada ya da Avustralya'da yaşayan var mı?

Japonya, Kanada ya da Avustralyada yaşayan var mı?
Aslında işim var maaşım iyi fakat 7-8 sene önce kendime verdiğim bir sözüm var o söz başka bir ülkede vatandaşı olup orada yaşama hayali bu konuda bana yardımcı ya da iyi fikir verebilirmisiniz? (Birikmişim şu an yetiyor.) Gitme nedenim insanların insanca değer gördüğü bir yer de yaşamak. Bu 3 ülke gayet iyi Resim video bağlantı birebir de görüşmek konuşmak isterim uygun olan olursa.

Benim konumumda maaşlı birisi için zor ve riskli bir karar fakat ben kesin niyetliyim gitmekte. O ülkenin istediği Şartları yerine getirmek istiyorum şu an için.
Kanada'ya gidersem Montreal Toronto Cubek tarafı olabilir (asıl Toronto yaşamak istediğim yer)
Kanada soğuk ve 25.000 yakın Türk'ün yaşadığı üniversitelerinin Dünyada denkliği olan yaşam kalitesi yüksek insanları ise milliyetçi değil cana yakın bir ülke tek sıkıntı bu ülkeye vatandaşlık baya zor diğer ülkelere oranla...
Japonya Nogaya da yaşamaya düşünüyorum Tokyo'ya yakın tanıdıklarım detaylı anlattı. Bu ülkeye kim gitse aşık olup geri dönüyor inanılmaz diyorlar. insanlar çok saygılı efendi imiş maaşları iyi sebze pahalı et ve balık ürünleri ucuzmuş tek sorun 20m2 evlerde yaşıyormuşlar Tokyo da metroda kız erkek ayrı oturuyorlar ve pahalı imiş tavi dolayısıyla ayrı oturuluyormuş... kültürleri bize çok yakınmış...
Avustralyaya gidersem yer belirlemedim esasında. Fakat baya bilgi edindim bu ülke hakkında da. bu ülkede Türk belediye başkanı varmış o kadar iyi maaşları yaşam koşulları Türkiye ile kıyaslanamayacak kadar iyi imiş... köpek balıkları kanguruları doğal yaşam alanları ülkenin 80 nine yakını çöl imiş tohum konusunda çok milliyetçi olduğunu okudum birde... s...
Japonya, Kanada ya da Avustralya'da yaşayan var mı?